- 8 Temmuz 2011
- 731
- 161
- 42
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.681
Bir de öyle deneyeyim fikir için sağol kuzumAfedersiniz ben ayna karsisinda yapiyorum jeli bende senin gibi zorlaniyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de öyle deneyeyim fikir için sağol kuzumAfedersiniz ben ayna karsisinda yapiyorum jeli bende senin gibi zorlaniyordum
Kaçıncı gündü bugünYa yaptım canım dayanamadım ams bişey çıkmadı zaten
5.gün canımKaçıncı gündü bugün
Çok erken yapmışsın canım normalde 7 günden sonra beta salgılanıyor sakın moralini bozma kötü düşünme iyi düşünüyoruz evrene pozitif enerji veriyoruz bize pozitif olarak dönüyor5.gün canım
Canım benim de ilk 3 gün ağrım oldu şimdi hiç bişey Yok normal mi yA doğal siklus benim ki 5.gun embriyosuKızlar crinone aslında tam vajinaya girince az ittirince kendi kayıp gidiyor. Telef etmeyin ya ilaci. Kasmayin çok kendinizi.
Ben 8.gün idrarda silik çizgi görmüştüm
Bi de transfer gecesi gece çok beim ağrıdı biri odunla vurmuş gibi hoş hala daha agriyor
Değil mi KuZum haklısın umudum var hala zatenÇok erken yapmışsın canım normalde 7 günden sonra beta salgılanıyor sakın moralini bozma kötü düşünme iyi düşünüyoruz evrene pozitif enerji veriyoruz bize pozitif olarak dönüyor
En erken 7. günde çıkar canım. 5+7 12 gün yapar. Normal gebelikte idrara 12. günde geçer. Ben geçen sene ocak ayında aşılamayla hamile kaldım. 10. gün negatifti. 12. gün pozitifti. Kaybettim bebeğimi, rabbim tekrarını yaşatmasın..5.gün canım
Çok geçmiş olsun canım ne bilim acele ettim yaptım ben deEn erken 7. günde çıkar canım. 5+7 12 gün yapar. Normal gebelikte idrara 12. günde geçer. Ben geçen sene ocak ayında aşılamayla hamile kaldım. 10. gün negatifti. 12. gün pozitifti. Kaybettim bebeğimi, rabbim tekrarını yaşatmasın..
Bekle biraz, çok erken daha.
Bende ilk denememde meraktan kıvrandım evin içinde. 7. gün erken gebelik testi yapmıştım. Negatifti bi daha pozitife dönmedi. Olsa çıkardı. 6 ve üzeri hcgyi algılayan bi testti çünkü. Bugün 3. günüm. Gayet sakinim. Oyalanıyorum. Kitap okuyorum, forumda geziniyorum, internetten okey oynuyorum.. Ne kadar az düşünürsem o kadar iyi çünkü benim için. Akşamları uyuyorum zaten bu sıra progestandan dolayı saat 11i zor ediyorum.Çok geçmiş olsun canım ne bilim acele ettim yaptım ben de
İlk denemem dediğinde hamile miymişsin pekiBende ilk denememde meraktan kıvrandım evin içinde. 7. gün erken gebelik testi yapmıştım. Negatifti bi daha pozitife dönmedi. Olsa çıkardı. 6 ve üzeri hcgyi algılayan bi testti çünkü. Bugün 3. günüm. Gayet sakinim. Oyalanıyorum. Kitap okuyorum, forumda geziniyorum, internetten okey oynuyorum.. Ne kadar az düşünürsem o kadar iyi çünkü benim için. Akşamları uyuyorum zaten bu sıra progestandan dolayı saat 11i zor ediyorum.
Tutunma kanamasi varmiydiKızlar crinone aslında tam vajinaya girince az ittirince kendi kayıp gidiyor. Telef etmeyin ya ilaci. Kasmayin çok kendinizi.
Ben 8.gün idrarda silik çizgi görmüştüm
Bi de transfer gecesi gece çok beim ağrıdı biri odunla vurmuş gibi hoş hala daha agriyor
Canim gidip kan verirsen cikar neden kan vermiyorsunBen 9. gündeyim hicbirsey hissetmiyorum
Değildim. Eylülde yaptırdım ilk tüp bebeği. Geçen sene aralık ve ocakta peşpeşe 2 aşılama yaptırdım. 2. tuttu. Düşük yaptım. Mayısta kimyasal gebelik geçirdim. Eylülde ilk tüp bebeği denedim tutmadı. Bu 2. ve son denemem olur inşallah.İlk denemem dediğinde hamile miymişsin peki
Aynen canim bende 9uncu gunde gidip kan vermeyi dusunuyorum transferden sonraYaa Facebook da bir gruba üyeyim orda 8./9. Günlerde kan testi yapıp pozitifi görenler var.
Kiz birak kani 6nci gunde idrarda goren varYaa Facebook da bir gruba üyeyim orda 8./9. Günlerde kan testi yapıp pozitifi görenler var.
Hassas erken gebelik mi yaptigin peki bide erken evet dahaBenim 5.gunum o zaman ben daha üzülmeyeyim
Benim 5.gun ben göremedimKiz birak kani 6nci gunde idrarda goren var
Yok KuZum ucuz test bildiğinHassas erken gebelik mi yaptigin peki bide erken evet daha
bi kaç gün sonra kan testi yaptırırsan çıkar bence canım hiç moralini bozma :)Benim 5.gun ben göremedim