3 ana 3 ara bizde de yok
ana öğün versem arayı yemez arayı yese ana öğün gider
Zaten pek iştahlıda değil
Ben kahvaltıda karışım yapıyorum ceviz, pekmez, yumurta, peynir, ekmek sütle karıştırıp mutlaka onu kaşıkla veriyorum kahvaltıda bizle beraber yapıyor masa da olan her şeyden de önüne koyuyorum o mıncırıp yerken bende kaşıkla karışımı yediriyorum.
Çorba olarak evde olan tüm sebzeler kıyma ve pirinç,bulgur,mercimek koyuyorum baya 20 çeşit oluyor içeriği
başka türlü sebze yemeği yemiyor mecbur çorbaya ekliyorum.
Tek kendi rızasıyla yediği
Armut,Yoğurt,Makarna, pilav, kuru fasulye,ıspanak ve patates kızartması ( yemeğini yemiyor mesela sadece kızartma
)
Et, balık, tavuk yemiyor makarnanın içine sıkıştırıp veriyorum anlayana kadar yiyor
Genelde çorbaya ekliyorum kendi formunda yemediği için.
Kilo konusu bizde geri zaten ama doktor normal kabul etti genetik saydı artık bende 46 kiloyum zaten minyonum
Doktor önce kilo alması için bir sürü bir şeyler verdi yine zayıf yine zayıf bu kilo almıyor diye pes etti
Formül süt 3 kere içiyor 20 ölçek toplam.
Doktor 40 ölçeğe çıkardı her yemeğe mama ekletti ilave toz takviyeler verdi, balık yağıda içiyor vs yok absürt bi kilo almadı valla aksine günde 2 kere kaka yapıyor normalde çok yedirince yeni doğan gibi 5’e çıktı yiyip yiyip kilo almayanlardan olacak diye kendimi avutuyorum