yumurta çatlamışta olabilir canımAdet oldum ama tam sokulemedi kahverengi akıntı gibi ovulasyon testi yaptım iki çizgi acaba hamile miyim ben ya değilsem neden sokulmedi ki bilen var mı konu açtım bununla ilgili
Canım merhaba ovulasyon takip testlerinden almanı tavsiye ederim yumurtlama takibini takvimden yapıyorsan eğer onlar ortalama değer veriyor ve doğruluk payı çok öok azKızlar ben de 4 aydır korunmuyorum yumurtlama takibi yapıyorum ama olmadı bu ay da doktorlar bir sıkıntı yok diyorlar ben acele mi ediyorum acaba 4 ay kısa bir süre mi
Bana da 4 kişi olacaz gibi geliyorNedense benimde içimden bu sene sanki 3 kişi olucaz gibi geliyor
ALLAH isteyen herkeze nasip etsin
Bu durumda yumurtam geç mi çatlamış oluyor acabaY
yumurta çatlamışta olabilir canım
olabilir canım sıkıntı varsa geçte yumurtlamış olabilirsinBu durumda yumurtam geç mi çatlamış oluyor acaba
Hayırlısı olsun canım Allah en doğru zamanda en hayırlı şekilde nasip eder inşallah ben hep öyle dua ediyorumYaptim ama negatif canim. Bu ayda olmadi malesef
Hiç bi acelem yok de bisi diyenlere ben oyle dyrm ne acelesi var büyüsün iste kendini kurtarsin cocuk biraz diyrmSenin yine iyi kuzum benim küçük eltim 1 yaşında oğlu var 2. Ye gebe 3 aylık falan şuan hamile kandil gecesi konuşuyorduk bana dedi sen kalamadın ben kaldım çatla patla hahaha die güldü ben şaka yapıor sandım ama hiç bisi demedi kapattık artık görüşmüyorum onunla
Benimde 1 kızım var 6 yaşında ben yeni düşünmeye başladım bu 3. Ayim olacak nedim rabbim hayırlısını versin dua dan başka elimden birşey gelmiyor gecen geçsin dalgasını veren Allah Allaha havale ediyorum sende öyle yap boswer canını sıkma
Aynenkuzum kimene ama işte herkez ilgileniyor bende öyle diom hayırlısı acelesi yok olursa olur dieHiç bi acelem yok de bisi diyenlere ben oyle dyrm ne acelesi var büyüsün iste kendini kurtarsin cocuk biraz diyrmkimene yani kimene sinirleniyorum da neyse.
Bizde dun genetik,trombofili testleri verdik 1 1.5 aya cikar dediler bakalim hayirlisi yaAynenkuzum kimene ama işte herkez ilgileniyor bende öyle diom hayırlısı acelesi yok olursa olur die
Bende hormon testi verdim bugün sonuçlar nete düşmüş baktım herşey çok güzel çok şükürBizde dun genetik,trombofili testleri verdik 1 1.5 aya cikar dediler bakalim hayirlisi ya
3 kere sıkıntılı gebelik icin,iki eşten de,trombofili de iste kan pihti. Icin, smearida gecen ay vermistim,adetliyken mi hormon verdin acaba?Bende hormon testi verdim bugün sonuçlar nete düşmüş baktım herşey çok güzel çok şükür
Zamanını bekliycem artık rabbim bilir sabırla bekliyorum ❤
Bende smear vermiştim ocağın sonuna doğru çıkar dedi onu bekliyorum
O ne için veriliyor genetik testi
Smear da iyi cikar insallah arkadasim,rabbim güldürsün bizi insallahBende hormon testi verdim bugün sonuçlar nete düşmüş baktım herşey çok güzel çok şükür
Zamanını bekliycem artık rabbim bilir sabırla bekliyorum ❤
Bende smear vermiştim ocağın sonuna doğru çıkar dedi onu bekliyorum
O ne için veriliyor genetik testi
Evet kuzum adetin 3. Gunu3 kere sıkıntılı gebelik icin,iki eşten de,trombofili de iste kan pihti. Icin, smearida gecen ay vermistim,adetliyken mi hormon verdin acaba?
Amin kuzum insallah AminSmear da iyi cikar insallah arkadasim,rabbim güldürsün bizi insallah
Bnmde oglum ilk ayda oldu ama snra 2.5 yaşındayken mol gebelik sonra iki defa bos gebelik oldu kimsede arastrn demedi olabilir sans dedi,son gittiğim dok. Bnce gitmeliydin dedi vesile belkide allh bilir ya,baklim ne cikicak hyrlisi rabbimden,Evet kuzum adetin 3. Gunu
Smear 24 aralıkta verdim sonucu bekliyorum başka bisi yaptırmadım 1 kızım var teo gebeligimde o sağlıkla geldi sıkıntısız çok şükür şimdi 6 yaşında zaten
Tam 30 gunde cikmisti bmm smearBnmde oglum ilk ayda oldu ama snra 2.5 yaşındayken mol gebelik sonra iki defa bos gebelik oldu kimsede arastrn demedi olabilir sans dedi,son gittiğim dok. Bnce gitmeliydin dedi vesile belkide allh bilir ya,baklim ne cikicak hyrlisi rabbimden,
Aynen oyle kuzum hayirlisi Allahtan dua edip deneyecegizBnmde oglum ilk ayda oldu ama snra 2.5 yaşındayken mol gebelik sonra iki defa bos gebelik oldu kimsede arastrn demedi olabilir sans dedi,son gittiğim dok. Bnce gitmeliydin dedi vesile belkide allh bilir ya,baklim ne cikicak hyrlisi rabbimden,
Merhaba bende kullandım bu ay olmadı Pazar tesi doktora gidicemMerhaba arkadaşlar.
3 yıllık evliyim pko hastasıyım.18 aydır bebek istiyoruz fakat tedavide 3.ayım.Geçen ay klomen+çatlatma iğnesi oldum.Tutmadı.29 aralıkta ikinci çatlatma iğnemi vuruldum. İnşallah bu ay güzel haberler alırım. Var mı benim gibi bekleyen ?
Insallh ta gecirmezsin olumsuz olrk,yaşayan bilir rabbim diyorum susuyorum,hic olmayanlara isteyen,bakabilecek herkeze versinAynen oyle kuzum hayirlisi Allahtan dua edip deneyecegiz
Ben başka gebelik geçirmedim denemedim oyuzden bilmiyorum pek inşallah hayırlı gebeliklerimiz olur sağlıkla❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?