Değerlendir değerlendir işi sıkı tutNasip ya bakalım Mart’ta kürtaj oldum geçen ay korunmadık bakalım adam gitmezse her gün değerlendiririz zaten
Benimde oluyor o şişkinliklerBenimde şişkinlik başladı yine bata son bi hafta kala,
Hava cok sıcak bayılcam bu havada nasıl spor yapılır bilinmezAynen mutlaka etkiliyor Tartıyı
Bu akşamda yokDeğerlendir değerlendir işi sıkı tut
TühhhBu akşamda yokneyse olmazsa bende spor falan başlıyıcam senin gibi,olursada çok sevinirim☺
Ayyy insallah olumlu sonuç alır yaAblamda 35oldu 12yıldır olmuyor çocuğu bu ay tekrar tüp bebek için başladılar,10gün sonra embriyo transferi olacak inş onun olur bu sefer,yoksa psikolojisi alt üst oldu kızın
İnşallah canım yaAyyy insallah olumlu sonuç alır ya
anlıyorum ama bu onun imtihanı yapacak bişey maalesef ki yokBen birazda ablamın olmuyor diye istemiyordum çocuk ama eşimin önüne daha fazla geçemiyorumAllahım herkese versin
İnsallah yaİnşallah canım ya
71 ama 5ay önce 64tüm aniden aldım,hamile olunca birden yedim içtim sonrada veremedim işteTühhhkilo kaç
Ahhhh ahhhhh keşke 71 olsaaammmm71 ama 5ay önce 64tüm aniden aldım,hamile olunca birden yedim içtim sonrada veremedim işte
Öyle tabianlıyorum ama bu onun imtihanı yapacak bişey maalesef ki yok
İnsallah ya❤
Ay kuzum ben 55tim oğlanı doğurana kadar sonrasında birden iştahım arttı bişi oldu banaAhhhh ahhhhh keşke 71 olsaaammmm
aaa neden durmuş PekiÖyle tabien son geçen yıl 16 haftalıkken kalbi durdu bebesinin eşini zor ikna etti şimdi bir daha deniyorlar,benim 3.olsa İnan benden çok sevinir yine çok iyi bir kalbi var benim çocuklarıma aşırı düşkün zaten
ay masallah iki çoçuğa göre ben cok kiloluyumAy kuzum ben 55tim oğlanı doğurana kadar sonrasında birden iştahım arttı bişi oldu banaolursun kuzum dur bakalım karamsar olmuyoruz sakın
iyi geceler ablacı imOğlum uyudu çok şükür,bende yatayım artık iyi geceler
Hayırlı geceler canısıHayırlı geceler kızlar
Hiç bir sebep yoktu canım,günaydınnnnnaaa neden durmuş Peki
ay masallah iki çoçuğa göre ben cok kiloluyum
iyi geceler ablacı im❤
Hayırlı geceler canısı❤
Anladım ABlacımHiç bir sebep yoktu canım,günaydınnnnn
Aminn isteyen herkese hayırlısıyla inşallahdaha çok gençsin kuzum Allah’ın izniyle olacak tabi sakın negatif olmakaybetmek çok acı evet bende yaşadım ama Rabbim hep hayırlısını verir ya her şerde bir hayır var muhakkak
oo hadi inş hayırlı sonuç alırsın kuzum
sen de çok gençmişsin,olacak elbet kuzum Allah sağlık problemi vermesin yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?