- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.701
Yok bacim hem erken idrar testi icin hemde o testler gec cikabiliyorYok KuZum ucuz test bildiğin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bacim hem erken idrar testi icin hemde o testler gec cikabiliyorYok KuZum ucuz test bildiğin
Senin erken gebelik testi degilmiski. Ve 5 gunle 6 gun ayni dgl bence.Benim 5.gun ben göremedim
Yasak neden bole bsy yapti. Dusuk kalitemiydiMerhaba kızlar. Pazartesi günü transfer yapıldı. 33 yaşındayım ve bir kızım var. Ona rağmen üç tane transfer ettiler İçinizde üç tane transfer edilen var mı? Yasak değil mi böyle bir şey
Merhaba :) benim 6.gün embriyosu transfer edilmişti, 6.gün test yaptım, pozitif çıktı. Gittim kan verdim, değer 24 çıktı :)Kiz birak kani 6nci gunde idrarda goren var
Kaliteleri hakkında bir şey söylemedi. Ben o kadar çocuğa bakamam dedim. Hepsi tutacak diye bir şey yok ki dediYasak neden bole bsy yapti. Dusuk kalitemiydi
Ya ne güzel darısı basımızaMerhaba :) benim 6.gün embriyosu transfer edilmişti, 6.gün test yaptım, pozitif çıktı. Gittim kan verdim, değer 24 çıktı :)
Amin darısı hepinizin başına. İkinci kez de benim başıma inşallah :)Ya ne güzel darısı basımıza
Funda hoca yapmıştı canım bakırköy acıbademin doktoru ama maslakta oldu işlemler :)Ne güzel sinzinki tutmus birincisinde Bülent Hocami yapmisti birinci transferi?
Kacinci gun kan verdinMerhaba :) benim 6.gün embriyosu transfer edilmişti, 6.gün test yaptım, pozitif çıktı. Gittim kan verdim, değer 24 çıktı :)
6.gün verdim. Pazartesi günü transfer olmuştu. Pazar günü değer 24 çıktı. Ama embriyo 6 günlük transfer edilmişti. O yüzden erken çıkmış olabilir.Kacinci gun kan verdin
Ya ben anlamiorum nette bir arkadas 5nci gun embieiyosu inan vallahi 4ncu gunde bile idrarda pozitif cikti. Galiba insandan insana degisiyor6.gün verdim. Pazartesi günü transfer olmuştu. Pazar günü değer 24 çıktı. Ama embriyo 6 günlük transfer edilmişti. O yüzden erken çıkmış olabilir.
Canim gidip kan verirsen cikar neden kan
idrar testi yaptinizmi , yoksa direk kandami cikmisti ? Benim uykularim kalmadi artik Gece 3 4 kez uyaniyorum , ama idrar testinde hic yüzüm gülmedi Onun icin hic yaptirmak istemiyorumFunda hoca yapmıştı canım bakırköy acıbademin doktoru ama maslakta oldu işlemler :)
Tabii kişiden kişiye değişir. Hatta benim iki hamileliğimde de değer iki günde bir ikiye katlamamıştı. Sonra birden şahlanmıştı:) herkesin farklı oluyorYa ben anlamiorum nette bir arkadas 5nci gun embieiyosu inan vallahi 4ncu gunde bile idrarda pozitif cikti. Galiba insandan insana degisiyor
Ben de o kadar negatiften sonra ilk transferimde hiç idrar testi yapmadım 12 gün bekledim kanda çıktı direk çok da yüksek bi değerdi. Son transferimde de 10. Günde yaptırdım kan testini onda da çıktı. Bende hiç idrar testi yapmayın direk kanda baktırın :)idrar testi yaptinizmi , yoksa direk kandami cikmisti ? Benim uykularim kalmadi artik Gece 3 4 kez uyaniyorum , ama idrar testinde hic yüzüm gülmedi Onun icin hic yaptirmak istemiyorum
Öyle yapicam artik , cok zorda kaldim ama sabir diliyorum , sizde belirti varmiydi ?Ben de o kadar negatiften sonra ilk transferimde hiç idrar testi yapmadım 12 gün bekledim kanda çıktı direk çok da yüksek bi değerdi. Son transferimde de 10. Günde yaptırdım kan testini onda da çıktı. Bende hiç idrar testi yapmayın direk kanda baktırın :)
kist çıktı doktor tümör marker testi istediİyi haberlerinizi bekliyoruz
oy tşk ederim cnm. bakalm sonuç gelsin ona göre bakıcazTransferden 5 gün önce sabah akşam monodoks ve günde 1 prednol hap, sadece 5 gün kullandım. Aynı zamamda crinone jel, oksapar iğne, prolutex iğne, estrofem, coraspin ve folik asit yazarken yoruldum
Allahın izniyle hiç bişey çıkmıcak iyi sonuçlar alıcaksınızoy tşk ederim cnm. bakalm sonuç gelsin ona göre bakıcaz
Bende ilk seferinde biraz kasık ağrısı vardı ama hormon kullanıyodum onlar da yapmış olabilir ağrıyı onun dışında pek bi belirtim olmadı yerleşme kanaması falan hiç bişey yoktu :)Öyle yapicam artik , cok zorda kaldim ama sabir diliyorum , sizde belirti varmiydi ?