- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Rabbim hayırlısıyla nasip eder insAllah cnmGülüm merkezi soylemiyim reklam olmasin ama soyle deyim
Embriyo yapma ve yerlestirme ücreti 6250 tl
Ilaclar da raporlancak. Maliyeti ne olur bilemiyorum
Acikcasi doktor cok pozitif güleryüzlü bir hekim.. daha evel kendisine muayne olmuştum
Kendisi soylemeden gecen haftada iste eşimle kan verdik baska hastanede
Tsh demir b12 şeker böbrek karaciger,eşimin hormonlarina falan baktirdik hepsi tertemiz çıktı
Bende tiroid rahatsizligi var 2 senedir ilac iciyorum ama degelerim cok şükür iyi kontrol altında yani
Sigarayi biraktim 1 hafta olcak.
Amaaa sigaradan baska bisey düşünmüyorumgun sayiyorum iste adetim yeni bitti gibi 20 temmuz gibi adet olurum gideriz
Ilk.denemem olcak
Insallah olur
RABBİM sağlıkla kucağına aldırsin cnm insAllah isteyen dileyen herkese nasip etsinKızlar bende tup bebek ile hamile kaldım o günden beri benimle aynı özlemi çeken kadınlara daha çok dua ediyorum önceden de ederdim ama şimdi bu duyguyu yaşayınca nasıl güzel bir duyguymuş diye daha çok eder oldum hep pozitif olun iyi düşünün Rabbım da hayırlıca nasıp ediyor ❤
Amin canlar inanın 3 ay oldu surekli kusuyorum yemek yiyemiyorum o bile güzelmiş gülüyorum bazen halime bazen ağlıyorum Rabbım herkese yaşatsın sag salim bizde kavuşalım yavrumuza ınslalahRabbim hayırlısıyla nasip eder insAllah cnm
RABBİM sağlıkla kucağına aldırsin cnm insAllah isteyen dileyen herkese nasip etsin
Amin cnm insAllahAmin canlar inanın 3 ay oldu surekli kusuyorum yemek yiyemiyorum o bile güzelmiş gülüyorum bazen halime bazen ağlıyorum Rabbım herkese yaşatsın sag salim bizde kavuşalım yavrumuza ınslalah
olur olur Allah’ın izniyle sen hep pozitif olGülüm merkezi soylemiyim reklam olmasin ama soyle deyim
Embriyo yapma ve yerlestirme ücreti 6250 tl
Ilaclar da raporlancak. Maliyeti ne olur bilemiyorum
Acikcasi doktor cok pozitif güleryüzlü bir hekim.. daha evel kendisine muayne olmuştum
Kendisi soylemeden gecen haftada iste eşimle kan verdik baska hastanede
Tsh demir b12 şeker böbrek karaciger,eşimin hormonlarina falan baktirdik hepsi tertemiz çıktı
Bende tiroid rahatsizligi var 2 senedir ilac iciyorum ama degelerim cok şükür iyi kontrol altında yani
Sigarayi biraktim 1 hafta olcak.
Amaaa sigaradan baska bisey düşünmüyorumgun sayiyorum iste adetim yeni bitti gibi 20 temmuz gibi adet olurum gideriz
Ilk.denemem olcak
Insallah olur
ayyy canım benimmm amin insallah Rabbim en kısa zamanda biz isteyenlere de nasip eder insallah o duyguyu İnan soyle göbişimin büyüyecegi günleri özlemle bekliyorumKızlar bende tup bebek ile hamile kaldım o günden beri benimle aynı özlemi çeken kadınlara daha çok dua ediyorum önceden de ederdim ama şimdi bu duyguyu yaşayınca nasıl güzel bir duyguymuş diye daha çok eder oldum hep pozitif olun iyi düşünün Rabbım da hayırlıca nasıp ediyor ❤
belirtin var mı Peki canısıGünaydınnnn kızlarYoulost16 ben beklemedeyim canım bugün 7. Günüm hala gelen yok bklm
Vala kuzu kandan baktirdiktan sonra belirti fos diorum negatif çıkmıştı çünki ama hala karın ağrım var bel ağrısı mevcutolur olur Allah’ın izniyle sen hep pozitif olayyy sakın sigaraya başlayayım deme bırakman Harika olmus zaten hamile kalınca da içmemen gerekecek erkenden bırakmışsın ne güzel
ayyy canım benimmm amin insallah Rabbim en kısa zamanda biz isteyenlere de nasip eder insallah o duyguyu İnan soyle göbişimin büyüyecegi günleri özlemle bekliyorum
belirtin var mı Peki canısı
Inslalah hepiniz böyle güzel haberler alacaksınız canlarolur olur Allah’ın izniyle sen hep pozitif olayyy sakın sigaraya başlayayım deme bırakman Harika olmus zaten hamile kalınca da içmemen gerekecek erkenden bırakmışsın ne güzel
ayyy canım benimmm amin insallah Rabbim en kısa zamanda biz isteyenlere de nasip eder insallah o duyguyu İnan soyle göbişimin büyüyecegi günleri özlemle bekliyorum
belirtin var mı Peki canısı
Kan vereli ne kadar oldu canım bide tahminen ne zaman yumurtladınVala kuzu kandan baktirdiktan sonra belirti fos diorum negatif çıkmıştı çünki ama hala karın ağrım var bel ağrısı mevcut
Eşime demedim kan verdiğimi gerçi o hala hamile olabilirim diye düşünüyor muhtrmelen geç yumurtladim ben varsa geç döllenme olabilir yoksa da 5-6 güne gelir snrm
Ayyyy insallah bende bekliyorum dört gözle 👁 👁 👁 👁Inslalah hepiniz böyle güzel haberler alacaksınız canlar
Kan çarşamba verdim cnm değerim kac çıktı bilmiorum ama gebelik yok dedi sadece hemşire vala karisik ovu kullanmadm hic bilmiorum ne zmn olduKan vereli ne kadar oldu canım bide tahminen ne zaman yumurtladın
Niye soylemiyo kiiiKan çarşamba verdim cnm değerim kac çıktı bilmiorum ama gebelik yok dedi sadece hemşire vala karisik ovu kullanmadm hic bilmiorum ne zmn oldu
Bilmem sağlık ocağını aradım gebelik yok dedi sadece değer söylemedi bende sormadım o an üzüntüyleNiye soylemiyo kiii
Hadi hayırlısı insallah vardır belki üzülmeBilmem sağlık ocağını aradım gebelik yok dedi sadece değer söylemedi bende sormadım o an üzüntüyle
Canım aslında sen yarın sabah bi test yapsan belki yeni yeni beta hcg oluşuyodurBilmem sağlık ocağını aradım gebelik yok dedi sadece değer söylemedi bende sormadım o an üzüntüyle
Bugun regl oldum cnm malesf yine olmamis hayrlisiCanım aslında sen yarın sabah bi test yapsan belki yeni yeni beta hcg oluşuyodur
YaaBugun regl oldum cnm malesf yine olmamis hayrlisi
Öyle canım nasip yeni ay yeni umutYaa
Olsun canım ümidimizi kaybetmek yok
İnsAllah cnm Rabbim emeklerinizin karşılığını versin insAllahBende geldimmmmbenim de ikinci tüp bebek haftaya toplama olucak inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Amiiinnn insallah canım süreç nasıl ilerliyor Peki suanBende geldimmmmbenim de ikinci tüp bebek haftaya toplama olucak inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?