- 22 Ocak 2020
- 411
- 390
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.721
Aslında siz yarın yaptırsanız çıkar kanda 10.gün değil mi yarınÖyle yapicam artik , cok zorda kaldim ama sabir diliyorum , sizde belirti varmiydi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında siz yarın yaptırsanız çıkar kanda 10.gün değil mi yarınÖyle yapicam artik , cok zorda kaldim ama sabir diliyorum , sizde belirti varmiydi ?
Tabi ki erken daha normal gebeliklerde bile adetten 1 hafta sonra belli oluyor öyle hemen çıkan bısey olsa KEske doktorlar da 12. Gün demez 5. Gün der onun için moral bozmuyoruz bebeğimizle konuşuyoruz mutluluk hormonu salgılıyoruzDeğil mi KuZum haklısın umudum var hala zaten
Bizim burda saglik ocagi bulunmuyor ,cumartesi imkanim var ogün yaptircam ins olur bukezAslında siz yarın yaptırsanız çıkar kanda 10.gün değil mi yarın
O zaman iki güncük kalmış cumartesi ilk pozitifi sizden duyucaz inşallahBizim burda saglik ocagi bulunmuyor ,cumartesi imkanim var ogün yaptircam ins olur bukez
Insallah cok saolun desteginiz icin , Sabah aglayarak uyandim ama simdi biraz daha iyiyimO zaman iki güncük kalmış cumartesi ilk pozitifi sizden duyucaz inşallah
Hayır yoktu tutunma kanamasıTutunma kanamasi varmiydi
5nci gun embiriyosu 1 tanemiydiKızlar bence 5.gün mu 6.gün mu diye stres yapmayın yok oldu mu olmadı mı. .hayırlısı allahtan valla.çünkü ben de çok korkuyorum inanin idrar testi yaptım 8.günde cizgiyi o kadar zor gördüm ki deliyim heralde kendim hayal ediyorum diye dusundum.
Sonra dış gebelik mi Boa gebelik mi yok kese var mı yok kalp atacak mi sonra kalp atım i devam edecek mi .zor süreçler .kafayı dağıtmak gerek .yoksa insan delircek
5.gün 2 tane idi..5nci gun embiriyosu 1 tanemiydi
benden kahverengi akinti geldi cunkiHayır yoktu tutunma kanaması
Bak benim doktorum dedi ki herkeste tutunma kanamasi olacak diye bişey yok dedi
Ve kanamanin hiç birini istemeyiz biz dedi
Düşünme kanamayı herkeste olacak bişey degil
Kızlar bence 5.gün mu 6.gün mu diye stres yapmayın yok oldu mu olmadı mı. .hayırlısı allahtan valla.çünkü ben de çok korkuyorum inanin idrar testi yaptım 8.günde cizgiyi o kadar zor gördüm ki deliyim heralde kendim hayal ediyorum diye dusundum.
Sonra dış gebelik mi Boa gebelik mi yok kese var mı yok kalp atacak mi sonra kalp atım i devam edecek mi .zor süreçler .kafayı dağıtmak gerek .yoksa insan delircek
Kizlar ben arada yere bisey dustugumde egilip aliyorum zarari varmi sizce
Iyyyy hic sevmem. Çig yeme canim onermiolarOnu ben de yapıyorum ben baya çaydanlıktan çay bile koyuyorum.... Benim de canım sushi istiyor yesem bisey olur mu acaba
Benim de ilk gebeligimde 9.haftada kürtaj oldum .sevinemiyorum o yüzden .hep kürtaj korkusu var bendeÇok haklısın her an her şey olabilir psikolojisi çok zor arkadaşım. Pozitifi görsem aşırı sevinmem sevinçten ağlamam. Neden mi_? Çünkü daha önce bir düsügüm var...
Çok haklısınız
Benim de ilk gebeligimde 9.haftada kürtaj oldum .sevinemiyorum o yüzden .hep kürtaj korkusu var bende
Evet haklısınız göbekten iğneler de çok zor ama crinone jel yerine kalçadan progestan iğne yaptırmaya gidiyodum her akşam zihnen çok yormuştu ayrıca üstüne acısı da var yaşadığımız sürecin hiç bi türlüsü kolay değil rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Amin insallah bende Anne Olurum :)Ben almanyada iki kez yaptirdim , ama burasi cok Geri kalmis bu konuda , genetik tarama yasak mesela, internetten Bülent tirasi gördüm Onun icin istanbula geldik 6 7 Ya hazirliklar sürdü , ins olur :)
Evet haklısınız göbekten iğneler de çok zor ama crinone jel yerine kalçadan progestan iğne yaptırmaya gidiyodum her akşam zihnen çok yormuştu ayrıca üstüne acısı da var yaşadığımız sürecin hiç bi türlüsü kolay değil rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Amin insallah bende Anne Olurum :)Ben almanyada iki kez yaptirdim , ama burasi cok Geri kalmis bu konuda , genetik tarama yasak mesela, internetten Bülent tirasi gördüm Onun icin istanbula geldik 6 7 Ya hazirliklar sürdü , ins olur :)
Kızlar bu arada progesteron 50 mg kalçadan iğne olaniniz var mı. ?Bugün gittigim doktor prolutex sana alerji yapmış gobegine dedi progestan iğne verdi kalcadan. Bu igneyi kullanan var mı aranızda