• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020’nin en güzel “ANNE” adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora gittik hâlâ gidiyorum. Eşimde bi sorun yok. Benim tiroit hormonum yuksekti ilac kullaniyorum şuan normal. Bide rahminde polip var dediler histeroskopi oldum ama polip filan yokmus. Rahmin temiz dediler. O şey neyse hâlâ ultrasonda görünüyo gerci. Bu ay adet olup bittikten sonra yumurta takibine baslıcaz. Aslında suan bi sorun görünmüyo ama olmuyo yinede
Anladım canım polip olsa bile engel değil galiba bana da dr gel dedi ama bakalım bu ay gitmeyi düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim belkide tek sebebi stres yapıyoruz diye

Fiyatı ne kadar acaba. Size faydası olursa bizimle de paylaşın lutfen bizde alırız belki
Eşimle ikimize toplamda 3 macun 180 tl verdim canın
İnşaşlah faydası olur
Burada başka forumda biri macun kullandığı ay hamile kalmış doktorlar olmaz dediği halde
Sayfasında da çok örnek var macunhanenin
İnşaşlah bakalım güzel haber verebilirsem size , beraber değerlendiririz alırsınız sizde

Adet süresince başlayıp yumurtlama zamanına kadar kullanıyormuşsun canım
Adetinize kısa bir süre kalana kadar kullanabilirsiniz dedi bana kadın
Gebelik varsa bırakıyormuşsun

Adet süresince başlayıp yumurtlama zamanına kadar kullanıyormuşsun canım
Adetinize kısa bir süre kalana kadar kullanabilirsiniz dedi bana kadın
Gebelik varsa bırakıyormuşsun
Hım anladım canım hayırlısı olsun insallah bakalım insallah faydasını görürsün 😍

Eşimle ikimize toplamda 3 macun 180 tl verdim canın
İnşaşlah faydası olur
Burada başka forumda biri macun kullandığı ay hamile kalmış doktorlar olmaz dediği halde
Sayfasında da çok örnek var macunhanenin
İnşaşlah bakalım güzel haber verebilirsem size , beraber değerlendiririz alırsınız sizde
İnşallah hayırlısıyla olur

23 bitti canım yaklaşık 2 senedir iki de kaybım var 😔
daha çok gençsin kuzum Allah’ın izniyle olacak tabi sakın negatif olma🥰kaybetmek çok acı evet bende yaşadım ama Rabbim hep hayırlısını verir ya her şerde bir hayır var muhakkak💛
kızlar selam herkese
güzel bir gün olur inşallah
geç kaldım yazmakla ama olsun gün bitmedi daha :KK45:
benim macunlarım geldi dün kullanmaya başladık eşimle
bakalım
tadı çok kötü ama olsun yiyorum yine de
sabah akşam aç karnına
oo hadi inş hayırlı sonuç alırsın kuzum🤗
Bende 24 yaşındayım 1,5 senelik evliyim ve hiiic gebe kalamadım
sen de çok gençmişsin,olacak elbet kuzum Allah sağlık problemi vermesin yeter ki💕

daha çok gençsin kuzum Allah’ın izniyle olacak tabi sakın negatif olma🥰kaybetmek çok acı evet bende yaşadım ama Rabbim hep hayırlısını verir ya her şerde bir hayır var muhakkak💛
oo hadi inş hayırlı sonuç alırsın kuzum🤗
sen de çok gençmişsin,olacak elbet kuzum Allah sağlık problemi vermesin yeter ki💕
Evet gencim ama suan olması benim için cok iyi olur ama hayırlısı herseyin bakalım bize ne zaman nasip olur 🙈

Back