Gebeliğe Hazırlık 2020'DE ANNE OLMAK İSTEYENLER GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
24 aralıkta başladım ,28 aralıkta ilaç bitti . Yarın kontrol var canım

inşallah canım çok heyecanlıyım valla
Tahmin ediyorum bende adetin 3.günü gitmiştim doktor bisi vermedi haftaya gel dedi günler geçmek bilmedi delirdim heyecandan sonra gittim 11. Gun 20 mm idi 14. Gun yumurtlama oldu 24mm ile çok güzel şeyler bide tutsa tabi

İnşaAllah canım sonucun kaç çıktı senin
Gebelik için deil kuzum genel test vitaminler hormonlar ve idrar kültürü enfeksiyon varmı yokmu diye gebelik için daha erken yumurtlamanın 10.günü daha bata 7 gun var

inşallah bir gün testte çift çigiyi görmek nasip olur hepimize

3 ay klomen kullandım yumurtam her defasında çatladığı için iğneye gerek yoktu doktor söyledi. Fakat yine de olmadı

İstanbulda isen Bahçeci Tüp Bebek merkezini öneririm. 2 yıl normal ve klomenle hamile kalamadım. Tam tüp bebeğe başlayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim. Mükemmel kadrosu güven veriyor tavsiye ederim.

İstanbulda isen Bahçeci Tüp Bebek merkezini öneririm. 2 yıl normal ve klomenle hamile kalamadım. Tam tüp bebeğe başlayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim. Mükemmel kadrosu güven veriyor tavsiye ederim.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Başka bir şey kullandın mı peki hamile kaldığın ay

Sadece folik asit başlattı. Ve yumurtlama günlerimi takip etmek için ovulasyon testi kullandım.

Merhaba ben de 2020 de hamiş olmak istiyorumMm
bu ay femara başlıcam adet olmayı bekliyorum yalnız herkes klomen yazmış femara kullanan yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…