Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.
Kızlar merhaba ben bugün saat 8 de iğne yapacağım. Ama 1 adet 18 mm yumurtam var üzülüyorum. Doktor pko olduğu için gonal f i düşük doz önerdi 1 yumurtam büyüdü iki olsa bari şansım artardı amh 7,38 maalesef
Merhaba hanımlar adetin 5. Günü klomen kullanmaya başladım yarın kontrolüm var umarım büyümüştür yumurtalar. Ama bana doktor çatlatma iğnesinden bahsetmedi her klomen tedavisinden vurulmak şart mı ? Vurulmadan çatlama gören var mı
düzenli olarak folik asit kullandım yumurta büyütmek için femara bi tane yumurtam cbüyüdü 18 mm 1 martta iğne oldum otrivülle yani şuan hamileyim insallah ilk denemede olmadı ikinci denemede oldu
Merhaba hanımlar adetin 5. Günü klomen kullanmaya başladım yarın kontrolüm var umarım büyümüştür yumurtalar. Ama bana doktor çatlatma iğnesinden bahsetmedi her klomen tedavisinden vurulmak şart mı ? Vurulmadan çatlama gören var mı
ben klomen kullandım bende işe yaramadı femara kullandım gerçi hangisi olduğu fark etmez genel anlamda iğne veriyolar vermeyen çok nadir var kendi catlasın diye çatlamazsa kistte dönüyor o yüzden geneli iğne veriyor iğneyi de bulmak çok zor şimdiden temine başlayın
Teşekkür ederim bunu paylaştığınız için bu dönemde biraz olumlu yaşanmışlık paylaşmak güzel oluyor 29 martta öğreneceğim sonucu merak içindeyim bebişiniz sağlıkla gelsin
Kızlar Klomen kullandım yumurtalarım 20 mm olmuştu daha sonra Ovitirelle çatlatma iğnesi vurdurdum bugün 12. Gün testim bu şekilde çıktı sabah sizce nedir durum
Kızlar Klomen kullandım yumurtalarım 20 mm olmuştu daha sonra Ovitirelle çatlatma iğnesi vurdurdum bugün 12. Gün testim bu şekilde çıktı sabah sizce nedir durum