Gebeliğe Hazırlık 2020'DE ANNE OLMAK İSTEYENLER GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pkolu olup karnının sol tarafında yumurta gibi şişliği olan var mı yumurtalıkların yavaş çalışmasından karnında gaz biriken var mı
Kasıkta sağ tarafta yumurta gibi bir şişlik var. Yıllardır var ama ilgisi var mıdır ki? Yıllar önce bunun için genel cerrahiye gitmiştim, bir şey yok fıtık falan değil demişti ama var yani. Her dokunduğunda hissedebiliyorum. Hatta bazen dışarıdan bile belli olabiliyor

Merhaba ben de 2020 de hamiş olmak istiyorumMm
bu ay femara başlıcam adet olmayı bekliyorum yalnız herkes klomen yazmış femara kullanan yok mu
Ben kullandım canım. Hatta bir çok yerde klomenden daha etkili diye okudum. Günde bir tane olmak üzere beş gün kullandım, 14. Gün kontrole gittim ama doktor etkisi olmamış iğne tedavisine geçelim dedi. Doz falan yüksektir zannettim ama direk öyle söyledi. Cuma günü tekrar gideceğim o zaman daha net konuşuruz dedi bakalım...

C-life ben de bugün aldım insalalh faydasını görürüm. Sen faydalı olduğunu düşünüyor musun

Hayirli olsun canim allah kucagina almayi nasip etsin.catlatma ignesinin kacinci gunu yaptin test.birde belirtin var miydi
Çatlama iğnesi kullanmadım ben kuzum ben adetten 3 gün önce yapınca çok çok silikti adetten 3 gün geçince yaptım netti

kasık değil canım sol karın bölgesinde şişlik

bende sadece klomenin etkisi olmadığını düşünmuyorum çünkü çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatlamış yumurta clifr etkisi vardır
İnsallah, ben de kullandıktan sonra sonuçları yazarım. Ben çatlatma iğnesi aşamasına hiç gelemedim. Femara ile hiç gelişme yok dedi, büyüme olmayınca çatlama aşamasi beklenmiyor zaten

Benim içinde tüp bebek aşılama dediler hep bu doktor deneme amaçlı klomen başlattı ama oluşmuş ve çatlamış dedi emin ol bende etkisi olduysa herkes kat ve kat fazlası olur ben kendim içim ümitsiz vakayım

Tüm cevapları okumaya çalıştım ama görmediysem kusura bakma, problem neydi? Doktor şimdi bana direk iğneye geçelim dedi. İlaç etki etmediyse doz yükseltmek de işe yaramaz dedi. Ne yapayım başka bir doktora daha mı gitmeliyim acaba...

Pko yumurta tembelliği var bende okuduğum kadarıyla iğne daha etkili deneyin mutlaka
Aynı durum evet, doktor tecrübeli birisi. Çok fazla özel hastane mantığıyla da yaklaşmiyor diye düşünüyorum aslında öyle yaklaşsaydi 3 ay boyunca en az gel git doz arttırımı, kontrol vs diye hastaneye sürekli gitmemi de sağlayabilirdi ama etki etmez iğneye geçmemiz gerek dedi..

Merhaba bayanlar bende çocuk düşünüyorum ama ben düşündükçe ne yazıkkı sanki inadına olmuyor 1 yıldır deniyoruz 3 defa klomenn 2 defa çatlatma iğnesi vururdum ilaçlı rahim filmi çektirdim ama yok olmuyor aksine şimdi adette olamıyorum adetim in üstünden 10 gün geçti hala bende bişi yok deliricem ya lütfen bilenler bana yardımcı olabilirmi adet olabilmek için tarlusal diye Bi ilaç kullandım ama hala olamadım ve her geçen gün artık ümidimide kaybediyorum yoruldum artık gerçekten lütfen biraz uzun oldu ama okuyan olursa bana yardımcı olun adet olmak için ne yapmam gerekiyor

Bende aynı durumdayım 4 ay olucak bu ay bebek istiyoruz

Ben de adet olmayı bekliyorum bakalım hayırlısı canım çok sağ ol bilgin için inşallah bu ay ikimizde sağlıkla hamile kalırız

Yok canim benimde 3.kullanisim bu ama hic birinde lekelenmem olmadi. Lekelenme yerlesme kanamasida olabilir ama onun icin erkende olabilir bilemedimm. Kan vermende faydar var.

Kizlar benim ignenin bugun 11 gunu. Ama bel kasik agrim var her zaman oldugu gibi onun disinda hic bi belirtim yok.sanirim bu ayda olmadii.sizde ne gibi belirtiler var. Birde yarin test yapsam idrarda cikar mi acaba yoksa 14.gunu beklemeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…