Bende 9 aydir cocuk istiyorum canim evlendigimden beri korunmadim ama olmadida gecen ay ogrendim bende pko oldugumu klomen verdi folik asit verdi ama catlama ignesinden hic bahsetmedi bana sadece kontrole cagirdi canim bu catlatma ignesini bizmi istiyoruz soyluyoruzMerhaba arkadaşlar.
3 yıllık evliyim pko hastasıyım.18 aydır bebek istiyoruz fakat tedavide 3.ayım.Geçen ay klomen+çatlatma iğnesi oldum.Tutmadı.29 aralıkta ikinci çatlatma iğnemi vuruldum. İnşallah bu ay güzel haberler alırım. Var mı benim gibi bekleyen ?
canım kontrole gittiğinde eğer yumurtan istenilen boyuta geldiyse doktor kendisi çatlatma iğnesini veriyor sen istemiyosunBende 9 aydir cocuk istiyorum canim evlendigimden beri korunmadim ama olmadida gecen ay ogrendim bende pko oldugumu klomen verdi folik asit verdi ama catlama ignesinden hic bahsetmedi bana sadece kontrole cagirdi canim bu catlatma ignesini bizmi istiyoruz soyluyoruz
Catlatma ignesi daha etkiliymis versin ya insallah hepimiz muradimiza ereriz allahim tun isteyenlere nasip etsin insallah dilek kapim aciktirda duyar rabbim tesekkur ederim bu arada bende bayadir bunu arastiriyodum herkez bahsediyor klomenden sonra bu catlatma ignesinden doktoruma sinir olmustum ☺canım kontrole gittiğinde eğer yumurtan istenilen boyuta geldiyse doktor kendisi çatlatma iğnesini veriyor sen istemiyosun
Aaa bu belirtiler bende de olduKuzum ben 3 kere bu ay alttan muayene oldum yumurtlama takibi yaptırmıştım zaten ama.bana ilaç vermedi normal.takip yaptı kendisi 24 mm büyüdü 25 de çatladı rahim de temiz çıktı 24 undede alttan muayene oldum ozamana tertemizdi çok şükür bi sıkıntı yoktu ben de yazayım belirtilerimi ozaman benzer çünkü seninle
1.yumurtlamadan başlayan hafif kasık ağrısı batma ve çekilme hissi
Yumurtlamanın 7. günü birazdaha belirginleşen 8 ve 9. Gunlerde siddetlenen rahim batmasi zonklamasi yanmasi çekilme hissi kasıklarda özellikle sağ bolumde yanma batma çekilme hissi seğirme tarzı kalp atışı gibi hisler ara ara bel agrisi
Yumurtlamanin 10.Gunu rahim zonklamasi birazdaha belirgin oldu birazdaha sıklaştı
yumurtlamanın 9.Günü başlayan 10. Günü artan kasıkta doluluk şişlik hissi
2.yumurtlamanın 8. Günü göğüslerde sızlama hareketlilik hissi uçlarında hafif acıma ve halkaların belirginleşmesi 9.Günü göğüs damarlarının belirginleşmesi şişmesi ve ağrıması özellikle sol kısım
3.ara ara açık sarı akıntı ara ara sulu sümüksü yapışkan şeffaf beyaz karışık akıntı
4.yumurtlamanın 9.Günü şiddetli baş dönmesi
5.yumurtlamanın 9.günü kabızlık ve ara ara gaz cikarma
6. Tüm vücudun sıcak olup ayakların buz gibi olması isinmamasi
7.ara ara üşüme ara ara sıcak basması
Gebemisin kuzum peki yoksa sendemi bekliyorsunAaa bu belirtiler bende de oldu
rica ederimIn
Catlatma ignesi daha etkiliymis versin ya insallah hepimiz muradimiza ereriz allahim tun isteyenlere nasip etsin insallah dilek kapim aciktirda duyar rabbim tesekkur ederim bu arada bende bayadir bunu arastiriyodum herkez bahsediyor klomenden sonra bu catlatma ignesinden doktoruma sinir olmustum ☺
Aynisi bendede oldu canim once yok dediler biseyin yok bisene dolsum bisene doldu diye baska doktora gittim halbuki 9 aydi tuttu bu sefer burada islem yapaiyoruz asilama tup bebekden bahsettin istifini bozup bi zahmet edip utrosonla bile bakmadi smdi bi baska doktordayim oda klomen verdi polikislik var dedi iy ilgili doktor sart gercekten insanlati hayattan bezdiriyolarEvledigimden beri kadin dogum doktorlarindan ayrilmiyorum aliskanlik oldu her ay adetimin 2. Ya da 3. Gunu gidesim geliyor
Yok bekliyorum adet tarihimi 24 ocakta bakalımGebemisin kuzum peki yoksa sendemi bekliyorsun
Daha var senin kuuzum bata nezaman yasadin bu belirtileriYok bekliyorum adet tarihimi 24 ocakta bakalım
Geçen haftaydı işte klomen kullanıyordum bitmek üzereydı klomen perşembe günü bitti ben çarşamba perşembe cuma yaşadım hatta cumartesi baya kasıklarım ağrıyordu cuma doktptara gittğimde yumurtan olmuş çatlamış dedi çok şaşırdım klomen clife bide inofolic kullanmıştım pko var bendeDaha var senin kuuzum bata nezaman yasadin bu belirtileri
Inşallah bebiş gelir tutunur sana kuzum insallahGeçen haftaydı işte klomen kullanıyordum bitmek üzereydı klomen perşembe günü bitti ben çarşamba perşembe cuma yaşadım hatta cumartesi baya kasıklarım ağrıyordu cuma doktptara gittğimde yumurtan olmuş çatlamış dedi çok şaşırdım klomen clife bide inofolic kullanmıştım pko var bende
Oyle oyle gercekten de artik bu zamandaki doktorlar islerini dogru duzgun yapmıyor.Aynisi bendede oldu canim once yok dediler biseyin yok bisene dolsum bisene doldu diye baska doktora gittim halbuki 9 aydi tuttu bu sefer burada islem yapaiyoruz asilama tup bebekden bahsettin istifini bozup bi zahmet edip utrosonla bile bakmadi smdi bi baska doktordayim oda klomen verdi polikislik var dedi iy ilgili doktor sart gercekten insanlati hayattan bezdiriyolar
Aminnnn herkese dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah sende hamilesindirInşallah bebiş gelir tutunur sana kuzum insallah❤
Bende takip yaptırdım ama bana klomen falan vermedi doktor senin yumurtalık yeterli ihtiyacın yok dedi 24 mm büyüdü çatladı kendisi ama tutcakmi işte büyümesi yetmiyor keşke yetse inşallah bebisler bizimledir❤
Amin kuzum insallah AminAminnnn herkese dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah sende hamilesindir
Hamileyim kuzum çok şükürKan ver garanti olur canım inşallah vardır❤
Hamileyim kuzum çok şükür sağlıkla ilerler inşAllahinşallah gebelik vardır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?