Gebeliğe Hazırlık 2020’nin en güzel “ANNE” adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim hayırlısıyla nasip eder insAllah cnm
RABBİM sağlıkla kucağına aldırsin cnm insAllah isteyen dileyen herkese nasip etsin

Rabbim hayırlısıyla nasip eder insAllah cnm

RABBİM sağlıkla kucağına aldırsin cnm insAllah isteyen dileyen herkese nasip etsin
Amin canlar inanın 3 ay oldu surekli kusuyorum yemek yiyemiyorum o bile güzelmiş gülüyorum bazen halime bazen ağlıyorum Rabbım herkese yaşatsın sag salim bizde kavuşalım yavrumuza ınslalah

olur olur Allah’ın izniyle sen hep pozitif ol ayyy sakın sigaraya başlayayım deme bırakman Harika olmus zaten hamile kalınca da içmemen gerekecek erkenden bırakmışsın ne güzel
ayyy canım benimmm amin insallah Rabbim en kısa zamanda biz isteyenlere de nasip eder insallah o duyguyu İnan soyle göbişimin büyüyecegi günleri özlemle bekliyorum
Günaydınnnn kızlar Youlost16 ben beklemedeyim canım bugün 7. Günüm hala gelen yok bklm
belirtin var mı Peki canısı

Vala kuzu kandan baktirdiktan sonra belirti fos diorum negatif çıkmıştı çünki ama hala karın ağrım var bel ağrısı mevcut
Eşime demedim kan verdiğimi gerçi o hala hamile olabilirim diye düşünüyor muhtrmelen geç yumurtladim ben varsa geç döllenme olabilir yoksa da 5-6 güne gelir snrm

Inslalah hepiniz böyle güzel haberler alacaksınız canlar

Kan vereli ne kadar oldu canım bide tahminen ne zaman yumurtladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…