Merhaba hanımlar 2020’de sizde benim gibi anne olmak istiyorsanız buyrun yeni topiğimehep beraber dertleşelim birbirimize önerilerde bulunalım ne dersiniz
Ayyy insallah insallah canım senide buralarda görmek isterizHayırlı olsun topiğin canım uğur getirsin insAllah❣
İnsallah ablacım insallah hamişsin diye ugramamazlık yapma kapımız size hep acıkZehracım hayırlı olsun canım,uğur getirsin inşallah❤
Cok Sagol teşekkür ederim canım senide burda görmek isterimSeni görünce bir merhaba diyeyim dedim :)
hayırlı olsun :)
Sagol canım insallah sende istiyorsan sanada getirir insallahHayirli olsun yazanlara ugur getirir insallah
Cok Sagol teşekkür ederim canım senide burda görmek isterim ❤
İnsAllah balım uğrarımAyyy insallah insallah canım senide buralarda görmek isteriz❤
Oyle bi amaç yok zaten dertleşmek muhabbet etmek amacımız istemediğin bişeyi yapmazsın sohbet ederizsağol canım da hiç bişey yapmıyorken sürekli gün bekleyip test yapmak beni yorar ama sohbetinize gelirim :)
İnsallah kuzummmİnsAllah balım uğrarım
Test yaptın mı hiçYarın adet günüm bakalım nolucak
Yok canım yapmadım. Hiç cesaret edemedım. Bu ıkıncı ay denememız.adetlerım düzenlıdır olmazsam test yapıcam :)Test yaptın mı hiç
Hadi bakalım hayırlısı benimde regl bitecek bekliyorumYok canım yapmadım. Hiç cesaret edemedım. Bu ıkıncı ay denememız.adetlerım düzenlıdır olmazsam test yapıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?