- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.601
İnş rabbim inşallahDua et canım allahın izniyle bişey olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş rabbim inşallahDua et canım allahın izniyle bişey olmaz
İnş güzel sonuçlarla dön bize canımKızlar rapor içim geldim doktoruma bugün bitiyordu beni görünce test günümü sordu yarın dedim şimdi ver dedi verdim kan bekliyorum canım çekiliyor resmen bu nasıl zor birşey dua edin ne olur
İnş canım cümle isteyenlere nasip etsin ben pazartesi kan testi yaptıracam bakimAllah tamamına erdirsin. Aynı acıları yaşatmasın inşallah.
Bence yap canım bize güzel haberler ver inşallahHiç cesaretim yokken bianda istek geldi güzel haberlerden sonra bwnde test alcam bitwn ilaçlarımı almaya hitcsm zaten ama sabahmı yapmalıyım kızlar testi
Amin inşallah cnm, HCG nin transfer günlerine göre en yüksek ve en düşük değerlerini yazmış Bülent Tras , ona göre normal. Allah hepimizin yüzünü güldürsün .Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin, katlanarak artsın inşallah.
Bende Ceren’in yaptığı gün gaza gelip yapmıştım2 gun sonra bana erken gebelik testi yaptiracaksin bak bu gazla
Gözün Aydın canım çok şükür sağlıkla devam etsin inşallahTeşekkür ederim canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Darısı başına. Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun. Benim 11.günüm bugün. 8.gün 96 çıkmıştı.
Gözün aydın cnm sağlıkla devam etsin inşallahçıkar burası sabır edemeyenler kulübü zaten hayır olsun
Süper sonuç, ikiz mi acaba kaçinci günKızlar sonucumu aldım 549 çıktı Allahım sana binlerce kez şükürler olsun. Öyle mutluyum ki.. rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Doktor da tedirgin oldu sanırım ikiz dedi 10. Günüm bugünSüper sonuç, ikiz mi acaba kaçinci gün
Çokkkkk sevindim canımmmm rabbim kucağına almayı nasip etsin kuzumKızlar sonucumu aldım 549 çıktı Allahım sana binlerce kez şükürler olsun. Öyle mutluyum ki.. rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Canım senide çok tebrik ediyorumÇokkkkk sevindim canımmmm rabbim kucağına almayı nasip etsin kuzum
Aminnnn canım aminnn hepimizin hayırlı güzel sonuçları olsun inşallahÇokkkkk sevindim canımmmm rabbim kucağına almayı nasip etsin kuzum
Tebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar benimde pozitif 10.günüm 82 rabbim herkese bu güzel sonucu nasip etsin
Amin inşallahAminnnn canım aminnn hepimizin hayırlı güzel sonuçları olsun inşallah ❤❤
Tebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin inşallah
7. Gün canımKaçıncı günün canım?
5. Gün embriyosu iki tane konuldu7. Gün canım
Tebrikler canım okadsr moral olduki burda güzel haberler inşallah benden kötü haner cıkmazKızlar benimde pozitif 10.günüm 82 rabbim herkese bu güzel sonucu nasip etsin
Oo baya yüksek çıkmış cnm ikiz olabilir gözün aydınDoktor da tedirgin oldu sanırım ikiz dedi 10. Günüm bugün