- 27 Kasım 2018
- 3.542
- 4.007
- 133
Cnm bnm komsum da adet gecmiş bu testlerden yapmıs ve böyleydi bugün kan vermiş sonuç pozitif 75. Senin idrar da çıkmadysa değerlendir her ihtimale karşı.Kızlar yaptım ama çıkmadı
Sonrasında çok silik bir çizgi belirdi ama önemsemedim sonradan üzülmek istemiyorum
Yumurtlamadan 13.gün geçti bugün itibari ile
Eğer adet olmazsam hergün yapcam test belki koyulaşır diye
Önceki sayfalara resim koymuştum kızlar
Cnm yumurtlama gibi sanki bugün yarın değerlendir sen yine de kaçmasın.Resmi diğer konuya koymuşum kızlar buraya da ekleyeyim
İkinci resim de 10 dk sonrasında beliren hayalet çizgi
Cnm bnm komsum da adet gecmiş bu testlerden yapmıs ve böyleydi bugün kan vermiş sonuç pozitif 75. Senin idrar da çıkmadysa değerlendir her ihtimale karşı.
Ben gecen ay 2 kez yumurtladım ama sonuc negatif adet oldumAdete yakın bazı kadınlarda lh hormonu yükselebiliyormuş
Ya da dediğin gibi belkide 2 kez yumurtluyorumdur canım haklısın
Peki canım daha varmış o zaman üzülme ovunun 14. Günü regl olman gerekir bakalım olacak mısın olmaZsan hamilesindir insallahResmi diğer konuya koymuşum kızlar buraya da ekleyeyim
İkinci resim de 10 dk sonrasında beliren hayalet çizgi
Ben gecen ay 2 kez yumurtladım ama sonuc negatif adet oldum
İnşallah canımPeki canım daha varmış o zaman üzülme ovunun 14. Günü regl olman gerekir bakalım olacak mısın olmaZsan hamilesindir insallah
KuZum hayırlısı için dua et bugun dünyada görüyoruz ne evlatlar var hayırlısı olsun gec olsun inanki gecikiyorsa güzelleşiyordur bende kimyasaldan sonra 7 aydır hamile kalamadımİnşallah canım
Biliyormusun evlenmeden önce benim günü gününe saati saatine olurdu
Şimdi iki aydır yumurtlamadan 16-17 günw sarkıyor
Tam ümitleniyoruz eşimle sonrası hüsran
Yaaaa üzüldüm canım demekki lh yükselmiş senin hayırlısı ya ne diyeyim bilemedimKırmızıları gördüm kızlar malesef
Aynen kuzum napalım kısmet değilmişYaaaa üzüldüm canım demekki lh yükselmiş senin hayırlısı ya ne diyeyim bilemedim
Hormon testi yapıldı mı canım sana?Aynen kuzum napalım kısmet değilmiş
2.kez mi yumurtluyorum anlamadım
Bu ay da takip edicem bakalım ne olcak
Pco da yok doktora yeni gittim herşey iyiydi
Ümitlenip sonrası kırmızılar bize hüsran yaşatıyor
yaptırdım canımHormon testi yapıldı mı canım sana?
ne aşısı canımKızlar aşı düşünüom ben. Adet Olunca mı gitmem gerek Dr a
Ayyy baya uzun zaman oldu grsmeyeli canım yA nasılsın Ben hala aynı devam hamile kalamadım kilo vermeye çalışıyorum sen de ne var ne yok Rabbim hepimize hayirlisindan nasip etsin insAllahHerkese merhaba
Bende geldim
Benim 12 yaşında bir kızım var ve 3 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum.
Umarım isteyen herkese tez vakitte nasip olur.
Fit mutlu anne kuzum seni gördüm geldim nasılsa bi tanıdığım var diye sen ne yaptın ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?