- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.041
Ne yemegi oneriosun mesela. Hep dusunuorm transfer gunj aksam ne yiyeyim dieCnm sindirimi zor bağırsakların için dedim posalı beğenirsen daha rahat edersin yasak değil tabiki de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yemegi oneriosun mesela. Hep dusunuorm transfer gunj aksam ne yiyeyim dieCnm sindirimi zor bağırsakların için dedim posalı beğenirsen daha rahat edersin yasak değil tabiki de
Rabbim yardimcin olsun insallah tutunurbenim de bugün transfer günüm gidiyorum bebişleri mi almaya dua edin kızlar
benim de bugün transfer günüm gidiyorum bebişleri mi almaya dua edin kızlar
kizlar yanlis anlamayin ama bu isareti yapmayin
Hristiyanlarin dua amacli yaptiklari hareket bu
biz ellerimizi acalim. Rabbim cuma hurmetine duamizi kabul etsin
Arkadaşlar sevincimi sizle paylaşmak istedim 7. Gün 66 10. Gün 261 bugün 13. Günüm ve değerim 1108 çıkmış daha muayene olmadım ama herşey yolundadır inşallah rabbim hepimize yaşatsın böyle mutluluklar
Ay şu an acayip sıkıştım ve daha yarım saat var bekliyorumRabbim yardımcın olsun canım çok sıkışık olma . Çünkü transferden sonra sıkmak zor oluyor .
Arkadaşlar Merhaba;
Ben aralık ayında opu oldum ve rahım dinlendirme dönemindeyim.. Normalde bugun 2. adetimi olmam gerekiyor ama adet olmanın hiç bir belirtisini yaşamıyorum... Normalde adetim hiç gecikmez.. Acaba opudan dolayı regl düzenim bozulmuş olabilir mi? Aranızda gecikme yaşayan oldu mu? Biran önce regl olup transfer için tekrar tedaviye başlamak istiyorum.
Ay şu an acayip sıkıştım ve daha yarım saat var bekliyorum
Benim ilk transferim de kahve rengi leke çok olmuştu hatta ilk gördüm adet oluyorum çok korkmuştum ama yerleşme kanamasıymış pıhtılı şekilde olmadığı sürece bi sorun yok
birazini nasil yaptin. Benimki tum giderdiCanım bende çok sıkışık gittim ama ayıptır söylemesi birazını yaptım bence sen de birazını yap yoksa transferden sonra direk lavaboya gidersin . Tutabildigin kadar da tut . Ben 2 saat 10 dk dayanabildim
Ben ilk transferim de 10 dakka sonra gitmiştim işin en kötü yanı bu sanırımCanım bende çok sıkışık gittim ama ayıptır söylemesi birazını yaptım bence sen de birazını yap yoksa transferden sonra direk lavaboya gidersin . Tutabildigin kadar da tut . Ben 2 saat 10 dk dayanabildim
Arkadaşlar sevincimi sizle paylaşmak istedim 7. Gün 66 10. Gün 261 bugün 13. Günüm ve değerim 1108 çıkmış daha muayene olmadım ama herşey yolundadır inşallah rabbim hepimize yaşatsın böyle mutluluklar
birazini nasil yaptin. Benimki tum giderdi
Ben ilk transferim de 10 dakka sonra gitmiştim işin en kötü yanı bu sanırım