2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insallah öyledir insallah 🤲
Evet idrar testi yaptım erken gebelik testiydi ilk denemem 3. Gün embriyosuydu 2 tane transfer ettiler
benim ilk aşılamamda olumluydu sonra bos gebelik oldu ama 😔 ben kanda 12. günde öğrenmiştim onu ve değerim 4.65di ve erken idrar testinde cıkmamıstı değerim 80lere cıkınca idrarda pozitif almıstım. Simdi bizim daha küçük cıkmaz sakın üzülme bu yüzden cumartesi kan vericem tam 12. gün oluyor 🤗

Merhaba arkadaşlar. Rabbim hepimize hayırlarla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Benim ilk tüp bebek denemem. Bir tane oğlum var ama ikinci nasip olmadı maalesef ki. 1 gebeliğimde 3 aylık kalbi durdu bebeğimin sonra da iki düşüğüm daha oldu. İltihaplı eklem romatizması hastayım ve bu bebek sahibi olmamıza engel oluyordu. Birde polikistik over sendromuda hepten imkansız gibi birşeydi. Tek çaremiz tüp bebek denemekti. Hayırlısı ile bu ayın 27 de dondurulmuş iki embriyo transfer edildi. Ayrıcada lenfosit aşısı yapılıyor bana. Çok heyecanlıyım. Umarım bir sorun çıkmaz.SiZleri o kadar iyi anlıyorum ki ve benimde anladığınızı biliyorum. Hepimiz için dua ediyorum :KK200:

Merhaba arkadaşlar. Rabbim hepimize hayırlarla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Benim ilk tüp bebek denemem. Bir tane oğlum var ama ikinci nasip olmadı maalesef ki. 1 gebeliğimde 3 aylık kalbi durdu bebeğimin sonra da iki düşüğüm daha oldu. İltihaplı eklem romatizması hastayım ve bu bebek sahibi olmamıza engel oluyordu. Birde polikistik over sendromuda hepten imkansız gibi birşeydi. Tek çaremiz tüp bebek denemekti. Hayırlısı ile bu ayın 27 de dondurulmuş iki embriyo transfer edildi. Ayrıcada lenfosit aşısı yapılıyor bana. Çok heyecanlıyım. Umarım bir sorun çıkmaz.SiZleri o kadar iyi anlıyorum ki ve benimde anladığınızı biliyorum. Hepimiz için dua ediyorum :KK200:
Allah razi olsun canim ayni gun transfer olmusuz guzel haberler aliriz insallah 😘

Size birşey soracağım.evde gebelik testi yok.ovulasyon testi vardı onla yaptım.boyle cıktı.sizce umut olabilirmi

Eklentiler

• 20200130_124640.jpg
    20200130_124640.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 36
  • 20200130_124639.jpg
    20200130_124639.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 37
yaa hepimiz aynı durumdayız umarım pozitif çıkar eğer yarın sizin cıkarsa cesaret eder bende cumaya cekerim günümü bana 4 subat dediler ama dayamıyorum cook merak ediyorum. 3. gün embriyosu diye de cekiniyorum cıkmazsa diye
Bende 3.gün embriyosuyum iki tane 8. Günümde hafif kanamam olunca kan verdirtti doktor 1,27cıkmıştı sonucum ama zaten 8. Günde yüksek beklenmez dediler 3. Gün embriyosu için pazartesi kan verme günüm. 1,27 değeri üzdü beni de o yüzden umudum zayıfladı. Daha o günden beri de herhangi bi kanamam olmadı

Bende 3.gün embriyosuyum iki tane 8. Günümde hafif kanamam olunca kan verdirtti doktor 1,27cıkmıştı sonucum ama zaten 8. Günde yüksek beklenmez dediler 3. Gün embriyosu için pazartesi kan verme günüm. 1,27 değeri üzdü beni de o yüzden umudum zayıfladı. Daha o günden beri de herhangi bi kanamam olmadı
bence sizin o yerleşme kanamasıydı benim olumlu olan asılamamda da olmuştu 🤗 insallah da öyledir 🤗 ayy benimde cumartesi bir sey cıkmaz o zaman ya beklemek cok zor bugune bile zor geldim pazartesiyi mi beklesem ki bilemedim insallah sizin pazartesi yükselmiş olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X