- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #2.681
Insallah canim aslinda Ondan sonraki igneler korkutuyor beni ne kadar zaman kullaniliyor bilgin varmi ne zaman transfer oldun acabaBenim hiç olmadı. İnşallah senin de olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim aslinda Ondan sonraki igneler korkutuyor beni ne kadar zaman kullaniliyor bilgin varmi ne zaman transfer oldun acabaBenim hiç olmadı. İnşallah senin de olmaz
6-7-10 hücreli 3 tane 3. gün embriyosu oldu. 7 ile 10 u transfer ettiler. 6 hücreli olan çözüldükten sonra yaşamamış. Bugün transferden sonraki 4. Günüm az olsun kaliteli olsun yalanına kendimi inandırdım hep inş doğru çıkar Tek sıkıntı bence az olduğu için 5. güne götürmemeleriŞu anki durumunuz nedir ? Transfer tuttu mu peki. Ne güzel sizin baya yumurtanız oluşmuş benim şuan tek altın yumurta olarak ilerliyoruz bakalım. Her şeyin hayırlısı
20 ocakta oldum. Benim doktorum 12. gün tahlil istedi. Pozitif olursa gebeliğin 10-11. haftasina kadar Devam ediyor. Kan sulandırıcı ve prollutex kullanınca morarma oldu yalnızca, zor değil aslında .Tabi ben bu defa dondurulmuş kullandım sanırım ondan daha rahattım. Sen peki?Insallah canim aslinda Ondan sonraki igneler korkutuyor beni ne kadar zaman kullaniliyor bilgin varmi ne zaman transfer oldun acaba
Benimde 9 ocakta toplama islemi oldu 5.ci gun embiyosu 3 tane dondururdu simdi ise adet olunca ara dediler beklemedeyim henuz20 ocakta oldum. Benim doktorum 12. gün tahlil istedi. Pozitif olursa gebeliğin 10-11. haftasina kadar Devam ediyor. Kan sulandırıcı ve prollutex kullanınca morarma oldu yalnızca, zor değil aslında .Tabi ben bu defa dondurulmuş kullandım sanırım ondan daha rahattım. Sen peki?
Beni de ekler misiniz.Merhaba kızlar ocak ayı icin burda toplanalım bilgi alışverişi için var mı ocakta transfer olmayi bekleyen ya da transfer olup sonuc bekleyen neler yemeliyiz nelere dikkat etmeliyiz konuşalım hep beraber
@Pelosh01 14 Ocak
@Martenitsa 14 Ocak / 2. deneme / İzmir Tınaztepe / Erdal Aktan / 5. gün embriyosu
@Kelebek04 15 Ocak / 2 adet 4. gün embriyosu
@mahirinannesi88 15 Ocak
Yagmur3582 17 Ocak / 2. deneme / İzmir İrenbe /A.Ö. Erdoğdu / 2 adet 3. gün embriyosu
Little Butterflies 18 Ocak
@esrayılmz03 18 Ocak
T Translokasyon1521 18 Ocak / / 5. gün dondurulmuş / pgt
Almiraa 18 Ocak
W windrose123 20 Ocak /İzmir İrenbe / 5. gün embriyosu / pgt
@nisandeniz 20 Ocak
@mivfjourney 20 Ocak
@MatMag 20 Ocak
@canimmkendimm 20 Ocak
[IMG alt="CeReN_with E"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/466/466776.jpg?1577102995[/IMG] CeReN_with E 21 Ocak
G Germinal 22Ocak
@dLr001 23 Ocak
@Mavichimen 24 Ocak
D denizmar 24 Ocak
@Samrali 24 Ocak /Samsun Medikal
B Birumutbekleyen B Birumutbekleyen 27 Ocak
@zeynep8734 29 Ocak / Brüksel tüp bebek / dondurulmuş 2. ilk başarılı
kelebekmkelebek 21 Ocak 5.gun embriyo 3.deneme
