Gebeliğe Hazırlık 2020'DE ANNE OLMAK İSTEYENLER GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dkduygu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
57
23
18
Merhaba arkadaşlar.
3 yıllık evliyim pko hastasıyım.18 aydır bebek istiyoruz fakat tedavide 3.ayım.Geçen ay klomen+çatlatma iğnesi oldum.Tutmadı.29 aralıkta ikinci çatlatma iğnemi vuruldum. İnşallah bu ay güzel haberler alırım. Var mı benim gibi bekleyen ?

Bizde kaç aydır deniyoruz ama doğal yollardan olmuyor bu ay klomen verdi Dr ilk defa kullanacam

Bende klomen kullandım yarın kontrolüm var bakalım ne olcak

merhaba, bizde bebek istiyoruz lakin kendiliğinde olmadı buna istinaden doktora gittim ve beni infertebiliteye yönlendirdi biraz garipsedim hiç ilaç vs kullandırmadan tüp bebek aşılama dediler :S yeniden gidicem başka bir doktora acaba bu tedavinin maliyeti nedir bilen var mı?

Herhangi bir sıkıntı yaşadım mı kullaninca
canım ben ekimde 1 kutu kullanmıştım kasıklarım acayip ağrıyordu sol ayağıma vuruyordu ağrısı ve akıntı vardı göğüslerim acıyordu . Doktor hiç çağırmadı kontrole bende gitmedim ve doktor değiştirdim . Bu aralık ayında başka doktor klomen verdi kullandım ve hiç belirti yaşamadım

canım bende tüp bebeğe gittim bütün tetkikleri yaptırdım ,eşimde test verdi . Bize sordu aşılama yapalım diye ama ben istemedim . Sonuçlarımız normaldi ,eşimin sperm sayısı ve hareketi düşüktü. Ben ilaç kullancam eğer ki çocuk olmazsa aşılama düşünürüm dedim . Doktor bize ilaç takviyesi yaptı kullandık bakalım olur inşallah

Ay hadi İnşallah rabbim hayırlı haberlerle sevindirsin

Kızlar ben de 4 aydır korunmuyorum yumurtlama takibi yapıyorum ama olmadı bu ay da doktorlar bir sıkıntı yok diyorlar ben acele mi ediyorum acaba 4 ay kısa bir süre mi

Kızlar ben de 4 aydır korunmuyorum yumurtlama takibi yapıyorum ama olmadı bu ay da doktorlar bir sıkıntı yok diyorlar ben acele mi ediyorum acaba 4 ay kısa bir süre mi
yaşın kaç ve kaç yıllık evlisiniz

25 yaşındayım 9 aylık evliyiz ama 4 aydır korunmuyoruz öncesinde korunuyorduk
şimdi doktorun sıkıntı yok diyebilmesi için senin rahim filmindi ,amh testindi ,hormon tahlilindi ve eşinin sperm testini görüp ona göre değerlendirmesi lazım . Bunların hepsini yaptırdınmı canım

şimdi doktorun sıkıntı yok diyebilmesi için senin rahim filmindi ,amh testindi ,hormon tahlilindi ve eşinin sperm testini görüp ona değerlendirmesi lazım . Bunların hepsini yaptırdınmı canım
Ultrasonla bakıyorlar sadece yeni evlisin tüpler tıkalı olamaz dedi rahşmde bir sıkıntı yok büyük ihtimalle gebe kalacaksın dedi eşim de bu ay test yaptıracak ama hormonlara falan bakılmadı

Merhabalar bende ovu testi kullanıyordum 3. Denemem olucak bu bat i bekliyorum 9 ocak
Bugün yumurtlamadan sayarsak 10.Gun

Ultrasonla bakıyorlar sadece yeni evlisin tüpler tıkalı olamaz dedi rahşmde bir sıkıntı yok büyük ihtimalle gebe kalacaksın dedi eşim de bu ay test yaptıracak ama hormonlara falan bakılmadı
Öyle ultrasondan biliniyorsa tüpler madem ben niye rahim filminin acısını çektim çok saçma bence ultrasondan bilinmesi

Öyle ultrasondan biliniyorsa tüpler madem ben niye rahim filminin acısını çektim çok saçma bence ultrasondan bilinmesi
Yok ordan bilmedi zaten yeni diye takmıyorlar beni bir sene olsun diyorlR hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…