- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.061
Amin canım cümlemize inşallahhayırlı ugurlu olsun canım.. Rabbim kalp atışını da duymayı sonrasında kucağına almayı nasip etsin inşallah Darısı başımıza:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım cümlemize inşallahhayırlı ugurlu olsun canım.. Rabbim kalp atışını da duymayı sonrasında kucağına almayı nasip etsin inşallah Darısı başımıza:)
Tek yumurta transfer edildi canım 35 yaşından küçük oldugum için ama inşallah dua saatine gecerde ikiz olurAmin canım amin Rabbim sana da sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Dualarında bizi de unutma bugün cuma çok dua et bize bu arada ikiz mı acaba
Tek yumurta transfer edildi canım 35 yaşından küçük oldugum için ama inşallah dua saatine gecerde ikiz olur
Mumkunmu canim ikiz olmasi benimde tek transfer edilecekTek yumurta transfer edildi canım 35 yaşından küçük oldugum için ama inşallah dua saatine gecerde ikiz olur
Ilk idrari transferden kac saat sonra yapmali ?
birde acı yemeyin diyorlarOnlar 20 dk sonra çıkabilirsiniz diyorlar da insan korkuyor işte hemen kalkmaya . Bir de transferden sonra maydanoz nane yeme canım .
benim altıma bişi koydular şimdi ona yaptım biraz ama tam olarak değil 40 dakka yattım sonra kalktım giyindim tuvalete gittim şimdi de eve gidiyorum bir saat falan yattım hemen hemenIlk idrari transferden kac saat sonra yapmali ?
benim altıma bişi koydular şimdi ona yaptım biraz ama tam olarak değil 40 dakka yattım sonra kalktım giyindim tuvalete gittim şimdi de eve gidiyorum bir saat falan yattım hemen hemen
Kızlar merhabaaa :) Rabbim kucagimizi doldursun inşallah hepimizin. Bende 13 ocak da transfer oldum dondurulmuş 5. Gün blostakist embriyosu.
Ama çatlıyorum meraktan. Dun göğsümde şişlik vardı bugün yok aceba olmadi mi diyorum.
Inşallah kaliteli embriyoların toplanır canımmerhabalar, benimde yarın yumurta toplama günüm. dua edin inşallah.
benim 10 gun gecikmisti. sonra normal duzenine girmistiArkadaşlar Merhaba;
Ben aralık ayında opu oldum ve rahım dinlendirme dönemindeyim.. Normalde bugun 2. adetimi olmam gerekiyor ama adet olmanın hiç bir belirtisini yaşamıyorum... Normalde adetim hiç gecikmez.. Acaba opudan dolayı regl düzenim bozulmuş olabilir mi? Aranızda gecikme yaşayan oldu mu? Biran önce regl olup transfer için tekrar tedaviye başlamak istiyorum.
Kızlar merhabaaa :) Rabbim kucagimizi doldursun inşallah hepimizin. Bende 13 ocak da transfer oldum dondurulmuş 5. Gün blostakist embriyosu.
Ama çatlıyorum meraktan. Dun göğsümde şişlik vardı bugün yok aceba olmadi mi diyorum.
benim 10 gun gecikmisti. sonra normal duzenine girmisti
Ben. Transfer olduğum gün bı bayanla tanışmıştım tek transferden tek yumurta ikizine hamilemis ama benimki değil sanırım değerim çok yüksek değil çünküMumkunmu canim ikiz olmasi benimde tek transfer edilecek
Transferden hemen sonra yatağa aldılar beni hastabakici lazimlik sürdü altıma hemen yaptım ben ama yerimden kalkmadim 2 saat biyerde okumuştum birisi wcye kalkmamaj için hasta bezi baglatmis annesine sana lazimlik verilirse ona yapIlk idrari transferden kac saat sonra yapmali ?
Bakalım inşallah olmam olursam da şurup yazmış onu kullanırım artık sende bol bol su iç su çok önemli günde en az iki litre içmeye çalış ben ilk transferim de çok içmiştim hiç kabızlık yaşamamıştım şimdi yine şişe aldım kendime bol bol su içicemEve gidince de dinlen canım kabız olmamaya dikkate et. Ben 3 gündür kabızlık çektim bugün biraz daha iyiyim