Herşey çok güzel ilerlemiş teşekkür ederim cevaplarin icinEpey belliydi canım, mesela ben calısıyorum servisle gidip geliyorum; 15 dklık yolda uyuya kalıyordum ineceğim yeri kaçırıyordum falan.. bel ağrıları zaten sabah bir ağrıyLa uyanıyordum bütün gün neredeyse .. kasıklarım ve göğüs ağrım hastalanmaya yakında olurdu ama 2-3 gün kala.. bu sefer adet günüme 1 hafta önce başladı.. yani yumurtlamadan 7-8 gün sonRa başladı eğer telefon doğru gün ise 10 Mayıs yumurtladım .. ama dediğim gibi adet bittikten sonra da 11 Mayıs’a kadar 3 günde bir birliktelik oldu.. 8-9_11mayıs biraz daha yoğun oldu
İnşallah senin de vardır
belli olmaZ o canımHosbuldum canimm Evet piki yakaladimumudum pek yok ama hala regl gününe var bekliyorum
Amin hepimize nasip olur inşallah
2 kayıp demissin kimyasal miydi
yok ama azıcık bilgim var canımYumurtalıkların çatlaması için ilaç tedavisi gören varmı iğne falan acil yardım lazım
buyur canımAcil yardiminiz ihtiyacım var
buyur canım hosgeldinMerhabaa:)) buraya da yerleşeyim. Bu ay ilk defa çörek otu, bal ve tarçın kürünü yapıyorum. Adetimin ikinci günü ve bu ay umutluyum inşallah... Allahın izniyle inşallah hamile kalırız haziranda hepimiz..
belli olmaZ o canımbiri dış gebelik biri kimyasal canım
yok ama azıcık bilgim var canım
buyur canım
buyur canım hosgeldinbu kürle hamile kalan cok insallah sende kalırsın hayırlısı olur insallah insallah kalırız canım insallah
Yumurtalık çatlaması için doktor iğne verdi kullandınız mibelli olmaZ o canımbiri dış gebelik biri kimyasal canım
buyur canım
buyur canım hosgeldinbu kürle hamile kalan cok insallah sende kalırsın hayırlısı olur insallah insallah kalırız canım insallah
İnşallah canım. :)belli olmaZ o canımbiri dış gebelik biri kimyasal canım
buyur canım
buyur canım hosgeldinbu kürle hamile kalan cok insallah sende kalırsın hayırlısı olur insallah insallah kalırız canım insallah ❤❤
Cnm Dün böbrek kısmım da yani bel bölgemde cok şiddetli Bi ağrı oldu aynı zamanda kusma cok kötüydü. Hastaneye zor yetiştik idrar kan testleri yaptılar normal dedi Dr gebelık te yok dedi.bu ay da olmadısakın isyan etme canımhersey Rabbimden hakkımızda hayırlı olanı en hayırlı zamanda bize verecektir sadece zamanı ve vakti var bizim meleklerimizin bizi bulması için.. sen ilaçlarını düzenli kullan ve Allah’a teslim ol
hosgeldin canım ❤ Rahim filmin nasıl çıktı? Hayırlısı olsun insallah Rabbim dualarımızı kanım eder❤
Belkide hiçbir belirti vermeyecek mucizen sana
Allah tez zamanda nasip etsin o zaman,sürpriz gelir bakarsınHayirlisi olsun canım nasip değilmiş vala biz korunmuyoruz canım ama çokta cabalamiyoruz nasip yine de bekliyoruz her ay bklm
hayır ben kullanmadım ama bilgim var sorabilirsinizYumurtalık catlasin diye ilaç verdi doktor onu kullandınız mi
sorun ne canım soyle bilenler yazarYumurtalık çatlaması için doktor iğne verdi kullandınız mi
cok geçmiş olsun canım bata ne kadar vardı ki?Cnm Dün böbrek kısmım da yani bel bölgemde cok şiddetli Bi ağrı oldu aynı zamanda kusma cok kötüydü. Hastaneye zor yetiştik idrar kan testleri yaptılar normal dedi Dr gebelık te yok dedi.bu ay da olmadı
ay bana bademcik deme neler cektim ben ondan sahurumu iftarımı ağlayarak acıyodumBenimde bademciklerim şişti ateş alev yatıyorum,bugün eşimle ilaçları alırken 6gün önce sonuç veren gebelik testi diye test vardı onu da aldık,tabi negatifOlan teste verdiğimiz 25liraya oldu ,gerçi bat 5haziran daha var ama hiç bir belirtim de yok
Yaa sorma eşimde diyor her gün bu testten yapmayı sakın düşünme diyehayır ben kullanmadım ama bilgim var sorabilirsiniz
sorun ne canım soyle bilenler yazar
cok geçmiş olsun canım bata ne kadar vardı ki?
ay bana bademcik deme neler cektim ben ondan sahurumu iftarımı ağlayarak acıyodumay çok pahalılar KESK’e almasaydın sabret azcıcık bata daha var benimde bu aralar ovu pik olmak üzere bakalım hayırlısı ile
Bana yumurtaliklarim catlasin diye iğne verdi çocuk sahibi ne zaman olurumhayır ben kullanmadım ama bilgim var sorabilirsiniz
sorun ne canım soyle bilenler yazar
cok geçmiş olsun canım bata ne kadar vardı ki?
ay bana bademcik deme neler cektim ben ondan sahurumu iftarımı ağlayarak acıyodumay çok pahalılar KESK’e almasaydın sabret azcıcık bata daha var benimde bu aralar ovu pik olmak üzere bakalım hayırlısı ile
Benimde hayalim o hic cocugunuz yokmu,? Insallah 2020 annesi oluruz bizdeher şerde bir hayır var derler hani, sabırlı olmayı öğreniyorsun inancını sorguluyorsun bende dualara sarıldım daha bir aşkla..Yaradan büyüktür inşallah evimin salonunda oynayan bebeler görmek istiyorum eşimde çok istiyor artık. En çok ona üzülüyorum
Insallah tutar canim insallahkızlar merhabaaaa
benim de yumurta kontrollerim sürüyor bugün 14. gün reglden itibaren
13mm olmuş
pazartesi son kez bakacağız eğer yeterli gelirse ovitrelle olucak
daha önce de bir kez kullanmıştım çatlatma iğnesi ama tutmamıştı
inşallah bu sefer tutar.
Yok canım 2.5 yıllık evliliğim var 39yasındayımBenimde hayalim o hic cocugunuz yokmu,? Insallah 2020 annesi oluruz bizde
Ben resmi gorunce var sanmistim...insallah nasip eder rabbimYok canım 2.5 yıllık evliliğim var 39yasındayım
Saol canım amin hep beraber, ya Fettah dıe konu acılmıs katılmak ıstermsnBen resmi gorunce var sanmistim...insallah nasip eder rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?