Oo cok heyecanlı ozaman inşallah yarın çok güzel haberler alırsın kuzum yumuslar kocaman olmuş catlamaya hazırdır24 aralıkta başladım ,28 aralıkta ilaç bitti . Yarın kontrol var canım
inşallah canım çok heyecanlıyım vallaOo cok heyecanlı ozaman inşallah yarın çok güzel haberler alırsın kuzum yumuslar kocaman olmuş catlamaya hazırdır
Tahmin ediyorum bende adetin 3.günü gitmiştim doktor bisi vermedi haftaya gel dedi günler geçmek bilmedi delirdim heyecandan sonra gittim 11. Gun 20 mm idi 14. Gun yumurtlama oldu 24mm ile çok güzel şeyler bide tutsa tabiinşallah canım çok heyecanlıyım valla
Biliyorum canım ama bazı kişilerde erken de geçme olasılığı varmışİğnenin 6.günü yaptırmışşın testi canım iğne etkisi devam ediyor o yüzden. 10 günden sonra geçiyor etkisi
İnşaAllah canım sonucun kaç çıktı seninBende sikinti yok kuzum kan ve idrar verdim temiz cikti insallah gebeyizdir❤ rabbim sifa versin kuzum ❤
Gebelik için deil kuzum genel test vitaminler hormonlar ve idrar kültürü enfeksiyon varmı yokmu diye gebelik için daha erken yumurtlamanın 10.günü daha bata 7 gun varİnşaAllah canım sonucun kaç çıktı senin
Herşeyin çözümü var artık zaten dert edecek birşey yok.Adetim çok düzenlidir bir gün bile şaşmaz ondan pek ihtimal vermiyorum ama belli de olmaz tabi
Öyle tabi nasip Allah nasip etmedikçe sıkıntı olmasa da olmuyor ama ben çok üzülüyorum artıkHerşeyin çözümü var artık zaten dert edecek birşey yok.
Alttan muayene ile canimyumurtanın olgunlaştığına nerden bakıyorlar
inşallah bir gün testte çift çigiyi görmek nasip olur hepimizeTahmin ediyorum bende adetin 3.günü gitmiştim doktor bisi vermedi haftaya gel dedi günler geçmek bilmedi delirdim heyecandan sonra gittim 11. Gun 20 mm idi 14. Gun yumurtlama oldu 24mm ile çok güzel şeyler bide tutsa tabi❤
Tamam canım çok saolAlttan muayene ile canim
3 ay klomen kullandım yumurtam her defasında çatladığı için iğneye gerek yoktu doktor söyledi. Fakat yine de olmadıMerhaba arkadaşlar.
3 yıllık evliyim pko hastasıyım.18 aydır bebek istiyoruz fakat tedavide 3.ayım.Geçen ay klomen+çatlatma iğnesi oldum.Tutmadı.29 aralıkta ikinci çatlatma iğnemi vuruldum. İnşallah bu ay güzel haberler alırım. Var mı benim gibi bekleyen ?
Insallah kuzum amininşallah bir gün testte çift çigiyi görmek nasip olur hepimize
yarın paylaşırım ne olup bittiğiniInsallah kuzum amin❤
Tamam kuzum güzel haberlerini bekliyorumyarın paylaşırım ne olup bittiğiniiyi geceler canım
İstanbulda isen Bahçeci Tüp Bebek merkezini öneririm. 2 yıl normal ve klomenle hamile kalamadım. Tam tüp bebeğe başlayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim. Mükemmel kadrosu güven veriyor tavsiye ederim.merhaba, bizde bebek istiyoruz lakin kendiliğinde olmadı buna istinaden doktora gittim ve beni infertebiliteye yönlendirdi biraz garipsedim hiç ilaç vs kullandırmadan tüp bebek aşılama dediler :S yeniden gidicem başka bir doktora acaba bu tedavinin maliyeti nedir bilen var mı?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Başka bir şey kullandın mı peki hamile kaldığın ayİstanbulda isen Bahçeci Tüp Bebek merkezini öneririm. 2 yıl normal ve klomenle hamile kalamadım. Tam tüp bebeğe başlayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim. Mükemmel kadrosu güven veriyor tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?