- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #5.901
Allah bagislasin cnm.buyutmussun masallah.baya zor zamanlarini atlatmissin.gecicek bugunler.kendini kotu hissetme bence.bir sureligine boyle olacaktir sonrasinda telafi edersin bal damlanla kaybettigin zamani.Haha keşke transfer edilebiliyor olsa :)
evet evde 4.5yaşında bir bal damlam var. Çok uyuyunca onu ihmal etmiş gibi hissediyorum.
Ben oyle yapiyorum canim .. hem ozele hem devlete gidiyorumIki doktora mi muayene olsak abartmış mi oluruz ben bi doktorun dediğine güvenmiyorum
Ya peki soyledin mi boyle bisey yaptigini iki doktora daBen oyle yapiyorum canim .. hem ozele hem devlete gidiyorum
Yok, soylemedimYa peki soyledin mi boyle bisey yaptigini iki doktora daben de simdi bunu sordum herkese. Bugun devletteki doktora gidicem de ilk kez. Korkuyorum beni tersler diye. Yalan soyliycem size devam edicem diye.
Evet aşırı egolular ozellikle de devlettekilerYok, soylemedim
ama soylesemde sonucta onlara ne ki... benim dusuncem yani keyfim oyle istemis demek kiama dokorlarda braz ego oluyor takarlar falan sen yine de soyleme
Canım rahmımız buyuyor ya agrı normalmısBenimde 2 gündür sol kasigimda tuhaf bir agri var korkutuyor.
Amın canım ınsallahEndiselenme cnm uzucu bir deneyim yasadigin icin böyle tedirginsin ama hersey yolunda gidecek
Aynne canım ıkı bucukta randevum zaman gecmıyor sankı durdu13. Hafta da tekrar bakarlar ama bi sorun olacağını sanmıyorum canım gönlünü ferah tut birde bakalım bu doktor ne dicek
Benimkiler suan dengeli gidiyo 1 kere acil de bir doktora gittim o biraz sacmaladi ama onu da cok kaale almadim zaten bir kac gun sonra tekrar kendi doktoruma gidip gerçeği ogrendmEvet aşırı egolular ozellikle de devlettekilerSadece arada kalirim diye korkuyorum biri bisey der oteki tersini soyler, birisi vitamin kullan der oteki kullanma der falan. Bakalim dengeliycez artik.
Laboratuvara verdiğimiz dışında ayrıca bir rapor ve CD verdi kuzum. Ekte paylaşıyorum. Almadıysan doktoruna bi danış. Bir sorun olsa söylerdi herhalde elli kere sordum ben ama yine de içim içimi yiyorInsallah canim benim. Rapor dediğin doktorun verdiği büyük kağıt mi? Laboratuvara bıraktığımız.O ise tuh, cunku ben hiç bakmadım.Ne olacak bu meraksizligim .Bir sorun olsa söylerdi değil mi?
iyi gibi gidiyor canım . hersey yolunda cok sükür sadece herseye stres oluyorum kendime kızıyorumBenim daha testlerim olmadi canim kan bile veremedim cuma gunu belli olucak inshaAllah sende nasil gidiyor hersey yolundadir inshaAllah
Cok sukur yolundaysa kendini yipratma bende kolay soyluyorum ama emin olki yavrunu gordugun an hersey bitiyor varmi randevun yakin zamanda? Icini rahatlaticaksa tekrar bi gormeye git kac hafta oldun? Ben 10+4 um hc bir belirtim kalmadi nerdeyse icim icimi yedi ama hc gerek yokmus bosa stress yaptim.. sende rahat oliyi gibi gidiyor canım . hersey yolunda cok sükür sadece herseye stres oluyorum kendime kızıyorum
Canım rahmımız buyuyor ya agrı normalmıs
Selam hanımlar sizlere çin takvimi hakkındaki düşüncelerinizi sormak istiyorum.Baktiniz mi bu konu hakkında neler biliyorsunuz ve ne dusunuyorsunuz
Fetal dna testini özel hastanede mi yaptırdınız ne kadar tuttu acaba?Kızlar doktordan geldim. Fetal dna testimi verdim 8_11 gün arasinda sonuc çıkar dedi. Doktorda muayene etti. Çok şükür bebis iyi büyümüs 11+2 11+4 arasinda dedi. Bu arada anlayan varsa cinsiyete yorum yapabilirmi.
Doğum paketinin içeriği nedir sizin?Sigortayı araştırın bir de hastanelerin doğum paketleri var onları da araştırın. Mesela benim gittiğim hastanenin sigorta fiyatı 7950 tl idi ama hastanede doğum paketi 6000tl. Bazen sigorta daha pahalıya gelebiliyor yani.
Fetal dna testini özel hastanede mi yaptırdınız ne kadar tuttu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?