- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.541
2nci. Ilk negatiftiSizin ilk denemeniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2nci. Ilk negatiftiSizin ilk denemeniz mi
Benim de ikinci ilki kimyasal gebelikti. Gerçi bu ikinci tedavimiz ilkinden 18 aylık bi kızım var2nci. Ilk negatifti
Hayirli olsun arkadasim :) insallah positif olur bebeginize kavusursunuz , bende beklemedeyim bugün 8. günüm :)Benim de ikinci ilki kimyasal gebelikti. Gerçi bu ikinci tedavimiz ilkinden 18 aylık bi kızım var
Canım ben de ayın 18inde oldum transfer Bakalım nolacakBenim de ikinci ilki kimyasal gebelikti. Gerçi bu ikinci tedavimiz ilkinden 18 aylık bi kızım var
Amin hepimizinki hayırlı olsun inşallah :) güzel sonuçlarınızı bekliyorum :)Hayirli olsun arkadasim :) insallah positif olur bebeginize kavusursunuz , bende beklemedeyim bugün 8. günüm :)
Güzel haberlerimizi de paylaşırız umarım :) 12. Günde mi yaptırıcaksınız testiCanım ben de ayın 18inde oldum transfer Bakalım nolacak
Yok canım 10.gün dendi bana ayın 28inde yaptırıcamGüzel haberlerimizi de paylaşırız umarım :) 12. Günde mi yaptırıcaksınız testi
Hayırlısı olsun inşallah pozitifleri görürüz hepimiz :)Yok canım 10.gün dendi bana ayın 28inde yaptırıcam
2nci. Ilk negatifti
Hayirli olsun arkadasim :) insallah positif olur bebeginize kavusursunuz , bende beklemedeyim bugün 8. günüm :)
İlaç olarak neler kullanıyosunuz acaba ?Canım ben de ayın 18inde oldum transfer Bakalım nolacak
Dogal siklus tek progestan fitilİlaç olarak neler kullanıyosunuz acaba ?
Dogal siklus tek progestan fitil
İğne göbekten mi kalçadan mı acaba? Crinone jel kullanmıyor musunuzBen bir de iğne oluyorum iğneden yarım saat sonra sıcak su torbası koyuyorum
Şanslısınız ben bir de iğne olup sıcak su torbası koyuyorum ağrımasın diye..
İğne göbekten mi kalçadan mı acaba? Crinone jel kullanmıyor musunuz
Ben de bir önceki transferimde progestan iğne oluyodum bu sefer olmak istemedim crinone jele geçtim. Farklı bi şehirde mi yaptırdınız tedaviniziProgestan iğne kalçadan oluyorum. Crinone jel kullandım önce yeterli olmadı artmadı değerim sonra transferim ertelendi normalde geçen ay olacaktı. Dediler böyle böyle sizde jel olmayacak siz iğne kullanmak durumundasınız. Tabii geçen ay şok oldum. O şokla gittim bir sürü saçma sapan alışveriş yaptım burda boşuna boşuna gelmiş gibi olmuştum çünkü Ankara'ya.. şimdi iğneden memnunum bugün 7. iğnemi oldum.
Doğal siklus nedir acaba :)Benim doğal siklus o yüzden sadece crinone jel baska bişey Yok bi de folik asit tabi ki
Ben de bir önceki transferimde progestan iğne oluyodum bu sefer olmak istemedim crinone jele geçtim. Farklı bi şehirde mi yaptırdınız tedavinizi