- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.461
benimde yarın transferim. dua edin inşallah arkadaşlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah güzel haberler verirsiniz. hayırlısı ile duanız kabul olsun.Herkese günaydınlar. Ben de 13 ocakta tek embriyo donmus embriyo transferi oldum ve yarın test günüm ne heyecanım kaldı ne stresim giç bişey hissedemez oldum ilk transferim benim. Bende ki belirtiler transfer sonrası kasıklarımda agrı oldu ve ara ara devam ediyor göğüsleirm dolgunlastı ama herhalde ilaçlardan. Nolur bana da dua eder misiniz arkadaşlar hayırlısıyla olumlu sonuclar aldırsın rabbim hepimize
Senindemi dar yoksa canım? Ben çatimin dar olduğunu yeni öğrendim. Yıllardır doktorlara giderim. Bir doktorda demedi ki evladım senin çatin dar Garip şeyler ama artık şaşırmıyorum..Ahh en buyuk korkum transferde bu benim
fark etmez bence aç yada tokDuphalac yazıldı... nasıl kullanmak lazım onu sormamışım. Günde 3 kapak ama sabah aç karna daha etkili olur mu bir de çok tatlı tadı
Merhaba Sizin neden anestezi ile oldu? Kaç yumurta koyuldu?Test gününüz ne zaman inşaallah?Benim de anestezili oldu transferim
İnşaallah güzel haberler alırsın, bebişin sana tutunmuş olsun canım Ve benim de ve hepimizin inşaallahHerkese günaydınlar. Ben de 13 ocakta tek embriyo donmus embriyo transferi oldum ve yarın test günüm ne heyecanım kaldı ne stresim giç bişey hissedemez oldum ilk transferim benim. Bende ki belirtiler transfer sonrası kasıklarımda agrı oldu ve ara ara devam ediyor göğüsleirm dolgunlastı ama herhalde ilaçlardan. Nolur bana da dua eder misiniz arkadaşlar hayırlısıyla olumlu sonuclar aldırsın rabbim hepimize
Sizin ilk denemenizmi ? Yas kac buarada?Gebelik aşısı transferden 5 gün önce yapılıyor, kasılma igneside transfere girmeden 15dk önce damardan yapılıyor
İnşallah hepimizin gönlündeki olsun inşallah çok tesekkür ederimİnşaallah güzel haberler alırsın, bebişin sana tutunmuş olsun canım ♥ Ve benim de ve hepimizin inşaallah
Amiin inşallah çok tesekkür ederim hepimizin inşallahinşallah güzel haberler verirsiniz. hayırlısı ile duanız kabul olsun.
Bülent Traş ta ilk denemem, daha önceden farklı merkezlerde de denemelerim oldu, inşAllah bu son olur yaşım 34Sizin ilk denemenizmi ? Yas kac buarada?
Spekulum denilen aleti takarken çok kıpırdıyorum biraz fobim var doktor böle yapalım dedi iyi de oldu bence 5.gun dondurulmuş embriyo canımMerhaba Sizin neden anestezi ile oldu? Kaç yumurta koyuldu?Test gününüz ne zaman inşaallah?
Insallah embryoda Genetik yapildimi sizdeBülent Traş ta ilk denemem, daha önceden farklı merkezlerde de denemelerim oldu, inşAllah bu son olur yaşım 34
Bence de daha iyi olmuş.. Ben de normal muanede bile kipirdaniyor kasyordum kendimi. Doktor anestezi ile olacak demeseydi benim aklıma gelmezdi acı cektigimle kalırdım . İyi bir doktor çok önemli işte böyle böyle anlıyoruz.. hayırlısı olsun inşaallah canımSpekulum denilen aleti takarken çok kıpırdıyorum biraz fobim var doktor böle yapalım dedi iyi de oldu bence 5.gun dondurulmuş embriyo canım
amib canım inşallahBence de daha iyi olmuş.. Ben de normal muanede bile kipirdaniyor kasyordum kendimi. Doktor anestezi ile olacak demeseydi benim aklıma gelmezdi acı cektigimle kalırdım . İyi bir doktor çok önemli işte böyle böyle anlıyoruz.. hayırlısı olsun inşaallah canım
Benim 4.gınum ben de ilk defa banyo yaptım çok şükür rahatladım ya kahvaltımı yaptım bideGünaydın hanımlar. Transfer sonrası ikinci günüm. Uyandım duşumu aldım saçlarımı düzleştirdim. Eşimin kahvaltı hazırlamasını bekliyorum.
Harikasin Düzlestirilmis saçlarla kahvaltının hazır olmasını beklemek nasıl bir duygu Hafta sonu ben de denicemGünaydın hanımlar. Transfer sonrası ikinci günüm. Uyandım duşumu aldım saçlarımı düzleştirdim. Eşimin kahvaltı hazırlamasını bekliyorum.
Ben de ben dereAcaba şu an tutunma olmuş mudur 4.gun bugün açıp içimi bakmak istiyorum