- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.781
Bide surekli belim kütlüyo, surekli oturup uzanmaktan herhaldeBenimki sancı şeklindeydi daha çok ama adet olcakmış gibi değil de böyle hafif hafif geriliyodu rahmim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide surekli belim kütlüyo, surekli oturup uzanmaktan herhaldeBenimki sancı şeklindeydi daha çok ama adet olcakmış gibi değil de böyle hafif hafif geriliyodu rahmim
Aslında evin içinde ufak ufak hareket edersen kan dolaşımın da hızlanır doktorlar da önermiyo devamlı yatmayı özellikle hamileyken uzun süre oturmak tehlikeli. 18iydi dimi transfer günün canım senin de?Bide surekli belim kütlüyo, surekli oturup uzanmaktan herhalde
Evet. Arafa kalkiom tuvalete mutfag dizi bakiom surekliAslında evin içinde ufak ufak hareket edersen kan dolaşımın da hızlanır doktorlar da önermiyo devamlı yatmayı özellikle hamileyken uzun süre oturmak tehlikeli. 18iydi dimi transfer günün canım senin de?
valla hayal kırıklığı yaşamamak için kendi hisselerini baskılıyor insan bu süreçte.Belirtin varmiydi mesela hamile oldugunu hisetmismiydin
hiç bozma moralini bu iş kısmet. ben ilkinde 3.gün diğer 2sinde 5.gün transferi oldum. ama bu son olduğum transfer 3.gün den sonucum yüksek çıktı. sen dua et vakti zamanı gelince gelecekKızlar 5.6. gün embriyolarini çok duyuyorum tutan yaa.. Benim 3. Gün embriyosu ve birtanecik.. Moralimi bozmak istemiyorum ama aklıma geldikçe tuhaf oluyorum Püüüffff
30una kadar sabredemicem sanırım ben deEvet. Arafa kalkiom tuvalete mutfag dizi bakiom surekli
Ne zaman yapacan test30una kadar sabredemicem sanırım ben de
Kan testi herhal. Ben idrar yapmak istiom. 8nci gunKocayı ikna edersem 10. Günde yapıcam salı günü
Ya evet kan yapıcam idrar testi için cesaretim yok tedaviden önce hep negatif gördüğüm için korkuyorum o zaman pazar günü güzel haberleri bekliyoruzKan testi herhal. Ben idrar yapmak istiom. 8nci gun
Hayırlısı olsun canım ben sabah akşam ikişer tane kullanıyorumArkadaşlar transferimi oldum. Embriyo 2. Kaliteymiş. Artık hakkımızda hayırlısı olsun. Ektrofem verdi. Hemşire günde 2 tane yazdı ama eczane günde 1 tane demiş. Sizler kullandınız mı?
Günde 4 mü yaniHayırlısı olsun canım ben sabah akşam ikişer tane kullanıyorum
Evet günde 4Günde 4 mü yani
Yarın arayıp tekrar sorayım o zamanEvet günde 4
İlk başta sabah öğlen akşam birer tane içiyodum e2 hormonum gerektiği gibi yükselmediği için arttırdı doktorum sizinki normal olanıdır ama yine de sorun içiniz rahat etsin :)Yarın arayıp tekrar sorayım o zaman
Test gününüz ne zamandıBende sabah günde 3 tane estrofem iciyordum. Bugün gittiğim doktor ise senim miden bulanmiyor mu bu estrofem çocuk olustuktan sonra çok faydalı değildir dedi 2ye düşürdü tabi bundan tüp bebek doktorunun haberi yok.
Kalp atışı ni duyunca kescez estrofem i dedi
Canimm bende bunu merak ediyordum ya benimde evim uzakta 9uncu gun kan verilecegim olumlu olur ya da olmaz 3 gun sonrada ucaga binecegim cok tedirginim simdiden doktor sorun olmaz dedi aktarmali gidecegim senin kac saat surduMerhaba canım hayırlısı olsun :) bi kaç saat dinlendikten sonra bi sıkıntı olmuyo ben uçağa bile binmiştim transfer günü ☺