evet çıkar düşük çıkar değer sadece ama mutlaka çıkıyorAdetime 10 gün var kan testi için erken bir zaman mı hemen çıkar mı kanda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet çıkar düşük çıkar değer sadece ama mutlaka çıkıyorAdetime 10 gün var kan testi için erken bir zaman mı hemen çıkar mı kanda
Hayırlı olsun umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bişey sormak isterim özel değilse hamileliğinizi öğrenmedn önce belirtileriniz nelerdir acabaHamileyim kuzum çok şükür sağlıkla ilerler inşAllah![]()
Benim kasık ağrım vardı çok net hissettim yani bide gögüslerimden anladım ben dolgunluğu ve sızlamasındanHayırlı olsun umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bişey sormak isterim özel değilse hamileliğinizi öğrenmedn önce belirtileriniz nelerdir acaba
Doktor yumurta yeterli buyukluge geldiginde kendi veriyo canimBende 9 aydir cocuk istiyorum canim evlendigimden beri korunmadim ama olmadida gecen ay ogrendim bende pko oldugumu klomen verdi folik asit verdi ama catlama ignesinden hic bahsetmedi bana sadece kontrole cagirdi canim bu catlatma ignesini bizmi istiyoruz soyluyoruz
Hayirli olsun canim allah kucagina almayi nasip etsin.catlatma ignesinin kacinci gunu yaptin test.birde belirtin var miydiAmiiin inşAllah rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin![]()
Catlatma ignesinin kacinci gunu canimHanımlar geçtiğimiz perşembe çatlama iğnesi vuruldum daha önce de klomen kullanmıştım antibiyotiğe ile birlikte bu bir kaç gündür kahverengi akıntım oluyordu öylesine bir test yaptım dedim silik çizgi çıktı adetime daha 10 gün var kullandığım ilaçlardan olabilir mi bu sizce gebelik var miEki Görüntüle 2573584
6. Gün canım bu günCatlatma ignesinin kacinci gunu canim
Malesef iğnenin etkisi o canım. İğne etkisi 10 güne kadar sürüyo.Benimde 10.günüm bugün ama yapmadım daha.6.
6. Gün canım bu gün
Kahverengi akıntı oluyor mu pekii sende canım ben 3.kez çatlama ignesi vuruldum ilk defa böyle oldu kafam karışık açıkçası. Hidrosalpenk sendromun var gebelik olsa bile düşük tehlikem var aslında ne olur ne olmaz yarın kan vermeyi düşünmüyorumMalesef iğnenin etkisi o canım. İğne etkisi 10 güne kadar sürüyo.Benimde 10.günüm bugün ama yapmadım daha.
İnşallah hayırlısı olur canımBeniki buçuk yıldır evliyim son bir yıldır korunmamaya rağmen bebeğimiz olmadı maalesef
geçtiğimiz regl tarihinde femara kullandım doktor yumurtalıkların cevap vermediğini, 21. Gün yapılacak progesteron testinde sonra iğneye başlayacağımizi söyledi. Eşimin sonuçları normal. Bende orta derece pcis varmış. Femarayi ise sadece bir kez kullandım sonra doz artırımı falan yapmadan direkt iğne dedi doktorum. Bu cuma günü de kan testi var işte ondan sonra konuşacağız bakalım
Aslında gebelik düşüncesi ile gidince reglin 2. Günü yapılan hormon testlerini vs. Yapmadı lazım. 4 ay erken bir süre evet, en azından bir yıl veriyorlar ama ben pcos tanımı nasıl olduysa daha geçtiğimiz ay aldım o kadar kez doktora gitmeme rağmen. Pcos olduğunu bilsem bir yılı beklemezdimUltrasonla bakıyorlar sadece yeni evlisin tüpler tıkalı olamaz dedi rahşmde bir sıkıntı yok büyük ihtimalle gebe kalacaksın dedi eşim de bu ay test yaptıracak ama hormonlara falan bakılmadı
hormon testi de verdim normal çıktı adetim çok düzenlidir her ay 27.gun olurum o yüzden pek şüphe duyup ilgilenmiyorlar sanırımAslında gebelik düşüncesi ile gidince reglin 2. Günü yapılan hormon testlerini vs. Yapmadı lazım. 4 ay erken bir süre evet, en azından bir yıl veriyorlar ama ben pcos tanımı nasıl olduysa daha geçtiğimiz ay aldım o kadar kez doktora gitmeme rağmen. Pcos olduğunu bilsem bir yılı beklemezdim
Aryalina Merhaba, seni bir başka posttan hatırladım. Oradaki konu bitkisel macun konusuydu.Beni de cok oyaladilar oyle yok 1 yil dolmadan bakmazmisiz.yok yasiniz gencmis yok olur zamanla bekleyin yokher gittgimde alttan bakti hicborseyin yok diyordu yolluyorlardi
ama 1 yil dolar dolmaz amh bakildi asil sorun amh 0.91 cikti .. 2 basarisiz asilama ve son olarak tup bebek icin uğraşıyoruz. Doktorlar da illaki zamanimiz gecsin is daha zorlassin o zaman gelelim istiyorlar resmen . Erken teshis her zaman en onemlisi
Her konuda beni gorebilirsinizAryalina Merhaba, seni bir başka posttan hatırladım. Oradaki konu bitkisel macun konusuydu.Macunu kullandın mi acep?
Bunu doktorların nasıl göremediğini gerçekten anlamıyorum, 4 kez hem alttan hem kasıktan ultrason bakan doktor görmedi. Sonra sonuçları götürdüğum başka bir doktor ultrason cihazını karnıma koydu ve 10 saniye sonra pcos durumunu zaten biliyorsundur dedi öyle umarsızca. Tabi ben şok oldumÇok iyi. Ben de senin gibi meraklıydım erken uyandım bu işlere fakatpolikistik olduğumu 7. Ayda öğrendim
Her konuda beni gorebilirsinizallah kimseyi caresiz birakmasin . Kullandim macunu ama tek iyi yani adet sancimi kesti . Ama prolaktinim cok yukselmis aniden ben onun etkisi diye
Ben bunu ilk kez duyuyorum hayatımdaGöbek kaldırma gibi şeyler hamileliğe engel değil canım ya gitme bir daha yumurtalık kaldırma nedir ya zarar verse o daha sıkıntı canım ☺ ben salak gibi gittim acıdan kıvrandım resmen ve karnımın sol tarafı şiş hep sanki bebek var gibi
Ben de tam tersi amh düşükGerçekten mii. Ayy ben de dün sipariş verdim. Prolaktin sorunum yoktu bir de o çıkmaz inşallah kullandıktan sonra. Bir de yeni bir pcoslu olarak şunu çok merak ediyorum, dkh kullandıktan sonra 12 kez regl oldum ve hiç birinde regl olduğumu anlamadım bile. Hafif baş ağrısı dışında... Ben de mi bir tuhaflık var. Pcos olduğuma dair ultrason görüntüsü dışında hiçbir belirti yok. Kilo yok, tüyler yok, adet olamama yok, ağrılı regl yok... Hayatımda bir kez bile adet söktürücü kullanmadim. Sadece araları düzensizdir 30-35 gün gibi ...