2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de bugün 10. Günüm bende yarın vercem kan bir gün daha beklemicem😊 pek umudum yok aslında çünkü adet olcak gibi kasıklarım da ağrı gidip geliyor bakalım yarın öğlen belli olcak ama çok gerginim dokunsalar ağlayacak haldeyim resmen
Bekleyin ya yapmayın erkenden her şey yolunda gidiyorsa gel gel sen vazgeç yarın takıl Burada bir gün daha 🤗

Canlar hayırlı akşamlar 😊 erken erken testleri patlatmışsınız yine ama bence iyi değil 😁 ben de sınıfın inek öğrencisi gibi 🤣
@nisandeniz idrar testine güvenme kuzum herkes farklı her gebelik her değer farklı sen sonradan kan verdin mi dinlen kızının kardeşi göbüştedir inşallah 💕
Sağ ol canım. Yok kan vermedim henüz 7.günde olduğumuz için. Ama almak bullak oldum. Hamile olduğum anlamına mı geliyor bu kanama. İyice ümitlendim :KK43:

Sağ ol canım. Yok kan vermedim henüz 7.günde olduğumuz için. Ama almak bullak oldum. Hamile olduğum anlamına mı geliyor bu kanama. İyice ümitlendim :KK43:
Canım benim bak kendin diyorsun erken kan vermedim diye kanda olmayan şey idrarda ne arasın 😊 boşuna canını üzme inşallah oradadır bebeğin az daha sabır. Adete kaç gün kaldı? Benim de perşembe adet günüm daha da 3 gün oldu transfer olalı beklemedeyiz napalım canım

Bekleyin ya yapmayın erkenden her şey yolunda gidiyorsa gel gel sen vazgeç yarın takıl Burada bir gün daha 🤗
İlk transferimde de 11. Gün vermiştim ya aslında bekleyememek de değil sorun inanılmaz gerginim ya ilaçlar beni perişan etti resmen bunaldım tutunmadıysa da bir an önce şu ilaçlardan kurtulmak derdim

Canım bu süreçte evde misin çalışıyor musun zamanı geçirecek bir şeyler lazım ilk seferinde ben eve kapanmıştım 12 gün 12 yıl gibiydi derde kardım o dönem :KK43: ilaçlar beter ediyor bir de kapalı kalmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X