@teolog8579 23 Ocak 5.gun embriyo 1.deneme
@duygukaktus 16.Ocak 3.gün embriyo(2 adet) 1.deneme
@Mirayseval 29 Ocak 5.gun embriyo
Transferde hiç canın yanmıyor canım jinekolojik muayeneden daha kolay oluyorKizlar transfer yapilirken bir aci veya agri oluyormu onumuzdeki ay sanirim transferim olacak
Evet ben de bir haftadır ağrı çekiyorum. Rahim kalınlaştığı için heraldeKızlar benim de bugün transferin 7. Günü haftaya bugün tahlilim var. Adet olacakmış gibi ağrılar yaşıyorum en yoğun bugün oldu önceki günler vurup gidiyordu. Şimdi Rahmimde hep bi yoğunluk var sivilcelenmede başladı. Benim gibi yaşayanlar var mı
Evet benim eveli gun cok ince yine geldi. Doktoru gormedm . Ama ebe kadin olabilir dedi. Fazla yorum yapmadiKızlar dün birinin kahverengi lekelenmeli oluyordu. T Translokasyon1521 senindi di mi canım? Devam ediyor mu? Doktor ne dedi?
Çıkmayanlarda var canım. İyi düşün ki iyi olsun.Bu sene yüzün Güler inşallah canım. Ben de bu sabah idrar testi yaptım. Artık çıkardı demek ki hamile değilim diye düşündüm. Kızımı kucağımda taşıdım ama sadece iki dakika. Sonra kanama başladı
Cok iyi rahatladim Brazil canimTransferde hiç canın yanmıyor canım jinekolojik muayeneden daha kolay oluyor
Benim akşamüstü başladı. Koyu kahverengi devam ediyorEvet benim eveli gun cok ince yine geldi. Doktoru gormedm . Ama ebe kadin olabilir dedi. Fazla yorum yapmadi
Benimde olmuştu T Translokasyon1521 da da olmuştu onun sonucu pozitif benim hala devam ediyor 3. Günden beri her gün bir damla geliyor bugün 6. GünümKızlar dün birinin kahverengi lekelenmeli oluyordu. T Translokasyon1521 senindi di mi canım? Devam ediyor mu? Doktor ne dedi?
Ayy çok hoşuma gitti kuzuuuuuum "bebişe iyi bak" İnşaallah hala benimledirGünaydın hadi bakalım hayırlı işler bebişe iyi bak
Ayyyy işte buuu hayırlı olsun kuzumTest yaptım pozitif. Hastaneyi aradım. Daha çok erken ilaçlardan öyle çıkmış olabilir diyo sekreter. Dondurulmuş transfer yapıldı bana diyorum. Olsun o ilaçlarda yapar diyo. İlk kez duydum böyle bişey. Doğru olabilir mi? Kan içinde gününü bekle dedi.
Oyyyy oyyy bende de büyük boşluk oldu kuzu yaa sorma. Alışmışım kaç gündür buraya, Instagram dan önce buraya bakıyorum artık yani hatta daha çok burdayımKuzum iyi çalışmalar, seni özleriz
Ayy 7.gunumde kanda bişey çıkmadı benim 0.5Ay dur bi saniyeee benim de 7. Günüm heyecan yaptım off
Ayy çok hoşuma gitti kuzuuuuuum "bebişe iyi bak" İnşaallah hala benimledir
Hic durmadanmi akiyoBenim akşamüstü başladı. Koyu kahverengi devam ediyor
Benim de bugün 10. Günüm bende yarın vercem kan bir gün daha beklemicem pek umudum yok aslında çünkü adet olcak gibi kasıklarım da ağrı gidip geliyor bakalım yarın öğlen belli olcak ama çok gerginim dokunsalar ağlayacak haldeyim resmenSelam kızlaar benim yarın 10. günüm 2 gün daha bekleyemicem kan testi yaptırcam