Gebeliğe Hazırlık 2020'DE ANNE OLMAK İSTEYENLER GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de 4 aydır korunmuyorum yumurtlama takibi yapıyorum ama olmadı bu ay da doktorlar bir sıkıntı yok diyorlar ben acele mi ediyorum acaba 4 ay kısa bir süre mi
Canım merhaba ovulasyon takip testlerinden almanı tavsiye ederim yumurtlama takibini takvimden yapıyorsan eğer onlar ortalama değer veriyor ve doğruluk payı çok öok az

Hanımlar benim adetime daha 6 gün var yalnız hem idrar hem kan testim pozitif çıktı 2 ocakta çatlama iğnesi olmuştum onun etkisi geçmemiş olabilir mi dedim sağlık ocağındaki doktora hayır ikisi de pozitif çıktı gözün aydın dedi bana kahverengi lekelenme oldugu için gecikmeyi beklemeden test yapmıştım ben değerim 16.90. 3 haftalık hamileyim inşallah bu değer artışı nasıl oluyor pazartesi doktora gidecem inşallah orda da tam netlestiriri 2 yıldır uğraşıyor kızlar dua edin benim duamda hepinizin üzerine olsun inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Hiç bi acelem yok de bisi diyenlere ben oyle dyrm ne acelesi var büyüsün iste kendini kurtarsin cocuk biraz diyrmkimene yani kimene sinirleniyorum da neyse.

Hiç bi acelem yok de bisi diyenlere ben oyle dyrm ne acelesi var büyüsün iste kendini kurtarsin cocuk biraz diyrmkimene yani kimene sinirleniyorum da neyse.
Aynenkuzum kimene ama işte herkez ilgileniyor bende öyle diom hayırlısı acelesi yok olursa olur die

Bizde dun genetik,trombofili testleri verdik 1 1.5 aya cikar dediler bakalim hayirlisi ya
Bende hormon testi verdim bugün sonuçlar nete düşmüş baktım herşey çok güzel çok şükür
Zamanını bekliycem artık rabbim bilir sabırla bekliyorum ❤
Bende smear vermiştim ocağın sonuna doğru çıkar dedi onu bekliyorum
O ne için veriliyor genetik testi

3 kere sıkıntılı gebelik icin,iki eşten de,trombofili de iste kan pihti. Icin, smearida gecen ay vermistim,adetliyken mi hormon verdin acaba?

Smear da iyi cikar insallah arkadasim,rabbim güldürsün bizi insallah

3 kere sıkıntılı gebelik icin,iki eşten de,trombofili de iste kan pihti. Icin, smearida gecen ay vermistim,adetliyken mi hormon verdin acaba?
Evet kuzum adetin 3. Gunu
Smear 24 aralıkta verdim sonucu bekliyorum başka bisi yaptırmadım 1 kızım var teo gebeligimde o sağlıkla geldi sıkıntısız çok şükür şimdi 6 yaşında zaten

Evet kuzum adetin 3. Gunu
Smear 24 aralıkta verdim sonucu bekliyorum başka bisi yaptırmadım 1 kızım var teo gebeligimde o sağlıkla geldi sıkıntısız çok şükür şimdi 6 yaşında zaten
Bnmde oglum ilk ayda oldu ama snra 2.5 yaşındayken mol gebelik sonra iki defa bos gebelik oldu kimsede arastrn demedi olabilir sans dedi,son gittiğim dok. Bnce gitmeliydin dedi vesile belkide allh bilir ya,baklim ne cikicak hyrlisi rabbimden,

Tam 30 gunde cikmisti bmm smear

Aynen oyle kuzum hayirlisi Allahtan dua edip deneyecegiz
Ben başka gebelik geçirmedim denemedim oyuzden bilmiyorum pek inşallah hayırlı gebeliklerimiz olur sağlıkla

Merhaba bende kullandım bu ay olmadı Pazar tesi doktora gidicem

Aynen oyle kuzum hayirlisi Allahtan dua edip deneyecegiz
Ben başka gebelik geçirmedim denemedim oyuzden bilmiyorum pek inşallah hayırlı gebeliklerimiz olur sağlıkla
Insallh ta gecirmezsin olumsuz olrk,yaşayan bilir rabbim diyorum susuyorum,hic olmayanlara isteyen,bakabilecek herkeze versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…