Gebeliğe Hazırlık 2020’nin en güzel “ANNE” adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende şu 1 yıldır 10 kilo aldım. Bebek isteyeli folik asit klomen vs kullan kullan şiştim iice. Gecen yıl bende spor salonuna gidiyordum bu sene kaldı gitmiyom. Bide midem açıldı iice
folik asit kilo aldırıyor mu? Bnmde iştahım yerinde ya
Slm hatunlar banada topik ugur getirir inş 3 yıldır deniyoruz olmuyo geçen yıl kimyasal oldu bakalım bu ayda klomen kullanıyorum
selam canımmm hosgeldin insallah sanada Uğur getirir Bnde 7 ay önce kimyasal gebelik geçirdim hala bendede bişey yok
inşallh istediğin kiloya düşersin Canım,hayırlısıyla bebeğinde olur inşallah
inş kuzu
aynen ya benimde midem genişledi sankim yiyorum doymuyorum resmen
insallah canımmmm syyy bnde doyamıyorum ya yedikçe yiyesim geliyo
12 den önce kahvaltı yapmayan ben 7 de uyanıom midem kazınıo aglıcak gibi oluom
Uykum varken açlık aklıma gelmez hele ki sabah 7 de

Benimde asıl kilo maceram femara ile başladı.Son 3 yılını 36 beden olarak geçiren ben iştahını kontrol edemez oldum.56 kilodan 68 e çıktım.Dun başladım tekrar umarım 56 ya kadar durmam.
Benimde regl sancılarım başladı.Geliyor kırmızı kart yine.Zaten bu aydan sıfır beklentim vardı.Ramazanda pek birliktelik olmuyor malum

Hahaha valla ben wc gitmek için uyanıom ve o ara nasıl kazınıo midem ama tekrar gidip yatıom. Folik asit te kilo yapıo canlar. Bu arada bnm son 5 kilom da klomenden geldi..

Rabbim size ce cümlemize inşallah nasip etsin Rex vakitde

Valla KuZum bugun mülakatım vardı şükür gecti regl günüm yarın gibi bakalım nasip hayırlısı olsun Ben cok aldım regl olduğum an spora yazılıyorum
Merhaba günaydınlar Rabbim annelerimize sağlıklı hamilelikler diliyorum inşallah tez vakitde buradaki güzel tüm herkes hamile kalır inşallah ben sat 8mayıs inşallah sağlıkla devam eder hamileliğin yarın doktora gitcem bakalım kesemizi bebeğimiz görürüz inşallah sonrada pıt pıtlarını duyarız inşallah banada dua ederseniz sevinirim

Hahaha valla ben wc gitmek için uyanıom ve o ara nasıl kazınıo midem ama tekrar gidip yatıom. Folik asit te kilo yapıo canlar. Bu arada bnm son 5 kilom da klomenden geldi..
maşallah sana benim kullandığım sadece folik asit değilmiş

kızlar selam herkese
güzel bir gün olur inşallah
geç kaldım yazmakla ama olsun gün bitmedi daha
benim macunlarım geldi dün kullanmaya başladık eşimle
bakalım
tadı çok kötü ama olsun yiyorum yine de
sabah akşam aç karnına

Selam canım Ne macunu canım nerden aldınız

Selam canım ❤ Ne macunu canım nerden aldınız
daha önce demiştim sanırım kuzum
macunhane diye biryerden instagramdan(umarım yasak değildir bilmeden yazdım ama inşallah sorun olmaz)
kullananlar hep hamilelik haberini paylaşıyor
bende burda forumdan okumuştum
bakalım
benim ve eşimin sorunu yok aslında ama kolaylaştırır diye düşündüm

Fiyatı ne kadar acaba. Size faydası olursa bizimle de paylaşın lutfen bizde alırız belki

Bende 24 yaşındayım 1,5 senelik evliyim ve hiiic gebe kalamadım
anladım canım Peki hiç dr a gittiniz mi sorun var mı
bunu bizim burda bi arkadaş kullandı bütün hormonları fırladı

anladım canım Peki hiç dr a gittiniz mi sorun var mı
bunu bizim burda bi arkadaş kullandı bütün hormonları fırladı
Doktora gittik hâlâ gidiyorum. Eşimde bi sorun yok. Benim tiroit hormonum yuksekti ilac kullaniyorum şuan normal. Bide rahminde polip var dediler histeroskopi oldum ama polip filan yokmus. Rahmin temiz dediler. O şey neyse hâlâ ultrasonda görünüyo gerci. Bu ay adet olup bittikten sonra yumurta takibine baslıcaz. Aslında suan bi sorun görünmüyo ama olmuyo yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…