Gebeliğe Hazırlık 2020'DE ANNE OLMAK İSTEYENLER GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiiin inşAllah rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Amin kuzum insallah bende yarın kan vericem sabah öğleden sonra öğrenirim sonucları netten dua et bana lütfen bat 9 ocak 2 gün erken yaptırıyorum

Benim testimede bakarmısınız

Eklentiler

• 20200106_172749.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba, bu başlığı görünce içim kıpır kıpır oldu.
2019 'un sonuna doğru kürtaj olduğum için psikolojim çok bozulmuştu.
Ümidim 2020 de , eşimde bende çift rakamın uğur getireceğine inanıyoruz. :)
Allah İnşallah isteyen herkese bu sene içerisinde anne olmayı nasip etsin.

Üstteki hemen çıkmıştı alttaki 1 saate yakın sonra çıktı
Hemen çıkan doğrudur kuzum ama sonradan çıkan şüpheli benimde sonradan cıktı battan 5 gün önce yaptım oyuzden kanı bekliom 1 saat icinde cıktı bunlarda 2 testte ama asla güvenilir deil en garantisi kan kuzum kan ver

Eklentiler

• 20200104_145214.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 21

Bende 4 ay olucak evleneli bebek istiyoruz pko var bakalım hayırlısı Allahtan

Selam herkese her açılan konu gibi buraya da dahil oluyorum bu ay 1 buçuk sene oldu beklemedeyiz hafif pko var 2 klomen sonuçsuz ve bu ay da rahim filmi çektirdim tekrardan beklemedeyim. Allah hepimizin kucağını doldurur inşallah en kısa zamanda

merhaba kızlar,
bende varım... rahimde perde ve 2 çikolata kistinden 18 eylülde ameliyat oldum. ve gebe kalmaya çalısıyorum. 1 yıldır da korunmuyoruz ama hala bebek yok maalesef 2020 hepimize bebek getirir inş. allah tüm isteyenlere nasip etsin.

Hanımlar geçtiğimiz perşembe çatlama iğnesi vuruldum daha önce de klomen kullanmıştım antibiyotiğe ile birlikte bu bir kaç gündür kahverengi akıntım oluyordu öylesine bir test yaptım dedim silik çizgi çıktı adetime daha 10 gün var kullandığım ilaçlardan olabilir mi bu sizce gebelik var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…