benimde bata 2 var bekliyorum dün test yaptım erken gebelik testi negatiftiKızlar bende bayramın ikinci günü regli oldum,önümüzdeki aylara bakıcaz artık
şükür canımY
yaptırdım canım
Herşey temizdi kist falan hiçbirşey yoktu
sıra bende 2 gün kaldıYa herkes regli mi oldu pff.
adete yakın git benceKızlar aşı düşünüom ben. Adet Olunca mı gitmem gerek Dr a
hosgeldin canım tanıdık olmasakta tanışırızHerkese merhaba
Bende geldim
Benim 12 yaşında bir kızım var ve 3 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum.
Umarım isteyen herkese tez vakitte nasip olur.
Fit mutlu anne kuzum seni gördüm geldim nasılsa bi tanıdığım var diye sen ne yaptın ne durumdasın
Bende regl olayım spora başlıcam insallahAyyy baya uzun zaman oldu grsmeyeli canım yA nasılsın Ben hala aynı devam hamile kalamadım kilo vermeye çalışıyorum sen de ne var ne yok Rabbim hepimize hayirlisindan nasip etsin insAllah
Kendi topiğimi kaybetmişim ya şaka gibi nasılsınız canlarımmm❤
benimde bata 2 var bekliyorum dün test yaptım erken gebelik testi negatifti
şükür canım
sıra bende 2 gün kaldı
adete yakın git bence
hosgeldin canım tanıdık olmasakta tanışırızsorun ne Peki neden olmuyomus
Bende regl olayım spora başlıcam insallah
İyi bende şükür yarın mülakat var heyecan varİyiyim şükür balım sen nasılsın
Valla ben beklemiyorum artık regl falan yapiorum sporumu bugün kasık ağrım var ya çatladı ya yumurtlama büyük ihtimal
ne mülakati kız hayırdırİyi bende şükür yarın mülakat var heyecan var
Kac kilo verdin?
Değerlendir o zaman
Görevlendirme canımne mülakati kız hayırdır
Başlangıç 14 şubat 95 kiloydu bugün tartıldım 83.4 çıktım canım bklm nasip vala canımız işterse değerlendiririz ben ille değerlendirelim deyince olmuyor tadıyla
Kolay gelsin canım şimdiden hayırlısı diyorum bklmGörevlendirme canım
Bende baslıcam spora yazılcam değil bekliyorum
Anladım canım hayırlısı olsun ne zaman çanınız isterse
Merhaba,Herkese merhaba
Bende geldim
Benim 12 yaşında bir kızım var ve 3 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum.
Umarım isteyen herkese tez vakitte nasip olur.
Fit mutlu anne kuzum seni gördüm geldim nasılsa bi tanıdığım var diye sen ne yaptın ne durumdasın
Ne macunu bu acabaKızlar ben de macunhaneden macun aldım bu ay
Bir de onu demeyelim
Bende pco ya da kist hiçbirşey yok ama en azından kolaylaştırır diye düşündüm
Hem eşime hem kendime aldım bakalım faydası olursa hepberaber görürüz
Kilo da verdiriyormuş eğer 2.5 litre su tüketirsek gün içinde
Evet canim stres, hava degisimi etkiliyor duzeni.Bu arada son 2 ay hava değişimi mı nedir 21 günde regl oldum ama hayatımda ilk defaydı.Simdi bat 15 haziran sanırım takip edemez oldum
Arkads ta kullandı macun ve az önce test yapmıs pozitif. Bende sipariş vercem.Kızlar ben de macunhaneden macun aldım bu ay
Bir de onu demeyelim
Bende pco ya da kist hiçbirşey yok ama en azından kolaylaştırır diye düşündüm
Hem eşime hem kendime aldım bakalım faydası olursa hepberaber görürüz
Kilo da verdiriyormuş eğer 2.5 litre su tüketirsek gün içinde
Kızkardeşim de soyledi bi macun acaba omu. Bayağı merak ettim şimdi. Arkadaşın doktor kontrolü olmadan sadece macunlamı hamile kaldı acaba.Hayirli olsun sağlıkla ilerler insallahArkads ta kullandı macun ve az önce test yapmıs pozitif. Bende sipariş vercem.
Arkads ta kullandı macun ve az önce test yapmıs pozitif. Bende sipariş vercem.
bende instagramdan aldım kızlarKızkardeşim de soyledi bi macun acaba omu. Bayağı merak ettim şimdi. Arkadaşın doktor kontrolü olmadan sadece macunlamı hamile kaldı acaba.Hayirli olsun sağlıkla ilerler insallah
o nerden almış kuzumArkads ta kullandı macun ve az önce test yapmıs pozitif. Bende sipariş vercem.
Cnm 3 4 kez klomen kullandı 1 kere de çatlatma iğnesi kullandı olmadı. Macun aldı 2 aydır kullanıo. Macun kullanırken adet oldu Dr gitti Dr da kist olmus bu ay olmaz ama deneyin yinede demiş. Adet Olumca gel aşılamaya başlayalım demiş. Arkadasta beklemiodu sabah test yapıo yanlıs die bidaha bidaha pozitif kan vermeye gitti. Ama iki çizgide kıpkırmızı.Kızkardeşim de soyledi bi macun acaba omu. Bayağı merak ettim şimdi. Arkadaşın doktor kontrolü olmadan sadece macunlamı hamile kaldı acaba.Hayirli olsun sağlıkla ilerler insallah
Cnm sen adetin kacıncı gün başladın. Arkads diyo ki adetle yumurtlama arası kullanılıo dedi. Yumurtlamadan sonra kullanmıyor mussunbende instagramdan aldım kızlar
burda başka bir topikte arkadaş almıştı doktor normal olmaz demiş ona rağmen ilk ay hamile kalmıştı kız
bende hemen aldım bakalım hepbirlikte göreceğiz
İnstegram dan aldı cnmo nerden almış kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?