- 8 Temmuz 2011
- 731
- 161
- 42
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.741
Kızlar karnımın alt kısımlarında biseyler oluyor ya bir gerginlik te var kipirdaniyoo sanki biseyler Gülüyorum ama ciddiyim hee bu ne böyle???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 18 inde transfer oldum bana 30 ocakta test dediler ama yaa püüüff
Bebek tekme atiyorKızlar karnımın alt kısımlarında biseyler oluyor ya bir gerginlik te var kipirdaniyoo sanki biseyler Gülüyorum ama ciddiyim hee bu ne böyle???
YaaaaaaaaBebek tekme atiyor
Bende uyku arasi hep kasilmalar oluoYaaaaaaaa
Kasılma değildir o tekmedir tekmeBende uyku arasi hep kasilmalar oluo
Kızlaaar. O kadar dikkat ettim yinede kabız oldum. Avokado, havuç, kayısı kompostosu, kabak çekirdeği bol su içtim ama yinede olmuşum. Napcam bilemedim.. 2. gün daha..
Uyku arasındaki kasılmalardan bende de varBende uyku arasi hep kasilmalar oluo
Kasılma değildir o tekmedir tekme
kızlar 3.embriyosu transferimin 9.günü kan verdim bugün 61 küsür çıktı. inşallah devamı gelir.
7.günüde kan vermiştim 13 küsürdü
Evet telefondan yazıyorum kuzumAlmiraa o smileylere nasıl ulaşıyorsun emojiler az var burda ? telefondan mı yazıyorsun
Biseyler hissettinizmi ?kızlar 3.embriyosu transferimin 9.günü kan verdim bugün 61 küsür çıktı. inşallah devamı gelir.
Valla kişiden kişiye değişiyo o zaman ben iğne olacağıma saat başı crinone jel kullanırım o kadar diyorum düşük yaptığımda da onu kullanıyodum belki psikolojik olarak etkilemiştir beni bilemiyorumYoo iğne çok güzel tertemiz ben çok memnunum hem de değeri çok güzel artırdı hiç ağrı da yapmıyor bana :)
bu benim 4.transferim ilklerinde hep kabızdım bunda olmadım.bide hiç bir belirti olmadıBiseyler hissettinizmi ?
Belirtin varmiydi mesela hamile oldugunu hisetmismiydinkızlar 3.embriyosu transferimin 9.günü kan verdim bugün 61 küsür çıktı. inşallah devamı gelir.
Ozaman baya sasirmistirsin... bendede belirti yok insan korkuyorbu benim 4.transferim ilklerinde hep kabızdım bunda olmadım.bide hiç bir belirti olmadı
Insaallah iyiye isarettir. Progestan fitil kulaniomsnUyku arasındaki kasılmalardan bende de var