Gebeliğe Hazırlık 2020'DE ANNE OLMAK İSTEYENLER GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 9 aydir cocuk istiyorum canim evlendigimden beri korunmadim ama olmadida gecen ay ogrendim bende pko oldugumu klomen verdi folik asit verdi ama catlama ignesinden hic bahsetmedi bana sadece kontrole cagirdi canim bu catlatma ignesini bizmi istiyoruz soyluyoruz

canım kontrole gittiğinde eğer yumurtan istenilen boyuta geldiyse doktor kendisi çatlatma iğnesini veriyor sen istemiyosun

Bende varım kızlar 7 yıldır evlıyım 1yıldan beri istyrm ve ne bende nede esimde hıc bı sıkıntı yok kızlar ya bu ay klomen kullandım dun catlatma ignesi oldum inşallah bu sefer olacak

In
canım kontrole gittiğinde eğer yumurtan istenilen boyuta geldiyse doktor kendisi çatlatma iğnesini veriyor sen istemiyosun
Catlatma ignesi daha etkiliymis versin ya insallah hepimiz muradimiza ereriz allahim tun isteyenlere nasip etsin insallah dilek kapim aciktirda duyar rabbim tesekkur ederim bu arada bende bayadir bunu arastiriyodum herkez bahsediyor klomenden sonra bu catlatma ignesinden doktoruma sinir olmustum ☺

Aaa bu belirtiler bende de oldu

rica ederim bende kontrole gittim banada verdi çatlatma iğnesini

Evledigimden beri kadin dogum doktorlarindan ayrilmiyorum aliskanlik oldu her ay adetimin 2. Ya da 3. Gunu gidesim geliyor
Aynisi bendede oldu canim once yok dediler biseyin yok bisene dolsum bisene doldu diye baska doktora gittim halbuki 9 aydi tuttu bu sefer burada islem yapaiyoruz asilama tup bebekden bahsettin istifini bozup bi zahmet edip utrosonla bile bakmadi smdi bi baska doktordayim oda klomen verdi polikislik var dedi iy ilgili doktor sart gercekten insanlati hayattan bezdiriyolar

Merhaba kızlar bu platformda yeniyim. 11 aydır evliyiz. 2 aydır korunmuyoruz (prezervtf) bebek istiyoruz. Geçen ay olmadı. Adetime 1 hafta var ve ateş basması oluyor. Arada sırada saniyelik kasık ağrısı var. Bir de şuan sol dizkapağımın altına doğru bi ağrı giriyor. Akıntım ve göğüs hassasiyetim yok (normalde adetten 1 hafta önce başlar). Beklemedeyim yani

Daha var senin kuuzum bata nezaman yasadin bu belirtileri
Geçen haftaydı işte klomen kullanıyordum bitmek üzereydı klomen perşembe günü bitti ben çarşamba perşembe cuma yaşadım hatta cumartesi baya kasıklarım ağrıyordu cuma doktptara gittğimde yumurtan olmuş çatlamış dedi çok şaşırdım klomen clife bide inofolic kullanmıştım pko var bende

Inşallah bebiş gelir tutunur sana kuzum insallah
Bende takip yaptırdım ama bana klomen falan vermedi doktor senin yumurtalık yeterli ihtiyacın yok dedi 24 mm büyüdü çatladı kendisi ama tutcakmi işte büyümesi yetmiyor keşke yetse inşallah bebisler bizimledir

Oyle oyle gercekten de artik bu zamandaki doktorlar islerini dogru duzgun yapmıyor.

Aminnnn herkese dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah sende hamilesindir

Aminnnn herkese dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah sende hamilesindir
Amin kuzum insallah Amin ❤ inşallah bende çok tesekkurederim

Ben de şöyle bi köşeye sıkışayım şöyle benim de 2020 den yana çok fazla hayalim var mesela hemile kalıp 2020 min içinde doğum yapmak gibi bu ay klomen kullandım ama pek olucak gibi durmuyor bu ay beklemiyorum yani inşallah çok beklemeden gebe kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…