- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 83
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
Insallah oyledır canım tabı hemen haber vercm ınsallah guzel haberlerCanim burda birkac sayfada okumustum ikiz gebeliklerde olabiliyormus. Insallah hayirli sonuc alirsin. Muhakkak haber ver bize
[QUOTE="Nefesimmmsin, post: 66018687, member: 838654"]
Mrb kızlar bende bugun test yaptım bat 29 Ekim
[/QUOTE]
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kuzum.gebesin tebrikler ilk benimki de böyle çıkmıştıMrb kızlar bende bugun test yaptım bat 29 Ekim
29 Kasım yazmak istedin sanırım batMrb kızlar bende bugun test yaptım bat 29 Ekim
Canım inşallah hayırlı haberlerini alırız senin deMerhaba hanımlar bende yaptım test ama silik cıktı ve sigortam olmadığı için doktora gidemiyorum su an randevu aldım 6 ocağa o zamana kadar insallah sigortamda gelir bisey olmazsa o zaman görürüm inşallah sizlerde canınızı sıkmayın rabbim hayırlı haberler almamızı nasip etsin hepimize
son adet tarihi aslında sevinçten bat yazmışım evet sat 29 Ekim29 Kasım yazmak istedin sanırım bat
Sagol cnm senin bat ne zaman Dı?Kuzum.gebesin tebrikler ilk benimki de böyle çıkmıştı
Mrb kızlar bende bugun test yaptım bat 29 Ekim
Sagol cnm tesekkür ederimHayirli uğurlu olsun
Benim bat 22 KasimdiSagol cnm senin bat ne zaman Dı?
Sağolasın canım hepimiz inşallahCanım inşallah hayırlı haberlerini alırız senin de
Umutumut82 doktorda dıs gebelıkten şüphelendı yarın tekrar kan vercım artısına gore sonuclandrcakmıs
Merhaba hanımlar bende yaptım test ama silik cıktı ve sigortam olmadığı için doktora gidemiyorum su an randevu aldım 6 ocağa o zamana kadar insallah sigortamda gelir bisey olmazsa o zaman görürüm inşallah sizlerde canınızı sıkmayın rabbim hayırlı haberler almamızı nasip etsin hepimize
Telefon randevusydu canım doktorla tlfndan konustukBugün randevun yokmuydu canim. Insallah dış gebelik degildir canim.
Telefon randevusydu canım doktorla tlfndan konustuk
Teşekkür ederim canım kaset testle nasıl olacak canım ben yurtdışında yasıyorum o yüzden hemen bakmıyorlar ondan gidemiyorum gitsem bile Ultrasonla 3 aylık olmadan bakmıyorlarSlm canim hayirli olsun. Evde takip edersin kaset testle. Aslinda belki saglik ocagi bakabilir.
Teşekkür ederim canım kaset testle nasıl olacak canım ben yurtdışında yasıyorum o yüzden hemen bakmıyorlar ondan gidemiyorum gitsem bile Ultrasonla 3 aylık olmadan bakmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?