• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba? Bana çatlatma öncesinden önceki süreçte estorfem vermişti bugün iğnemin 11. Günü klomen ve ovitrelle kulandım şuan duphaston ve corasprin içiyorum günler geçmiyor sanki sizde durum nedir 🥹
Bu kullandığınız ilaçlar ne için

Ayy hadi inşallah güzel haberlerle beni haberdar et kaç yumurtan oluşmuş kist olmamıştır insallah
Canım henüz reglimin 3. Günü o yüzden yumurta oluşumuna haftaya bakacak, rezervler için çok iyi dedi. Geçen ay olan 3 yumurta çatlamış ve atılmış, rahim de istediğimiz inceliğe dönmüş dedi. Bu ay klomen vermedi, klomen yerine bu ay famara deneyeceğiz dedi, yarın başlayacağım sabah akşam 5 gün içeceğim. Yumurtalarım biraz geç büyüdüğü için haftaya perşeöbe çağırdı iğne için. İstediği boyuttaysa iğne yapacak yine

Canım henüz reglimin 3. Günü o yüzden yumurta oluşumuna haftaya bakacak, rezervler için çok iyi dedi. Geçen ay olan 3 yumurta çatlamış ve atılmış, rahim de istediğimiz inceliğe dönmüş dedi. Bu ay klomen vermedi, klomen yerine bu ay famara deneyeceğiz dedi, yarın başlayacağım sabah akşam 5 gün içeceğim. Yumurtalarım biraz geç büyüdüğü için haftaya perşeöbe çağırdı iğne için. İstediği boyuttaysa iğne yapacak yine
Anladım canm hadi gözün aydın olsun iğne arayışına giriş bari elinde bulunsun

Back
X