- 27 Kasım 2018
- 3.542
- 4.007
- 133
ozaman aynı yerden almışızdır kuzum baya herkes biliyorİnstegram dan aldı cnm
asla öyle düşünmeAblamında 11 yıldır olmuo. Korkuom benim de olmıcak die
Adetin kacıncı günündesinozaman aynı yerden almışızdır kuzum baya herkes biliyor
inşallah faydası olur
bakalım benim kargom bugün gelecek heyecanla bekliyorum
bugün bittiAdetin kacıncı günündesin
Valla arkads bana adetle yumurtlama arasında kullanılıo dedi sor yinede cnm. İnşallah şifa niyetine..bugün bitti
aslında adetken başlamak gerekmiş ama olsun ben bugünden başlayacağım
ne zamana kadar kullanmak gerek bilmiyorum üzerinde yazmıyorsa sorarım aldığım kişiye
Hiç öyle şeyler düşünme.Kızıma hamile kaldığımı anlamadım ben mesela.Tamamen süpriz bir bebekti.regl olmayınca mümkün değil ama bi test yapayım diyip öğrenmiştim. Haberini aldığım günden doğum sonrasına kadar kese sağlıklı değil dediler.Simdi o sağlıksız kese dedikleri minik mucize yanımda pugby oynuyor❤Ablamında 11 yıldır olmuo. Korkuom benim de olmıcak die
Inşallah sana da iyi gelir ve bir an evvel sağlıkla kucağına alırsın bebeginibugün bitti
aslında adetken başlamak gerekmiş ama olsun ben bugünden başlayacağım
ne zamana kadar kullanmak gerek bilmiyorum üzerinde yazmıyorsa sorarım aldığım kişiye
Amin cnm inşallah. Bizde de yok ama ablam kilolu. Bende yok okadar kilo. 60 kiloyum boyum 1.60. Ablamda eniştem de yok sorun 2 kere rahim filmi cektrdi. Temiz. Ama olmuo. Ama hiç bitkisel yada Baska bşy kullanmadı. Bizde de öle bi sorun yok ama olmuo işte. 1 yıldır denioz olmuo.Hiç öyle şeyler düşünme.Kızıma hamile kaldığımı anlamadım ben mesela.Tamamen süpriz bir bebekti.regl olmayınca mümkün değil ama bi test yapayım diyip öğrenmiştim. Haberini aldığım günden doğum sonrasına kadar kese sağlıklı değil dediler.Simdi o sağlıksız kese dedikleri minik mucize yanımda pugby oynuyor❤
Bizim sülalede benim gibi gebe kalmaknisteyip kalamayan hiç yok mesela.Dogurganız normalde yani.Ama bak bana.Ilki hem sürprizdi hem yaşaması mucize.Simdi yine aynı ben 3 yıldır gebe kalamıyorum üstelik ne eşimde ne bende sıkıntı yok.
Rabbimin verdiği de imtihan,vermediği de imtihan,verip aldığı da imtihan.
Inşallah güzel yazılar yazmış olsun her birimize.
Sabır ve dua.Baska yapacak bir şey yok.
Nerelerdesin kuzumKendi topiğimi kaybetmişim ya şaka gibi nasılsınız canlarımmm❤
benimde bata 2 var bekliyorum dün test yaptım erken gebelik testi negatifti
şükür canım
sıra bende 2 gün kaldı
adete yakın git bence
hosgeldin canım tanıdık olmasakta tanışırızsorun ne Peki neden olmuyomus
Bende regl olayım spora başlıcam insallah
Allahım inşallah sizede sağlıklı bir bebek nasip etsinKasımdan beri 6 kişiyle konustum hamile kalmak hakkında. 6.da bugün hamile oldugunu söyledi. Bi ben kaldım. Allahım ne olur banada bnm gibilere de en yakın en hayırlı zamanda hayırlı saglıklı bebekler nasip etsin inşallah. Şuan ağlayarak yazıyorum..
Valla KuZum bugun mülakatım vardı şükür gecti regl günüm yarın gibi bakalım nasip hayırlısı olsunNerelerdesin kuzumhadi inş görmezsin kırmızıları,bizde denemelere başlarız regli bitti çok şükür,bende çok kilo aldım 2019 başından beri toparlayamadım
Hadi gözünaydın Canım hayırlı sonuçlar olsun inşallah hakkında,bende bi dönem yapıyordum spor egzersiz ama artık saldım kendimi,bebek yapmaya karar verdik bakalım ne zaman olursaValla KuZum bugun mülakatım vardı şükür gecti regl günüm yarın gibi bakalım nasip hayırlısı olsun ❤ Ben cok aldım regl olduğum an spora yazılıyorum
İnsallah canım benimde 168 ve 89 kiloyum artık zamanı geldiHadi gözünaydın Canım hayırlı sonuçlar olsun inşallah hakkında,bende bi dönem yapıyordum spor egzersiz ama artık saldım kendimi,bebek yapmaya karar verdik bakalım ne zaman olursa☺ Eski kiloma dönmek çok zor ama 65 olsam yeter bana boyum 1.68
İnsallahBeraber zayıflayacağız inşallah
Amin kuzum inşallahAllahım inşallah sizede sağlıklı bir bebek nasip etsin
inşallh istediğin kiloya düşersin Canım,hayırlısıyla bebeğinde olur inşallahİnsallah canım benimde 168 ve 89 kiloyum artık zamanı geldi
inş kuzuBeraber zayıflayacağız inşallah
aynen ya benimde midem genişledi sankim yiyorum doymuyorum resmenBende şu 1 yıldır 10 kilo aldım. Bebek isteyeli folik asit klomen vs kullan kullan şiştim iice. Gecen yıl bende spor salonuna gidiyordum bu sene kaldı gitmiyom. Bide midem açıldı iice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?