- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.021
Kahve icebilirmiyim transferden once ?
Et transferde sonra niye yasak kizlar duymamistm
Yok yasak değil. Çünkü protein ağırlıklı beslememiz gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahve icebilirmiyim transferden once ?
Et transferde sonra niye yasak kizlar duymamistm
Kesinlikle öyle olacakAminn insallah canim her halde hamile oldugumu duyunca bi sure inanamam hic basima boyle birsey gelmedigi icin
Neden et yasakmiEt tüketme kayısı yiyebilirsin bol su iç sebze tüket
Cnm bu süreçte kafein almamak gerek diye biliyorum ama
Kizlar ben en son gecen hafta cuma gunu ultrasona girdim rahim duvari 10mmdi.
Cumartesi transferim var fakat gecen haftadan beri birdaha ultrasona gerek yok diyorlar. Adetim 30 aralikta baslamisti.
Korkum şu: ya rahim cumartesiye kadar incelirse veya istenmedik buyukluge ulasirsa.. sizce olabilirmi boyle durum ?
Ben ilac almiyorum ama dogal siklus canimCanım benimde rahim kalınlığı transferden önce 7.5 du 10 gün sonra transfer olacaktı ayrıca o zaman estrofem ı 4 gün 1 tane diğer 4 gün 2 tane kullandım. 7.5 dan da 3 tane kullanmaya başladım korktum acaba bir şey olur mu diye ayrıca nar suyu da içtim ben ama bir şey olmadı merak etme yani onu
Canım ben evlendim istediğimiz ayda oldu şimdi oğlum on yaşında.Oglumun üç yaşından itibaren bir kardeşi olsun diye uğraşmamıza rağmen olmadı tedavi gördüm yine olmadı yedi yıldır hiç hamile kalmadım.Doktorlar sebepsiz diyorDogal yoldan cocugunuz oluyormu
Ben estrofemi gunde 6 tane iciyorum acaba benim rahim kalinligi nasil olacakCanım benimde rahim kalınlığı transferden önce 7.5 du 10 gün sonra transfer olacaktı ayrıca o zaman estrofem ı 4 gün 1 tane diğer 4 gün 2 tane kullandım. 7.5 dan da 3 tane kullanmaya başladım korktum acaba bir şey olur mu diye ayrıca nar suyu da içtim ben ama bir şey olmadı merak etme yani onu
Ben ilac almiyorum ama dogal siklus canim
Ben estrofemi gunde 6 tane iciyorum acaba benim rahim kalinligi nasil olacak
Sen transfer oldun mu canimMerak etme canım . Rahim duvarına bakıp ilaç dozunu ayarlıyor.
Sen transfer oldun mu canim
Canım gün kurusunu ılık suya koy her sabah aç karnına ye ve suyunu iç ,etkili bir yöntem.Kizlar kabiz olmamak icin ne yapıyorsunuz ? Ayıptır söylemesi ben hâlâ çıkamadım lavaboya
Peki senin kac gun vardi canim adetle transfer arasiEvet salı günü oldum arkadaşım
Canım gün kurusunu ılık suya koy her sabah aç karnına ye ve suyunu iç ,etkili bir yöntem.
Doktorun şurup vermedi mi o da çok etkili duphalac
Peki senin kac gun vardi canim adetle transfer arasi
Canım bugün kan verdin mi merak ettim inşallah katlamıştır değerinCanim hemsire degerin sinirda persembe tekrar kan ver dedi
Benim ilk transferim de kahve rengi leke çok olmuştu hatta ilk gördüm adet oluyorum çok korkmuştum ama yerleşme kanamasıymış pıhtılı şekilde olmadığı sürece bi sorun yokKızlar transferimin 2. Günü akşam tırnak ucu kadar kahverengi leke vardı böyle bir şey olan var mı aranızda
Cnm sindirimi zor bağırsakların için dedim posalı beğenirsen daha rahat edersin yasak değil tabiki deNeden et yasakmi