Gebeliğe Hazırlık 2020’nin en güzel “ANNE” adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ablamında 11 yıldır olmuo. Korkuom benim de olmıcak die
Hiç öyle şeyler düşünme.Kızıma hamile kaldığımı anlamadım ben mesela.Tamamen süpriz bir bebekti.regl olmayınca mümkün değil ama bi test yapayım diyip öğrenmiştim. Haberini aldığım günden doğum sonrasına kadar kese sağlıklı değil dediler.Simdi o sağlıksız kese dedikleri minik mucize yanımda pugby oynuyor❤
Bizim sülalede benim gibi gebe kalmaknisteyip kalamayan hiç yok mesela.Dogurganız normalde yani.Ama bak bana.Ilki hem sürprizdi hem yaşaması mucize.Simdi yine aynı ben 3 yıldır gebe kalamıyorum üstelik ne eşimde ne bende sıkıntı yok.
Rabbimin verdiği de imtihan,vermediği de imtihan,verip aldığı da imtihan.
Inşallah güzel yazılar yazmış olsun her birimize.
Sabır ve dua.Baska yapacak bir şey yok.

Amin cnm inşallah. Bizde de yok ama ablam kilolu. Bende yok okadar kilo. 60 kiloyum boyum 1.60. Ablamda eniştem de yok sorun 2 kere rahim filmi cektrdi. Temiz. Ama olmuo. Ama hiç bitkisel yada Baska bşy kullanmadı. Bizde de öle bi sorun yok ama olmuo işte. 1 yıldır denioz olmuo.

Nerelerdesin kuzumhadi inş görmezsin kırmızıları,bizde denemelere başlarız regli bitti çok şükür,bende çok kilo aldım 2019 başından beri toparlayamadım

Allahım inşallah sizede sağlıklı bir bebek nasip etsin

Nerelerdesin kuzumhadi inş görmezsin kırmızıları,bizde denemelere başlarız regli bitti çok şükür,bende çok kilo aldım 2019 başından beri toparlayamadım
Valla KuZum bugun mülakatım vardı şükür gecti regl günüm yarın gibi bakalım nasip hayırlısı olsun Ben cok aldım regl olduğum an spora yazılıyorum

Valla KuZum bugun mülakatım vardı şükür gecti regl günüm yarın gibi bakalım nasip hayırlısı olsun ❤ Ben cok aldım regl olduğum an spora yazılıyorum
Hadi gözünaydın Canım hayırlı sonuçlar olsun inşallah hakkında,bende bi dönem yapıyordum spor egzersiz ama artık saldım kendimi,bebek yapmaya karar verdik bakalım ne zaman olursa Eski kiloma dönmek çok zor ama 65 olsam yeter bana boyum 1.68

İnsallah canım benimde 168 ve 89 kiloyum artık zamanı geldi

İnsallah canım benimde 168 ve 89 kiloyum artık zamanı geldi
inşallh istediğin kiloya düşersin Canım,hayırlısıyla bebeğinde olur inşallah
Beraber zayıflayacağız inşallah
inş kuzu
Bende şu 1 yıldır 10 kilo aldım. Bebek isteyeli folik asit klomen vs kullan kullan şiştim iice. Gecen yıl bende spor salonuna gidiyordum bu sene kaldı gitmiyom. Bide midem açıldı iice
aynen ya benimde midem genişledi sankim yiyorum doymuyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…