• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020’nin en güzel “ANNE” adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar slm.Bende 1 yildir istiyorum ama olmuyor.Hic bir sorun cikmadi ,hersey yapildi ama maalesef.takdiri ilahi
Bi kaç yere yazmistim belki hatirlayanlar vardir.Esim temmuz basinda radyasyonlu bir ilac alacak ve etkisi 6 ay :KK12:
Yasim 37 .Cok pişmanin daha once cocuk istemedigime.Bende bu ay klomen kullandim 3 yumurta oldu ama biri gelisti pek umudum yok .Rabbim isteyen herkese saglikli sihhatli bebisler nasip etsin:KK200:
Hiç umudunu kaybetme canım ben de senin gibiydim rabbim zamanı geldiğinde nasip ediyor. 33 yaşında evlendim hemen çocuk sahibi olalım diye korunmadık. Bir sene olmadı doktora gittik her şey normal çıktı. Doktor klomen tedavisi başladı yaştan dolayı yumurta gelişmedi iki kere femara kullandım yumurta oldu ama tutmadı. Hsg çekelim dedi doktor çektik. Şükür temiz çıktı. Sonra istiyorsanız aşılama yapalım dedi. Aşılama da tutmadı. Ardından ikinci aşılamada şans artıyor dedi doktor ikinci aşılamaya yaptırdık şükür tuttu. 8. haftada bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Ki her ay tutmayınca ağlardım. Kürtaj dan sonra da bir ay ağladım bizim olmuyor olursa da sağlıklı değil diye. Doktor kürtaj sonrası 2 su korunma verdi. Bu arada eşimi tüp bebek için ikna ettim birkaç ay bekleyip tüp bebek ysptıracaktık ki ben hamile olduğumu öğrendim şimdi oğlum mışıl mışıl uyuyor yanımda. İnşallah sen de kavuşursun meleğine. Uzun oldu biraz kusura bakma canım.

Hiç umudunu kaybetme canım ben de senin gibiydim rabbim zamanı geldiğinde nasip ediyor. 33 yaşında evlendim hemen çocuk sahibi olalım diye korunmadık. Bir sene olmadı doktora gittik her şey normal çıktı. Doktor klomen tedavisi başladı yaştan dolayı yumurta gelişmedi iki kere femara kullandım yumurta oldu ama tutmadı. Hsg çekelim dedi doktor çektik. Şükür temiz çıktı. Sonra istiyorsanız aşılama yapalım dedi. Aşılama da tutmadı. Ardından ikinci aşılamada şans artıyor dedi doktor ikinci aşılamaya yaptırdık şükür tuttu. 8. haftada bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Ki her ay tutmayınca ağlardım. Kürtaj dan sonra da bir ay ağladım bizim olmuyor olursa da sağlıklı değil diye. Doktor kürtaj sonrası 2 su korunma verdi. Bu arada eşimi tüp bebek için ikna ettim birkaç ay bekleyip tüp bebek ysptıracaktık ki ben hamile olduğumu öğrendim şimdi oğlum mışıl mışıl uyuyor yanımda. İnşallah sen de kavuşursun meleğine. Uzun oldu biraz kusura bakma canım.
Cok sevindim canim senin adina.Benim bir kizim var ikincisi icin cok gec kaldik ,saglik hep bizimle olacak gibi davrandik 2 yil once esime troid kanseri teshisi kondu ilaclar tedavi derken bu zamani bulduk.en cok esime moral olsun diye istiyorum ikimize de. Iyi gelecek bu cocuk.Ama en iuisini rabbim bilir...

Cok sevindim canim senin adina.Benim bir kizim var ikincisi icin cok gec kaldik ,saglik hep bizimle olacak gibi davrandik 2 yil once esime troid kanseri teshisi kondu ilaclar tedavi derken bu zamani bulduk.en cok esime moral olsun diye istiyorum ikimize de. Iyi gelecek bu cocuk.Ama en iuisini rabbim bilir...
Ben de ilk bebek için uğraşıyorsun zannettim canım rabbim kızına sağlık sıhhat uzun ömürler versin inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım

hayır ben kullanmadım ama bilgim var sorabilirsiniz
sorun ne canım soyle bilenler yazar
cok geçmiş olsun canım bata ne kadar vardı ki?
ay bana bademcik deme neler cektim ben ondan sahurumu iftarımı ağlayarak acıyodum 😢😢 ay çok pahalılar KESK’e almasaydın sabret azcıcık😊😊 bata daha var benimde bu aralar ovu pik olmak üzere bakalım hayırlısı ile 😍😍❤❤
Saol cnm 31 mayısta adet oldum bitti bile. Ama ara vercez bu ay Bi iki ilaç kullanmam gerek bagırsaklar yavaş çalısıyormus ve idrar yolu enfeksiyonu varmıs. İdrar yolu enfeksiyonu da bebek olmasını etkiler mi

Sevdiklerinizle ailemizle saglıklı huzurlu mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle Rabbim herkesin gönlüne göre ersin neyin eksikliğini özlemini yaşıyorsa onu tez vakitte yaşamasını sağlasın hamile olursunuz inşallah Rabbim kucaklarımuzı doldurur inşallah 🤗

Bayramda 1.gün test yaptım ve 15gün sabrettim ve pozitif gördüm çok güzel Rabbim sizlerde hepimize yaşatsın kucağımıza almayı nasip etsin benim de değerim kat kat artsın inşallah sizin için dua ediyorum sizde dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim sagolun 🤗🙏

