• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020'DE ANNE OLMAK İSTEYENLER GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerede ikamet ediyorsun? Yumurta takibini de aynı doktor yapsa tabi güzel olurdu, git gel her türlü zor olur
Ben Kütahya dayım dpjtr tercihi yaptıklarımın biri Ankara diğer dahılıyeci Peru istanbldan istanbldan olan zaten dahılıyeci ankaradakınede haftalık yımrta takibi yaptırmaya gıdememkı nasıl gıdeyım

İnşallah canım... Guzel dileklerin hepimiz için gerçekleşsin inşallah. Çalışıyorum, seninki kadar yoğun bir tempo mu bilmem ama bir hayli yoğun çalışıyorum ben de :)
Ne işle mesgulsn evet yoğn tempom baya ama benm eşimde vicdansız akşamları gunde 3 saat otrabılıyotm adam profesyonel aşçı demez hanm çok yolrlmıs bugun 2 kap yemek ben pişireyım onu brak çayı bile bitse mutfatyasam duvara vuruyor gel doldr dıye😁 durm boyle olunca ki ben 9 sabah akşam 8 çalşyom kadn olmak ne zor

Ne işle mesgulsn evet yoğn tempom baya ama benm eşimde vicdansız akşamları gunde 3 saat otrabılıyotm adam profesyonel aşçı demez hanm çok yolrlmıs bugun 2 kap yemek ben pişireyım onu brak çayı bile bitse mutfatyasam duvara vuruyor gel doldr dıye😁 durm boyle olunca ki ben 9 sabah akşam 8 çalşyom kadn olmak ne zor
Öyle vallahi, çalışan olunca bir de evin işi eklenince üzerine...
Kreş öğretmeniyim, 70 çocukla uğraşıyoruz 😁

Back
X