- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.501
Sendemi test yaptin ???Benim de 4.gun bişey çıkmadı tabiki de Türk kahvesini içeyim mi yA napayım bi akıl verin canım çok çekti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sendemi test yaptin ???Benim de 4.gun bişey çıkmadı tabiki de Türk kahvesini içeyim mi yA napayım bi akıl verin canım çok çekti
Yaptım valla dayanamadım ama yok bişeySendemi test yaptin ???
Progestan fitil kulaniomusunYaptım valla dayanamadım ama yok bişey
Kafain yasak kuzum az daha dayanBenim de 4.gun bişey çıkmadı tabiki de Türk kahvesini içeyim mi yA napayım bi akıl verin canım çok çekti
Crinone jel kullanıyorum sadeceProgestan fitil kulaniomusun
Ya ben de kahve çay tiryakiliği var napıcam ben böleKafain yasak kuzum az daha dayan
Benim de ikinci günüm.. ne yapacaksınız. Bana yarım saat bahçede dolaşabilirsiniz demişlerdi. Ama benim pek evden çıkasım yok...Günaydın hanımlar. Transfer sonrası ikinci günüm. Uyandım duşumu aldım saçlarımı düzleştirdim. Eşimin kahvaltı hazırlamasını bekliyorum.
Ya ben de kahve çay tiryakiliği var napıcam ben böle
Ben dayanamadim dun cikolata yedimYa ben de kahve çay tiryakiliği var napıcam ben böle
Hadi yA ben ne çay ne kahve 1 bardak bile içmedim 4 gündürİnce belli bardakla çayı günde 5 bardağı kahveyi de günde 1,i geçmeyin sorun olmaz demişti önceki doktorum.
Ben dayanamadim dun cikolata yedim
Hadi yA ben ne çay ne kahve 1 bardak bile içmedim 4 gündür
Dayanicaksin kuzum bebiş için. Ben de sigarayı bıraktım arada aklıma geliyor ama yapacak bişey yok Dönmeyiz bu yoldanYa ben de kahve çay tiryakiliği var napıcam ben böle
Bana da sadece kabız olma o önemli dendiÇikolata yenmemesi mi gerekiyor çünkü ben çıtır kadayıf tatlısı yedim. Canımız çekiyorsa yiyebiliriz aşırıya kaçmadan bana merkezden şunu ye şunu iç denmedi.. bilimsel değil belli şeylerin tutunmayı sağlaması bence. Avakadoda folik asit var zaten hap olarak alıyoruz.. tutunmayı sağlayan progesteron ve diğer hormonlar... tutmama sebebi belki de o ay rahmin tutucululuğu yeterli gelmiyor başka ayda olsa olacak o kısım şans.
Aynen..Bana da sadece kabız olma o önemli dendi
Bunun olabilecegini ben sormadan soylemisti hemsire. Tutunma belirtisir belki deKızlar sizde crinone jel çok açık pembe şekilde geldi mi benden şimdi geldi çok korktum
Peki neden geleceğini söyledi mi canımBunun olabilecegini ben sormadan soylemisti hemsire. Tutunma belirtisir belki de