Gebeliğe Hazırlık 2020’nin en güzel “ANNE” adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım ABlacım ❤ Günaydın nasılsın ❤
İyi geceler kuzum iyiyim koşturuyoruz sünnet düğünü ve mevlütler falan,eşim gidemedi bu arada Kazakistana,yarın oğluşumun doğumgünüsü var,hazırlık yapıyorumsen nasılsın canım

Kız sen aşılama yapacaktın noldu sonuç tüp bebeğe nasıl karar verdin anlat bakalım
Canım 7 yumurta olusunca geriye 3 tane kaldı olgun yumurta doktor dedi ki ben size iliski oneriyorum,cogul gebelik riski var diye 3 yumurtayla e haliyle bende caresiz eve geldim o haftayo degerlendirdik ve sonra tabiki adet oldum. En son dedim yeter 18 ay oldu tup bebek merkeziyle görüştüm temmuz ayindaki adetle gidiyorum.

Anladım canım ne dediler Peki fiyat olarak nereyle
Anladım canım ne dediler Peki fiyat olarak nereyle görüştün anlat bakalım biraz

Anladım canım ne dediler Peki fiyat olarak nereyle

Anladım canım ne dediler Peki fiyat olarak nereyle görüştün anlat bakalım biraz
Gülüm merkezi soylemiyim reklam olmasin ama soyle deyim
Embriyo yapma ve yerlestirme ücreti 6250 tl
Ilaclar da raporlancak. Maliyeti ne olur bilemiyorum
Acikcasi doktor cok pozitif güleryüzlü bir hekim.. daha evel kendisine muayne olmuştum
Kendisi soylemeden gecen haftada iste eşimle kan verdik baska hastanede
Tsh demir b12 şeker böbrek karaciger,eşimin hormonlarina falan baktirdik hepsi tertemiz çıktı
Bende tiroid rahatsizligi var 2 senedir ilac iciyorum ama degelerim cok şükür iyi kontrol altında yani

Sigarayi biraktim 1 hafta olcak.
Amaaa sigaradan baska bisey düşünmüyorum gun sayiyorum iste adetim yeni bitti gibi 20 temmuz gibi adet olurum gideriz
Ilk.denemem olcak
Insallah olur

Kızlar bende tup bebek ile hamile kaldım o günden beri benimle aynı özlemi çeken kadınlara daha çok dua ediyorum önceden de ederdim ama şimdi bu duyguyu yaşayınca nasıl güzel bir duyguymuş diye daha çok eder oldum hep pozitif olun iyi düşünün Rabbım da hayırlıca nasıp ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…