- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.521
Bugun iyice heycandan olecem bertilerse kayboldu hc biyerim agrimioPeki neden geleceğini söyledi mi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun iyice heycandan olecem bertilerse kayboldu hc biyerim agrimioPeki neden geleceğini söyledi mi canım
Değil mi yA ben de böle düşünüyorumKızlar çok alemsiniz çok Tatlısınız kahve bir fincan iç ne olur ki stres her şeyden tehlikeli onun yerine mis gibi bir Türk kahvesi daha mantıklı kahvesini az koyarsın sen de çok koyu olmasın
Kacinci gününz bugun ?Bugün 2.tahlilimi yaptirdim 43 ten 96 olmuş az azda lekem var bukadar yükseliş normalmi ban. Az geldi pzrtesi tekrar vermemi istediler
KuZum kayısıyı aç karnına yiyeceksin arkasına ılık suKızlaaar. O kadar dikkat ettim yinede kabız oldum. Avokado, havuç, kayısı kompostosu, kabak çekirdeği bol su içtim ama yinede olmuşum. Napcam bilemedim.. 2. gün daha..
Canım hareketsiz kalınca da oluyor kaçınılmaz sen zorlama kendini. Sık sık su iç ılık olsun . Bir de Aklıma geldi kuru börülce salatası güzel çalıştırıyor bağırsaklarıKızlaaar. O kadar dikkat ettim yinede kabız oldum. Avokado, havuç, kayısı kompostosu, kabak çekirdeği bol su içtim ama yinede olmuşum. Napcam bilemedim.. 2. gün daha..
Canım iki güne gayet normal iki katına katlanmış doktorun ne diyorBugün 2.tahlilimi yaptirdim 43 ten 96 olmuş az azda lekem var bukadar yükseliş normalmi ban. Az geldi pzrtesi tekrar vermemi istediler
Hoş geldin canım kaçıncı gün embriyosukızlar selaamm ben de 18inde transfer oldum test günümü bekliyorum :)
Kiz ne belirtilerin var ayni gun olmusuzkızlar selaamm ben de 18inde transfer oldum test günümü bekliyorum :)
Yok bir sey demedi. Pembe acik kahverengi akintiniz olabilir endiselenmeyin. Adet kanamasina donerse muhakkak bizi arayin dediPeki neden geleceğini söyledi mi canım
Kızlaaar. O kadar dikkat ettim yinede kabız oldum. Avokado, havuç, kayısı kompostosu, kabak çekirdeği bol su içtim ama yinede olmuşum. Napcam bilemedim.. 2. gün daha..
Sabah kahvaltisinda zeytinyag yemeye calisin. Iyi geliyor ben sevdim
Sizin ilk denemeniz miKiz ne belirtilerin var ayni gun olmusuz