Gebeliğe Hazırlık 2020’nin en güzel “ANNE” adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendi topiğimi kaybetmişim ya şaka gibi nasılsınız canlarımmm

Kızlar bende bayramın ikinci günü regli oldum,önümüzdeki aylara bakıcaz artık
benimde bata 2 var bekliyorum dün test yaptım erken gebelik testi negatifti
Y

yaptırdım canım
Herşey temizdi kist falan hiçbirşey yoktu
şükür canım
Ya herkes regli mi oldu pff.
sıra bende 2 gün kaldı
Kızlar aşı düşünüom ben. Adet Olunca mı gitmem gerek Dr a
adete yakın git bence
hosgeldin canım tanıdık olmasakta tanışırız sorun ne Peki neden olmuyomus
Ayyy baya uzun zaman oldu grsmeyeli canım yA nasılsın Ben hala aynı devam hamile kalamadım kilo vermeye çalışıyorum sen de ne var ne yok Rabbim hepimize hayirlisindan nasip etsin insAllah
Bende regl olayım spora başlıcam insallah

İyiyim şükür balım sen nasılsın

Valla ben beklemiyorum artık regl falan yapiorum sporumu bugün kasık ağrım var ya çatladı ya yumurtlama büyük ihtimal

İyi bende şükür yarın mülakat var heyecan var

Kac kilo verdin?
Değerlendir o zaman
ne mülakati kız hayırdır
Başlangıç 14 şubat 95 kiloydu bugün tartıldım 83.4 çıktım canım bklm nasip vala canımız işterse değerlendiririz ben ille değerlendirelim deyince olmuyor tadıyla

ne mülakati kız hayırdır
Başlangıç 14 şubat 95 kiloydu bugün tartıldım 83.4 çıktım canım bklm nasip vala canımız işterse değerlendiririz ben ille değerlendirelim deyince olmuyor tadıyla
Görevlendirme canım
Bende baslıcam spora yazılcam değil bekliyorum
Anladım canım hayırlısı olsun ne zaman çanınız isterse

Kızlar ben de macunhaneden macun aldım bu ay
Bir de onu demeyelim
Bende pco ya da kist hiçbirşey yok ama en azından kolaylaştırır diye düşündüm
Hem eşime hem kendime aldım bakalım faydası olursa hepberaber görürüz
Kilo da verdiriyormuş eğer 2.5 litre su tüketirsek gün içinde

Merhaba,
Baya ara vermissiniz siz de bizim gibi
Benim de 9 yasinda bi oglum var Rabbim bagislasin.
Neden olmuyor canim doktor ne dedi?
BaT ne zaman?
Kizlar BATi en yakin olan kim?

Günaydın
Toplu olarak cevap vereyim.1 düşük yaptım 1 kimyasalim var.Tum testler yapıldı hsg çektirdim,klomen,femara,catlatma iğnesi denedik.Ama maalesef sonuç alamadık.Sorun yok ama bebekte yok
Daha evvel dukan diyetiyle 15 kilo verip 36 bedene düşmüştüm ama bu tedaviler çok kilo almama sebep oldu.Dunden beri dukana tekrar başladım bende.Madem bebek yok bari kilolarımı vereyim dedim.
Tedaviye tekrar eylül gibi başlamayı düşünüyorum.Yumurtlama bat takip etmiyorum 2 aydır.Stresten sanırım benim olmaması.

Ne macunu bu acaba

Arkads ta kullandı macun ve az önce test yapmıs pozitif. Bende sipariş vercem.

Arkads ta kullandı macun ve az önce test yapmıs pozitif. Bende sipariş vercem.
Kızkardeşim de soyledi bi macun acaba omu. Bayağı merak ettim şimdi. Arkadaşın doktor kontrolü olmadan sadece macunlamı hamile kaldı acaba.Hayirli olsun sağlıkla ilerler insallah
bende instagramdan aldım kızlar
burda başka bir topikte arkadaş almıştı doktor normal olmaz demiş ona rağmen ilk ay hamile kalmıştı kız
bende hemen aldım bakalım hepbirlikte göreceğiz

Kızkardeşim de soyledi bi macun acaba omu. Bayağı merak ettim şimdi. Arkadaşın doktor kontrolü olmadan sadece macunlamı hamile kaldı acaba.Hayirli olsun sağlıkla ilerler insallah
Cnm 3 4 kez klomen kullandı 1 kere de çatlatma iğnesi kullandı olmadı. Macun aldı 2 aydır kullanıo. Macun kullanırken adet oldu Dr gitti Dr da kist olmus bu ay olmaz ama deneyin yinede demiş. Adet Olumca gel aşılamaya başlayalım demiş. Arkadasta beklemiodu sabah test yapıo yanlıs die bidaha bidaha pozitif kan vermeye gitti. Ama iki çizgide kıpkırmızı.

bende instagramdan aldım kızlar
burda başka bir topikte arkadaş almıştı doktor normal olmaz demiş ona rağmen ilk ay hamile kalmıştı kız
bende hemen aldım bakalım hepbirlikte göreceğiz
Cnm sen adetin kacıncı gün başladın. Arkads diyo ki adetle yumurtlama arası kullanılıo dedi. Yumurtlamadan sonra kullanmıyor mussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…