Gebeliğe Hazırlık 2020'DE ANNE OLMAK İSTEYENLER GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bişey sormak isterim özel değilse hamileliğinizi öğrenmedn önce belirtileriniz nelerdir acaba
Benim kasık ağrım vardı çok net hissettim yani bide gögüslerimden anladım ben dolgunluğu ve sızlamasından

Anladım benim var kasık ağrım ama üşüttüm mu diyorum kendi kendime bide çok özel değilse beyaz akıntı oldu mu sizde

Doktor yumurta yeterli buyukluge geldiginde kendi veriyo canim

Catlatma ignesinin kacinci gunu canim

Malesef iğnenin etkisi o canım. İğne etkisi 10 güne kadar sürüyo.Benimde 10.günüm bugün ama yapmadım daha.
Kahverengi akıntı oluyor mu pekii sende canım ben 3.kez çatlama ignesi vuruldum ilk defa böyle oldu kafam karışık açıkçası. Hidrosalpenk sendromun var gebelik olsa bile düşük tehlikem var aslında ne olur ne olmaz yarın kan vermeyi düşünmüyorum

Ben iki buçuk yıldır evliyim son bir yıldır korunmamaya rağmen bebeğimiz olmadı maalesef geçtiğimiz regl tarihinde femara kullandım doktor yumurtalıkların cevap vermediğini, 21. Gün yapılacak progesteron testinde sonra iğneye başlayacağımizi söyledi. Eşimin sonuçları normal. Bende orta derece pcis varmış. Femarayi ise sadece bir kez kullandım sonra doz artırımı falan yapmadan direkt iğne dedi doktorum. Bu cuma günü de kan testi var işte ondan sonra konuşacağız bakalım

İnşallah hayırlısı olur canım

Ultrasonla bakıyorlar sadece yeni evlisin tüpler tıkalı olamaz dedi rahşmde bir sıkıntı yok büyük ihtimalle gebe kalacaksın dedi eşim de bu ay test yaptıracak ama hormonlara falan bakılmadı
Aslında gebelik düşüncesi ile gidince reglin 2. Günü yapılan hormon testlerini vs. Yapmadı lazım. 4 ay erken bir süre evet, en azından bir yıl veriyorlar ama ben pcos tanımı nasıl olduysa daha geçtiğimiz ay aldım o kadar kez doktora gitmeme rağmen. Pcos olduğunu bilsem bir yılı beklemezdim

Ho
hormon testi de verdim normal çıktı adetim çok düzenlidir her ay 27.gun olurum o yüzden pek şüphe duyup ilgilenmiyorlar sanırım

Aryalina Merhaba, seni bir başka posttan hatırladım. Oradaki konu bitkisel macun konusuydu. Macunu kullandın mi acep?

Aryalina Merhaba, seni bir başka posttan hatırladım. Oradaki konu bitkisel macun konusuydu. Macunu kullandın mi acep?
Her konuda beni gorebilirsiniz allah kimseyi caresiz birakmasin . Kullandim macunu ama tek iyi yani adet sancimi kesti . Ama prolaktinim cok yukselmis aniden ben onun etkisi diye

Çok iyi. Ben de senin gibi meraklıydım erken uyandım bu işlere fakatpolikistik olduğumu 7. Ayda öğrendim
Bunu doktorların nasıl göremediğini gerçekten anlamıyorum, 4 kez hem alttan hem kasıktan ultrason bakan doktor görmedi. Sonra sonuçları götürdüğum başka bir doktor ultrason cihazını karnıma koydu ve 10 saniye sonra pcos durumunu zaten biliyorsundur dedi öyle umarsızca. Tabi ben şok oldum kadın ağız da şaşırdı belki diğer doktor hanım farklı düşünmüştür diye toparlamaya çalıştı ama hala anlam veremiyorum nasıl görünmez...

Gerçekten mii. Ayy ben de dün sipariş verdim. Prolaktin sorunum yoktu bir de o çıkmaz inşallah kullandıktan sonra. Bir de yeni bir pcoslu olarak şunu çok merak ediyorum, dkh kullandıktan sonra 12 kez regl oldum ve hiç birinde regl olduğumu anlamadım bile. Hafif baş ağrısı dışında... Ben de mi bir tuhaflık var. Pcos olduğuma dair ultrason görüntüsü dışında hiçbir belirti yok. Kilo yok, tüyler yok, adet olamama yok, ağrılı regl yok... Hayatımda bir kez bile adet söktürücü kullanmadim. Sadece araları düzensizdir 30-35 gün gibi ...
Her konuda beni gorebilirsiniz allah kimseyi caresiz birakmasin . Kullandim macunu ama tek iyi yani adet sancimi kesti . Ama prolaktinim cok yukselmis aniden ben onun etkisi diye

Ben bunu ilk kez duyuyorum hayatımda

Ben de tam tersi amh düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…