- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.569
- 298
İyi geceler kuzum iyiyim koşturuyoruz sünnet düğünü ve mevlütler falan,eşim gidemedi bu arada Kazakistana,yarın oğluşumun doğumgünüsü var,hazırlık yapıyorumAnladım ABlacım ❤ Günaydın nasılsın ❤
canım gec yazdım kusura bakma nasılsınnGünaydın kızlar
ayyy insallah canım benim2020 de ben de düşünüyorum
Haaam sen gebelige dair actin anladim bende geyik topigi sandim hayırlı olsun guzel topik olmus gebeleri toplaya bilirsin kuzum inşallah yardimci olurum.
Merhaba gülüm iyiyim sen nasılsın. Tüp bebege başlıyorumcanım gec yazdım kusura bakma nasılsınn
ayyy insallah canım benim ❤
Evet KuZum daha geyik topiğine geçiş yapmadımHaaam sen gebelige dair actin anladim bende geyik topigi sandim hayırlı olsun guzel topik olmus gebeleri toplaya bilirsin kuzum inşallah yardimci olurum.
Kız sen aşılama yapacaktın noldu sonuç tüp bebeğe nasıl karar verdin anlat bakalımMerhaba gülüm iyiyim sen nasılsın. Tüp bebege başlıyorum
Canım 7 yumurta olusunca geriye 3 tane kaldı olgun yumurta doktor dedi ki ben size iliski oneriyorum,cogul gebelik riski var diye 3 yumurtayla e haliyle bende caresiz eve geldim o haftayo degerlendirdik ve sonra tabiki adet oldum. En son dedim yeter 18 ay oldu tup bebek merkeziyle görüştüm temmuz ayindaki adetle gidiyorum.Kız sen aşılama yapacaktın noldu sonuç tüp bebeğe nasıl karar verdin anlat bakalım
Anladım canım ne dediler Peki fiyat olarak nereyle görüştün anlat bakalım birazCanım 7 yumurta olusunca geriye 3 tane kaldı olgun yumurta doktor dedi ki ben size iliski oneriyorum,cogul gebelik riski var diye 3 yumurtayla e haliyle bende caresiz eve geldim o haftayo degerlendirdik ve sonra tabiki adet oldum. En son dedim yeter 18 ay oldu tup bebek merkeziyle görüştüm temmuz ayindaki adetle gidiyorum.
Harika olur canım beklerim gelsinler
Sende muradina varirsin canimmHarika olur canım beklerim gelsinler❤❤
Ahhh canımmm isteyen herkes varir insallahSende muradina varirsin canimm
Son içerik de takiliyom kuzu dal bir yerlereAhhh canımmm isteyen herkes varir insallah❤
Ahahhaha bende oradayım herkesin duvarına şiir yaz sen ancaSon içerik de takiliyom kuzu dal bir yerlere
Gülüm merkezi soylemiyim reklam olmasin ama soyle deyimAnladım canım ne dediler Peki fiyat olarak nereyle
Anladım canım ne dediler Peki fiyat olarak nereyle görüştün anlat bakalım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?