2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba arkadaslar bana da nolur dua edin bugun 3. gün embriyo 2 transferin 6. günündeyim. Sabah cook bel ağrım oldu şimdide bel ağrım gecti adet olacakmıs gibi hissediyorum ve korkuyorum sürekli aklım orada.. kasık ve bacak ağrımla oturuyorum. benim adet dönemim değişmiştir 2 ay gecici menopoz oldum transferden önce benim çikolata kistim var da. Pozitif olan arkadaşlar sizinde varmıydı böyle hisleriniz bize de dua edin dayanamayıp cumartesi kesin kan vericem 9. günüm oluyor. Heyecanlıyım bu ilk denemem
Merhaba aynıyız ben de aynı şekildeyim adet olacak gibiyim dün hatta kasık ağrım oldu çok. Bugün transferle 7. günüm 3. gün embriyosu iki tane🥰 Cumartesi çıkar mi acaba ben de pazar düşünüyordum yaptırmayı

Kızlar günaydın, her sabah ter su içerisinde uyanıyorum, gece üst değiştiriyorum o derece. Vücudum zorlanıyor resmen. Bu şekilde olan var mı? İlaçlar mi yapıyor anlamadım ki

İdrar testi mi yaptınız? Eğer test yanılıyosa bebeğinizi üzüyosunuz şuan o yüzden 10.günde direk kan testi yaptırın bence :) her şey olabilir bu hepimiz için geçerli, inşallah bebeğiniz sizinledir ❤ Kaçıncı denemenizdi?
Insallah öyledir insallah 🤲
Evet idrar testi yaptım erken gebelik testiydi ilk denemem 3. Gün embriyosuydu 2 tane transfer ettiler

Herkese günaydın sonun hesabımı aktif edebildim kızlar birsen ben 25 ocak transfer oldum bende hepiniz kadar çok heycanlı hepiniz kadsr umutsuz bi okadarda umutlu bekliyorum tedavi süreci bile bukadar gergin değildi diye düşünüyorum bwklemk cok zor benim ilk tüp denemem iki tane 5. Gün enriyodu koydular biri iyi kalite diğeri orta kalite dediler beş tanede donduk kısaca hikayem bu kader arkadaşlarım

Evet canım bende dua ederek uyumuştum jel yapmıştım sabah sonra duamı ettim uyudum neden böyle şeyler görüyoruz ki içime korku düştü nerden çıktı bu şimdi 🤦‍♀️

İnşallah canım ya ne bileyim işte insan korkuyor gerinmekte uyku esnasında oluyor sadece yoksa ona da dikkat ediyorum da 🤩
Valla anlamadim ki canim sabahtan aksama kadar dua ediyoruz halbuki 🤷‍♀️

merhaba arkadaslar bana da nolur dua edin bugun 3. gün embriyo 2 transferin 6. günündeyim. Sabah cook bel ağrım oldu şimdide bel ağrım gecti adet olacakmıs gibi hissediyorum ve korkuyorum sürekli aklım orada.. kasık ve bacak ağrımla oturuyorum. benim adet dönemim değişmiştir 2 ay gecici menopoz oldum transferden önce benim çikolata kistim var da. Pozitif olan arkadaşlar sizinde varmıydı böyle hisleriniz bize de dua edin dayanamayıp cumartesi kesin kan vericem 9. günüm oluyor. Heyecanlıyım bu ilk denemem
Canım benim de devamlı kasık ağrım oldu adet olucam zannettim hatta ama 10.günde kan testinde pozitifi gördüm kötü düşünme sakın test sonucunu alana kadar pozitif düşün ❤️

Herkese günaydın sonun hesabımı aktif edebildim kızlar birsen ben 25 ocak transfer oldum bende hepiniz kadar çok heycanlı hepiniz kadsr umutsuz bi okadarda umutlu bekliyorum tedavi süreci bile bukadar gergin değildi diye düşünüyorum bwklemk cok zor benim ilk tüp denemem iki tane 5. Gün enriyodu koydular biri iyi kalite diğeri orta kalite dediler beş tanede donduk kısaca hikayem bu kader arkadaşlarım
İnsallah guzel sonuclar alirsin canim aramizda iki gun var hosgeldin aramiza 😊

Günaydın kızlar ya çok utanarak söylüyorum rüyam da cinsel içerikli şeyler gördüm uyandığım da karnımı kasıyordum o kadar korktum ki acaba zarar vermiş miyimdir allahım sen yardım et
Günaydın canım. Korkma hiç. Bende mesela transfer sonrası ilk gün yatakta gerindim boş bulunup. Hala ara ara gerindiğim oluyo. Uykudada oluyodur kesin.

Kızlar günaydın, her sabah ter su içerisinde uyanıyorum, gece üst değiştiriyorum o derece. Vücudum zorlanıyor resmen. Bu şekilde olan var mı? İlaçlar mi yapıyor anlamadım ki
Bende son 3-4 gündür aynı şekildeyim. Hatta şöyle tarif edeyim. Saçlarım yoğun dalgalı, düzleştiriyorum hergün. Sabah uyandığımda tekrar dalgalanmış oluyo. İlaçlardan sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X