Gebeliğe Hazırlık 2020'DE ANNE OLMAK İSTEYENLER GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim ignenin bugun 11 gunu. Ama bel kasik agrim var her zaman oldugu gibi onun disinda hic bi belirtim yok.sanirim bu ayda olmadii.sizde ne gibi belirtiler var. Birde yarin test yapsam idrarda cikar mi acaba yoksa 14.gunu beklemeli miyim
İdrar testleri erken gebeliği bile gösterecek kadar hassas artık bence yap aklımda kalmasın gün gün takip et tekrarla testi hemen hemen aynı tedaviyi görmüşüz canım adet gününü beklemek insanın ömründen ömür götürüyor

Yaptim ama negatif canim. Bu ayda olmadi malesef

benn 2 aylık evliyim ama bebeğim olsun çook istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın

Merhaba bende pko var kan değerlerim normal ultroson da gözüküyor İzmir de doktor tavsiyesi verebilecek var mı acaba bebek istiyorum

Banada pko var denildi ama düzenli regl oluyorum. 1 yıldır bebek istiyoruz eşimin problemleri çıkınca ona odaklandık uzun zamandır gitmiyorum doktora bata 3 gün kaldı bakalım ne olacak

Selamün Aleyküm ben yeni üyeyim ve yaklaşık 1 senedir takip ediyorum bu sayfayı şimdi nasip oldu katılmak. 28 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı eşimde sıkıntı vardı bizde en son çare aşılama yapalım dedik. Eşinde sıkıntı olup aşılaması tutan varsa yazabilir mi? Aşılamamın 2.günü herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda inşaallah

Adetiniz geçtikten sonra mı öğrendiniz hamileliği klomen mi kullandınız acaba
Yok ben hiçbirşey kullanmadım canım adete 3 kala silik cizgi ile öğrendim ama net emin değildim adetten 3 gün sonra yaptığım testte net öğrendik daha sonrada kanda tabi

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Erken olduğunu bile bile gebelik testi yaptıp sabredemeyip. kendi kendime ince çizgi görüyorum gözlerim kamaştı artık. Sizce de var mı acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…