- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.661
Mesajları kaçırdım galiba siz nerde yaptiriyorsunuz?OTE="senaysu01, post: 62505801, member: 617954"]
Tayfun çok ve çokta iyi ve başarılı canım
[/QUOTE]
Adana başkent hastanesi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajları kaçırdım galiba siz nerde yaptiriyorsunuz?OTE="senaysu01, post: 62505801, member: 617954"]
Tayfun çok ve çokta iyi ve başarılı canım
yumurtaların büyüyecek canım korkma kötü birsey yoktur ama sen yine de doktoruna danış ıstersenmerhabalar ben bir şey sormak istiyorum bu kadar bilgilerinize dayanarak... dün ilk iğnemi oldum gonal-f 300 olarak dün geceden beri kasıklarımda ağrı var bu normal midir yoksa ben bir yanlışlık mı yaptım yardımcı olursanız sevinirim
5 gun onceden crinone jel rulid prednola basladim ondan oncesi ilk estrofemle baslamistim hala devam yumurta toplamadan sonra da hic oksapar birakmadimbnde yarn doktora gidiyrm kızlar. transfer için. hangi ilaçları kullandnz
Yok canim merak etme normal yumurtalarin uyariliyor tek tavsiyem saatinde vur ben dakika bile gecirmedim gonal f vururkenmerhabalar ben bir şey sormak istiyorum bu kadar bilgilerinize dayanarak... dün ilk iğnemi oldum gonal-f 300 olarak dün geceden beri kasıklarımda ağrı var bu normal midir yoksa ben bir yanlışlık mı yaptım yardımcı olursanız sevinirim
Ayy Allah seni guldurdun beni artik alistim benHiç olmadı canım ben zaten doğru düzgün sokamadim ki onu
yumurtaların büyüyecek canım korkma kötü birsey yoktur ama sen yine de doktoruna danış ıstersen
Yok canim merak etme normal yumurtalarin uyariliyor tek tavsiyem saatinde vur ben dakika bile gecirmedim gonal f vururken
Yok olmuyoo yaaAyy Allah seni guldurdun beni artik alistim ben
5. Güne erişmenin vermiş olduğu haklı gururuyla belirti aramakla meşgulüm canım sen napiyooonn
Aynen ve hic belirti hisetmiom5. Güne erişmenin vermiş olduğu haklı gururuyla belirti aramakla meşgulüm canım sen napiyooonn
Al benden de o kadar ben de belirti arıyorum ama yok arkadasım bugün 5.gün üstelik5. Güne erişmenin vermiş olduğu haklı gururuyla belirti aramakla meşgulüm canım sen napiyooonn
Afedersiniz ben ayna karsisinda yapiyorum jeli bende senin gibi zorlaniyordumYok olmuyoo yaa
Ne güzel sinzinki tutmus birincisinde Bülent Hocami yapmisti birinci transferi?Benim de ilk opum ve transferim acıbadem maslakta oldu halen dondurulmuş embriyolarımız orda Kontrollerimiz bakırköy acıbademde funda aybar yaptı hocamızdan çok memnunuz bu seferde hiç bırakmadı bütün kontrollerimizi o yaptı sadece opuve transfer için gittik ama kıbrıstaki hocamızdan da çok memnunuz iki doktorumuzu da tavsiye ederiz :)
Ben 9. gündeyim hicbirsey hissetmiyorumAl benden de o kadar ben de belirti arıyorum ama yok arkadasım bugün 5.gün üstelik
Al benden de o kadar ben de belirti arıyorum ama yok arkadasım bugün 5.gün üstelik
Yaa Facebook da bir gruba üyeyim orda 8./9. Günlerde kan testi yapıp pozitifi görenler var.Ben 9. gündeyim hicbirsey hissetmiyorum
Benim 5.gunum o zaman ben daha üzülmeyeyimYaa Facebook da bir gruba üyeyim orda 8./9. Günlerde kan testi yapıp pozitifi görenler var.
Allahhh seniii kız bugün demi yaptınBen sabah testte yaptım hiç bişey yok
Ya yaptım canım dayanamadım ams bişey çıkmadı zatenAllahhh seniii kız bugün demi yaptın