- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
Amin kuzum insallah darısı başıma inşallah ❤Hamileyim kuzum çok şükürinşAllah sağlıklı olur
Sağlıkla ilerlesin inşallahHamileyim kuzum çok şükür sağlıkla ilerler inşAllah
Amiiin inşAllah rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsinAmin kuzum insallah darısı başıma inşallah ❤kan ver kuzum degerini takip et insallah saglikla artar devam eder ❤
Amin kuzum inşAllahSağlıkla ilerlesin inşallah ♥ kucağınıza almak ta nasip olsun
Amin kuzum insallah bende yarın kan vericem sabah öğleden sonra öğrenirim sonucları netten dua et bana lütfenAmiiin inşAllah rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Ederim tabi kuzum umarım güzel haberler alırsınAmin kuzum insallah bende yarın kan vericem sabah öğleden sonra öğrenirim sonucları netten dua et bana lütfenbat 9 ocak 2 gün erken yaptırıyorum
Benim testimede bakarmısınızMerhaba arkadaşlar.
3 yıllık evliyim pko hastasıyım.18 aydır bebek istiyoruz fakat tedavide 3.ayım.Geçen ay klomen+çatlatma iğnesi oldum.Tutmadı.29 aralıkta ikinci çatlatma iğnemi vuruldum. İnşallah bu ay güzel haberler alırım. Var mı benim gibi bekleyen ?
Insallah kuzum Aminn cok sagolEderim tabi kuzum umarım güzel haberler alırsınbenimde 4 gün gecikti
Cizgi var gibi kuzum bata kac gun varBenim testimede bakarmısınız
3Cizgi var gibi kuzum bata kac gun var
Çizgiler hemenmi cıktı kuzum öyleyse vardır bebiş daha gününe varmış çünkü
Üstteki hemen çıkmıştı alttaki 1 saate yakın sonra çıktıÇizgiler hemenmi cıktı kuzum öyleyse vardır bebiş daha gününe varmış çünkü
Hemen çıkan doğrudur kuzum ama sonradan çıkan şüpheli benimde sonradan cıktı battan 5 gün önce yaptım oyuzden kanı bekliom 1 saat icinde cıktı bunlarda 2 testte ama asla güvenilir deil en garantisi kan kuzum kan verÜstteki hemen çıkmıştı alttaki 1 saate yakın sonra çıktı
Merhaba arkadaşlar.
3 yıllık evliyim pko hastasıyım.18 aydır bebek istiyoruz fakat tedavide 3.ayım.Geçen ay klomen+çatlatma iğnesi oldum.Tutmadı.29 aralıkta ikinci çatlatma iğnemi vuruldum. İnşallah bu ay güzel haberler alırım. Var mı benim gibi bekleyen ?
Adetime 10 gün var kan testi için erken bir zaman mı hemen çıkar mı kandapozitif gibi kan testi yaptırın kesin sonuç olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?