- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
Amin kuzum insallah darısı başıma inşallah ❤Hamileyim kuzum çok şükürinşAllah sağlıklı olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzum insallah darısı başıma inşallah ❤Hamileyim kuzum çok şükürinşAllah sağlıklı olur
Sağlıkla ilerlesin inşallahHamileyim kuzum çok şükür sağlıkla ilerler inşAllah![]()
Amiiin inşAllah rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsinAmin kuzum insallah darısı başıma inşallah ❤kan ver kuzum degerini takip et insallah saglikla artar devam eder
❤
Amin kuzum inşAllahSağlıkla ilerlesin inşallah ♥ kucağınıza almak ta nasip olsun![]()
Amin kuzum insallah bende yarın kan vericem sabah öğleden sonra öğrenirim sonucları netten dua et bana lütfenAmiiin inşAllah rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin![]()
Ederim tabi kuzum umarım güzel haberler alırsınAmin kuzum insallah bende yarın kan vericem sabah öğleden sonra öğrenirim sonucları netten dua et bana lütfenbat 9 ocak 2 gün erken yaptırıyorum
Benim testimede bakarmısınızMerhaba arkadaşlar.
3 yıllık evliyim pko hastasıyım.18 aydır bebek istiyoruz fakat tedavide 3.ayım.Geçen ay klomen+çatlatma iğnesi oldum.Tutmadı.29 aralıkta ikinci çatlatma iğnemi vuruldum. İnşallah bu ay güzel haberler alırım. Var mı benim gibi bekleyen ?
Insallah kuzum Aminn cok sagolEderim tabi kuzum umarım güzel haberler alırsınbenimde 4 gün gecikti
Cizgi var gibi kuzum bata kac gun varBenim testimede bakarmısınız![]()
3Cizgi var gibi kuzum bata kac gun var
Çizgiler hemenmi cıktı kuzum öyleyse vardır bebiş daha gününe varmış çünkü
Üstteki hemen çıkmıştı alttaki 1 saate yakın sonra çıktıÇizgiler hemenmi cıktı kuzum öyleyse vardır bebiş daha gününe varmış çünkü
Hemen çıkan doğrudur kuzum ama sonradan çıkan şüpheli benimde sonradan cıktı battan 5 gün önce yaptım oyuzden kanı bekliom 1 saat icinde cıktı bunlarda 2 testte ama asla güvenilir deil en garantisi kan kuzum kan verÜstteki hemen çıkmıştı alttaki 1 saate yakın sonra çıktı
Merhaba arkadaşlar.
3 yıllık evliyim pko hastasıyım.18 aydır bebek istiyoruz fakat tedavide 3.ayım.Geçen ay klomen+çatlatma iğnesi oldum.Tutmadı.29 aralıkta ikinci çatlatma iğnemi vuruldum. İnşallah bu ay güzel haberler alırım. Var mı benim gibi bekleyen ?
Adetime 10 gün var kan testi için erken bir zaman mı hemen çıkar mı kandapozitif gibi kan testi yaptırın kesin sonuç olur