- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
O zaman denk gelme ihtimali yüksek insallah denk gelirGidip gitmeyeceği 3gün içinde belli olacak o günleri de değerlendiricez artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman denk gelme ihtimali yüksek insallah denk gelirGidip gitmeyeceği 3gün içinde belli olacak o günleri de değerlendiricez artık
İyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsınİyi geceler canım hosgeldin nasılsın
Bende şükür iyiyim uzanıyorum valla gerçi regl olmayı bekliyorum desem daha doğru olurİyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın
Bugündü demi bat gelmedi snrm hadi hayırlısıBende şükür iyiyim uzanıyorum valla gerçi regl olmayı bekliyorum desem daha doğru olur
Evet canım bu hayatın bana kazandırdığı en kıymetli şey evlatlarım5yaşında oğlum da var13 yasında mı
Ya olmazsın belkim dur kızBende şükür iyiyim uzanıyorum valla gerçi regl olmayı bekliyorum desem daha doğru olur
Gelmedi canım bakalım yarın olcak miyim gerçi agrım var sıcak basıyo amaBugündü demi bat gelmedi snrm hadi hayırlısı
Ayyyy ne güzel abla diyeyim o zaman sana ben senden bayağı küçüğümEvet canım bu hayatın bana kazandırdığı en kıymetli şey evlatlarım5yaşında oğlum da var
Bakalım ben de merak ediyorum,düşükten sonra korkularım var ama eşim kalabalık aile seviyor beni de alıştırdı bu düşünceyesağlıkla inş hepimize versin RabbimO zaman denk gelme ihtimali yüksek insallah denk gelir
Hayr olsun insAllah cnm gelirse de bi hayr vardırGelmedi canım bakalım yarın olcak miyim gerçi agrım var sıcak basıyo ama
Olurum ya bekliyorum olayım da spora başlayayım zaten sıcak basıyo kesin olurumYa olmazsın belkim dur kız
Tabi ki de kuzum33olucam ağustostaAyyyy ne güzel abla diyeyim o zaman sana ben senden bayağı küçüğüm
Amin canısı insallah vardır vardır bakalım gelsede bi an önceHayr olsun insAllah cnm gelirse de bi hayr vardır
Hissettiğin bi belirti var mı canımOlurum ya bekliyorum olayım da spora başlayayım zaten sıcak basıyo kesin olurum
Amiiinnn ABlacım bakalım insallah nasip olur senin varmış çocuğun zaten gene olurBakalım ben de merak ediyorum,düşükten sonra korkularım var ama eşim kalabalık aile seviyor beni de alıştırdı bu düşünceyesağlıkla inş hepimize versin Rabbim
Benimde şişkinlik başladı yine bata son bi hafta kala,Amin canısı insallah vardır vardır bakalım gelsede bi an önce
Hayır yok sadece göğüslerin hassas ama şişkin değilHissettiğin bi belirti var mı canım
Zaten bat zamanı 2 3 kilo alınırmışBenimde şişkinlik başladı yine bata son bi hafta kala,
Nasip ya bakalım Mart’ta kürtaj oldum geçen ay korunmadık bakalım adam gitmezse her gün değerlendiririz zatenAmiiinnn ABlacım bakalım insallah nasip olur senin varmış çocuğun zaten gene olur ❤
Aynen mutlaka etkiliyor TartıyıZaten bat zamanı 2 3 kilo alınırmış