Anladım canım polip olsa bile engel değil galiba bana da dr gel dedi ama bakalım bu ay gitmeyi düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim belkide tek sebebi stres yapıyoruz diyeDoktora gittik hâlâ gidiyorum. Eşimde bi sorun yok. Benim tiroit hormonum yuksekti ilac kullaniyorum şuan normal. Bide rahminde polip var dediler histeroskopi oldum ama polip filan yokmus. Rahmin temiz dediler. O şey neyse hâlâ ultrasonda görünüyo gerci. Bu ay adet olup bittikten sonra yumurta takibine baslıcaz. Aslında suan bi sorun görünmüyo ama olmuyo yinede
Sende mi yumurta takibi yaptıracaktınAnladım canım polip olsa bile engel değil galiba bana da dr gel dedi ama bakalım bu ay gitmeyi düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim belkide tek sebebi stres yapıyoruz diye
Yok canım ama neden cagırdıgınıda bilmiyorumSende mi yumurta takibi yaptıracaktın
Eşimle ikimize toplamda 3 macun 180 tl verdim canınFiyatı ne kadar acaba. Size faydası olursa bizimle de paylaşın lutfen bizde alırız belki
anladım canım Peki hiç dr a gittiniz mi sorun var mı
bunu bizim burda bi arkadaş kullandı bütün hormonları fırladı
Evet canım KESK’e kullanmasaydım falan beni mahvetti falan dediNasıl yani canım kötümü oldu?
Anladım canım hayırlısıEvet canım KESK’e kullanmasaydım falan beni mahvetti falan dedi
Ne kadar süre kullanılıyor Peki canımAnladım canım hayırlısı
Birde ben deneyeyim
Herkesin vücudu farklı
Kullanma klavuzuna uygun kullanıcam bakalım ne olcam
Hım anladım canım hayırlısı olsun insallah bakalım insallah faydasını görürsünAdet süresince başlayıp yumurtlama zamanına kadar kullanıyormuşsun canım
Adetinize kısa bir süre kalana kadar kullanabilirsiniz dedi bana kadın
Gebelik varsa bırakıyormuşsun
İnşallah hayırlısıyla olurEşimle ikimize toplamda 3 macun 180 tl verdim canın
İnşaşlah faydası olur
Burada başka forumda biri macun kullandığı ay hamile kalmış doktorlar olmaz dediği halde
Sayfasında da çok örnek var macunhanenin
İnşaşlah bakalım güzel haber verebilirsem size , beraber değerlendiririz alırsınız sizde
daha çok gençsin kuzum Allah’ın izniyle olacak tabi sakın negatif olma23 bitti canım yaklaşık 2 senedir iki de kaybım var
oo hadi inş hayırlı sonuç alırsın kuzumkızlar selam herkese
güzel bir gün olur inşallah
geç kaldım yazmakla ama olsun gün bitmedi daha
benim macunlarım geldi dün kullanmaya başladık eşimle
bakalım
tadı çok kötü ama olsun yiyorum yine de
sabah akşam aç karnına
sen de çok gençmişsin,olacak elbet kuzum Allah sağlık problemi vermesin yeter kiBende 24 yaşındayım 1,5 senelik evliyim ve hiiic gebe kalamadım
Evet gencim ama suan olması benim için cok iyi olur ama hayırlısı herseyin bakalım bize ne zaman nasip olurdaha çok gençsin kuzum Allah’ın izniyle olacak tabi sakın negatif olmakaybetmek çok acı evet bende yaşadım ama Rabbim hep hayırlısını verir ya her şerde bir hayır var muhakkak
oo hadi inş hayırlı sonuç alırsın kuzum
sen de çok gençmişsin,olacak elbet kuzum Allah sağlık problemi vermesin yeter ki
Tühhh sansa bak gideceği gün sabah değerlendir belli olmaZBenim yumurtlama günüme 5gün var eşim Kazakistan’a gidebilir
İnşallah gönlüne göre olur kuzum bende 19-20 gibi anne oldum kızım 13 oldu çok şahane bir duygu,Allah isteyen herkese versinEvet gencim ama suan olması benim için cok iyi olur ama hayırlısı herseyin bakalım bize ne zaman nasip olur
13 yasında mıİnşallah gönlüne göre olur kuzum bende 19-20 gibi anne oldum kızım 13 oldu çok şahane bir duygu,Allah isteyen herkese versin
İyi geceler canım hosgeldin nasılsıniyi geceler
Gidip gitmeyeceği 3gün içinde belli olacak o günleri de değerlendiricez artıkTühhh sansa bak gideceği gün sabah değerlendir belli olmaZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?