Kızlar benim de adetime 3 gün kaldı
Bugün ovulasyon testi yaptım
Gebelik testi yapmaya cesaret edemedim
Yumurtlamadan itibaren 11.gün bugün
Adete 3 gün kala böyle çıktı ovulasyon testim kızlar
Ne olur yorumlayın, daha mı koyu olması gerekirdi 3 gün kala?
Özellikle gebeler belki siz de yaptıysanız bana da fikir verin
Eğer adet olmazsam o gün idrar yapacağım🤲🏻

Eklentiler

• C1E21DAD-8422-4A0D-B764-42B0236AB2CA.jpeg
    C1E21DAD-8422-4A0D-B764-42B0236AB2CA.jpeg
    29,6 KB · Görüntüleme: 26
Saol cnm 31 mayısta adet oldum bitti bile. Ama ara vercez bu ay Bi iki ilaç kullanmam gerek bagırsaklar yavaş çalısıyormus ve idrar yolu enfeksiyonu varmıs. İdrar yolu enfeksiyonu da bebek olmasını etkiler mi
evet canım etkiliyo ben bi sene hem idrar yolu enfeksiyonu hemde mantarla uğraştım o ara gebe kaldığım için enfeksiyon da tüplere ulaştığı için dış gebelik geçirdim
Sevdiklerinizle ailemizle saglıklı huzurlu mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle Rabbim herkesin gönlüne göre ersin neyin eksikliğini özlemini yaşıyorsa onu tez vakitte yaşamasını sağlasın hamile olursunuz inşallah Rabbim kucaklarımuzı doldurur inşallah 🤗
amiiinnn canım benim insallah Rabbim kucağımızı en yakın zamanda doldursun insallah 😍❤️
Bayramda 1.gün test yaptım ve 15gün sabrettim ve pozitif gördüm çok güzel Rabbim sizlerde hepimize yaşatsın kucağımıza almayı nasip etsin benim de değerim kat kat artsın inşallah sizin için dua ediyorum sizde dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim sagolun 🤗🙏
pozitifi ne Zaman gördün canım kan verdin mi 😍😍😍 ay cok sevindim hakkında hayırlısı olsun insallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin 😍🤗❤️
Kızlar benim de adetime 3 gün kaldı
Bugün ovulasyon testi yaptım
Gebelik testi yapmaya cesaret edemedim
Yumurtlamadan itibaren 11.gün bugün
Adete 3 gün kala böyle çıktı ovulasyon testim kızlar
Ne olur yorumlayın, daha mı koyu olması gerekirdi 3 gün kala?
Özellikle gebeler belki siz de yaptıysanız bana da fikir verin
Eğer adet olmazsam o gün idrar yapacağım🤲🏻
Canım zaten koyu olmus ama bu sekil bata az kalıp çift çizgi olup hamile olan da cok ama regl olanda var insallah seninki gebeliktendir hayırlısı ile insallah 🥰🤗❤️

Hepimizin bayramı mübarek olsun canlarımmm🤗🤗 ailemizle sevdiklerimizle beraber nice bayramlara ❤️ Rabbim bidahaki bayramda bizimde kucaklarımızı doldurur insallah 🙈❤️

Kızlar bu da bugünkü ovulasyonum düne göre koyulaştı inşallah vardır yaa
Adete 1 kaldı umutlanıyorum

Eklentiler

• D32EDDFD-FC72-4154-ACFA-79CC07C16F1F.jpeg
    D32EDDFD-FC72-4154-ACFA-79CC07C16F1F.jpeg
    35,2 KB · Görüntüleme: 92
Kuzlar dünkü ve bugünkü ovulasyon testlerm bu şekilde
Adetime 2 gün kaldı
Koyulaşması beni umutlandırdı

Eklentiler

• 631EAFD6-84D2-4F3E-A67C-656652876F6A.jpeg
    631EAFD6-84D2-4F3E-A67C-656652876F6A.jpeg
    59 KB · Görüntüleme: 110
Kızlar yaptım ama çıkmadı
Sonrasında çok silik bir çizgi belirdi ama önemsemedim sonradan üzülmek istemiyorum😔
Yumurtlamadan 13.gün geçti bugün itibari ile
Eğer adet olmazsam hergün yapcam test belki koyulaşır diye🤲🏻
Önceki sayfalara resim koymuştum kızlar
Ya canım ozaman yumurtlama olmasın değerlendirdin mi?

Ayyy insallah ya ama bana da oyle geldi 😍😍🤗🤗
Keşke kızlar yaa adete 2 kaldı belkide 3
Çünkü bu ay yumurtlamam geç oldu takvime göre
Yumurtlamadan 16.gün adet oluyorum normalde
Karnım da ağrımaya başladı pek umudum yok gibi aslında 😔
Adet olmazsam yarın sabah bi daha yaparım

Resmi diğer konuya koymuşum kızlar buraya da ekleyeyim
İkinci resim de 10 dk sonrasında beliren hayalet çizgi

Eklentiler

• 9D2BA856-D9CD-437B-951E-F2F5B48AAD8F.jpeg
    9D2BA856-D9CD-437B-951E-F2F5B48AAD8F.jpeg
    127,8 KB · Görüntüleme: 78