Bu Sabah kan verdim canım hayırlısı bakalımYok canim benimde 3.kullanisim bu ama hic birinde lekelenmem olmadi. Lekelenme yerlesme kanamasida olabilir ama onun icin erkende olabilir bilemedimm. Kan vermende faydar var.
İdrar testleri erken gebeliği bile gösterecek kadar hassas artık bence yap aklımda kalmasın gün gün takip et tekrarla testi hemen hemen aynı tedaviyi görmüşüz canım adet gününü beklemek insanın ömründen ömür götürüyorKizlar benim ignenin bugun 11 gunu. Ama bel kasik agrim var her zaman oldugu gibi onun disinda hic bi belirtim yok.sanirim bu ayda olmadii.sizde ne gibi belirtiler var. Birde yarin test yapsam idrarda cikar mi acaba yoksa 14.gunu beklemeli miyim
Yaptim ama negatif canim. Bu ayda olmadi malesefİdrar testleri erken gebeliği bile gösterecek kadar hassas artık bence yap aklımda kalmasın gün gün takip et tekrarla testi hemen hemen aynı tedaviyi görmüşüz canım adet gününü beklemek insanın ömründen ömür götürüyor
benn 2 aylık evliyim ama bebeğim olsun çook istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kucaklarımızı boş bırakmasınMerhaba arkadaşlar.
3 yıllık evliyim pko hastasıyım.18 aydır bebek istiyoruz fakat tedavide 3.ayım.Geçen ay klomen+çatlatma iğnesi oldum.Tutmadı.29 aralıkta ikinci çatlatma iğnemi vuruldum. İnşallah bu ay güzel haberler alırım. Var mı benim gibi bekleyen ?
aynen valla yaeskiden valla böyle bişey yokmuş doğurganlık çokmuş şimdi kısırlık almış başını gidiyor ya . Benim tahlillerim temiz hiç bişeyim yok ama pkoluyum nasıl oluyosa eşimin değerleri düşük sadece
Evet olduAnladım benim var kasık ağrım ama üşüttüm mu diyorum kendi kendime bide çok özel değilse beyaz akıntı oldu mu sizde
Kuzum kan vericem diyordun naptın sonuç neMerhabalar bende ovu testi kullanıyordum 3. Denemem olucak bu bat i bekliyorum 9 ocak
Bugün yumurtlamadan sayarsak 10.Gun
Benim bata 3 gün var beyaz akıntım var birde kasık ağrım var acaba regl günüm yakın diye miEvet oldu
O hiç belli olmaz benimde adet olmam gereken günde bile sancım vardı ama olmadımBenim bata 3 gün var beyaz akıntım var birde kasık ağrım var acaba regl günüm yakın diye mi
Dün sabah adet oldum kuzum malesef bebiş yok kısmet inşallah bu ay olurKuzum kan vericem diyordun naptın sonuç ne
Yaa olsun canım hayırlısı inşAllah bu ay olurDün sabah adet oldum kuzum malesef bebiş yok kısmet inşallah bu ay olur❤
Amin kuzum insallahYaa olsun canım hayırlısı inşAllah bu ay olur
Adetiniz geçtikten sonra mı öğrendiniz hamileliği klomen mi kullandınız acabaEvet oldu
Yok ben hiçbirşey kullanmadım canım adete 3 kala silik cizgi ile öğrendim ama net emin değildim adetten 3 gün sonra yaptığım testte net öğrendik daha sonrada kanda tabiAdetiniz geçtikten sonra mı öğrendiniz hamileliği klomen mi kullandınız acaba
manisa dayım canımMerhaba bende pko var kan değerlerim normal ultroson da gözüküyor İzmir de doktor tavsiyesi verebilecek var mı acaba bebek istiyorum
manisa dayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?