Merhaba kızlar ben buraya ilk kez yazıyorum ama sürekli bu sitedeki yazıları okuyarak geçirdim günlerimi. Sonuç aldığım gün de buraya yazacağım diye söz verdim kendime çünkü burada yazanlar bazen benim umudumu çok kırmıştı ve çok ağladım. Biz ilk kasım ayında tedaviye başladık ancak yumurta toplama sonrasında bende OHSS denen o zorlu süreç yaşanınca hayatım kabusa dönerek embriyoları dondurup beklemeye aldık. Benden 23 tane yumurta alınmıştı. Ama sadece 3 tanesi dondurulabildi. Ocak ayında transfer işlemleri için yeniden başladık ve sıkıntılar bu sürede de peşimi bırakmadı. Transferden 2 gün sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik verdi doktor. Sonra transferin 8. gününde zincirleme kaza yaptık. Küçük bir kazaydı ama sonuçta çok sert bir şekilde hepimiz sarsıldık. Kaza sonrasında kanama veya ağrı olmayınca tutmadığını düşündüm. Zaten enfeksiyon döneminde de çok açık pembe lekelenme oldu 2 kere. Gelip burada böyle şeyler yaşayanları okuyodum ve sonra tutmadığını görüp hüngür hüngür ağlıyordum. Bir de genelde herkes transfer sonrasında kasık, bel ağrısı hissetmiş ben neredeyse unutup koşacak kadar iyiydim. Bu yüzden hiç tutmadığını düşündüm hep. Ama bugün çok şükür pozitif sonucumu aldım :) 1329 çıktı değerim :) İnşallah bundan sonra da iyi devam eder. Biraz uzun yazdım ama moral vermek istedim ben de bazılarına. Yani o güzel haber geleceği varsa geliyor. Ne belirti ne bir şey hiç bir şey değil umudumuzu hiç kaybetmeyelim:) Herkes birbirinden farklı yaşıyor bu süreci ama sonuç hep aynı Allah ne derse o :)