• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Amin inşallah senin kullandığın ilaçtan aldım bu gün şifa olsun. Bu ay inşallah 🥰 bebeklerimize hamile kalirizdan aynı kitabın hikayesi olurlar
Evet şifa olsun bebiş olsun inşallah🫶 yaa ne güzel demişsin, umarımm öyle olsun bu ay🩷🌸

Kızlar merhaba ben bugün saat 8 de iğne yapacağım. Ama 1 adet 18 mm yumurtam var üzülüyorum. Doktor pko olduğu için gonal f i düşük doz önerdi 1 yumurtam büyüdü iki olsa bari şansım artardı :( amh 7,38 maalesef
benimde bir yumurtam büyüdü 28 şubatta iğne oldum 14 gün sonra kan verdim beta 8 çıktı dün verdim 24 cıktı

Merhaba hanımlar adetin 5. Günü klomen kullanmaya başladım yarın kontrolüm var umarım büyümüştür yumurtalar. Ama bana doktor çatlatma iğnesinden bahsetmedi her klomen tedavisinden vurulmak şart mı ? Vurulmadan çatlama gören var mı

Kızlar merhaba 11 Mart'ta ovitrelle vuruldum asilama oldum progesterondan dolayı ateş basması ve göğüs şişliği başladı hamilelikte de böyle iluyo mu

Kızlar merhaba 11 Mart'ta ovitrelle vuruldum asilama oldum progesterondan dolayı ateş basması ve göğüs şişliği başladı hamilelikte de böyle iluyo mu
iğnenin etkisi bunlar hamülelik için erken en az 14 gün geçmesi lazım

Merhaba hanımlar adetin 5. Günü klomen kullanmaya başladım yarın kontrolüm var umarım büyümüştür yumurtalar. Ama bana doktor çatlatma iğnesinden bahsetmedi her klomen tedavisinden vurulmak şart mı ? Vurulmadan çatlama gören var mı
ben klomen kullandım bende işe yaramadı femara kullandım gerçi hangisi olduğu fark etmez genel anlamda iğne veriyolar vermeyen çok nadir var kendi catlasın diye çatlamazsa kistte dönüyor o yüzden geneli iğne veriyor iğneyi de bulmak çok zor şimdiden temine başlayın

benimde bir yumurtam büyüdü 28 şubatta iğne oldum 14 gün sonra kan verdim beta 8 çıktı dün verdim 24 cıktı
Teşekkür ederim bunu paylaştığınız için bu dönemde biraz olumlu yaşanmışlık paylaşmak güzel oluyor 29 martta öğreneceğim sonucu merak içindeyim 🥹 bebişiniz sağlıkla gelsin ❤️❤️❤️

Kızlar Klomen kullandım yumurtalarım 20 mm olmuştu daha sonra Ovitirelle çatlatma iğnesi vurdurdum bugün 12. Gün testim bu şekilde çıktı sabah sizce nedir durum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 5
Bunu şimdi yaptım
Kızlar Klomen kullandım yumurtalarım 20 mm olmuştu daha sonra Ovitirelle çatlatma iğnesi vurdurdum bugün 12. Gün testim bu şekilde çıktı sabah sizce nedir durum
buda Şimdi ki yaptığım

Eklentiler

• IMG_6014.webp
    IMG_6014.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_6013.webp
    IMG_6013.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 4
Back
X