2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canlarım bir hamişlik yaşamış bir bacınız olarak şunu diyeyim memelere güvenmeyin çünkü memeler anca sekiz dokuz aylık hamile olunca ağrıyor bence bu kadar erken ağrıması belirti değil. Ağrıyorsa da ağrımıyorsa da bünyesel ya da ilaçlardan. Ha şu var bu kadar korkup belirti aramamız da yaşadığımız sürecin yıpratıcı oluşu. Olsun istiyoruz ama olmazsa diye de olumsuza alışmaya çalışıyoruz gelgitimiz çok.

Canlarım bir hamişlik yaşamış bir bacınız olarak şunu diyeyim memelere güvenmeyin çünkü memeler anca sekiz dokuz aylık hamile olunca ağrıyor bence bu kadar erken ağrıması belirti değil. Ağrıyorsa da ağrımıyorsa da bünyesel ya da ilaçlardan. Ha şu var bu kadar korkup belirti aramamız da yaşadığımız sürecin yıpratıcı oluşu. Olsun istiyoruz ama olmazsa diye de olumsuza alışmaya çalışıyoruz gelgitimiz çok.
Çok doğru ama işte insan ne yapacağını şaşırıyor tabi olumsuza da daha yatkın oluyor bu dönemde. Ben şöyle düşünüyorum olmadığında nasıl olsa bol bol üzüleceğim en iyisi şuan keyfini çıkarıp yatmak :)

Çok doğru ama işte insan ne yapacağını şaşırıyor tabi olumsuza da daha yatkın oluyor bu dönemde. Ben şöyle düşünüyorum olmadığında nasıl olsa bol bol üzüleceğim en iyisi şuan keyfini çıkarıp yatmak :)
Evet üzülünmez mi hiç ben iki olumsuz aşılamam da dahi yerlerdeydim öte yandan üzülmek de hakkımız eğer negatif olursa ama umut devam edecek Allahın izniyle yeniden ayağa kalkarız 💪🏻

Ay eğer hamiş olursan Allahın izniyle amin 🤲🏻 öyle kalacak daha da tombikto
Sonra bebiş doğunca inşallah amin yine 🤲🏻 onları şekilden şekle sokacak ve en son fıs evet bu kadar dan dan söylüyorum kocaman bir fıs,, 🤣🙈
Aahhahahahhh sesli güldüm 🤣🤣🤣 Fısss mıı?🤭 çok kötüsün 🤪 🥳 bu arada çok çok aminnnnn🤲🤲🤲🤲

Kızlar nol
Şimdiiiiii anlatıyorum ; 9. Günüm ve ilk kez göğüslerim agirmaya ve dolgunlasmaya başladı. Dolgunluğu sabah giyinirken farkettim ohee dedim aynada kim bu afet🤪 Neyse.. Kasıklarım ve belim çok yoğun bir şekilde ağırdı gün boyu ve hala agiriyor. Yoğun olarak çocuklara doğru eğildigim için olabilir??? malum ise başladım bugün🤨 Jelden birkaç saat sonra hafif pembe sarı akıntılar geliyor o da jel kaynaklı dır herhal?? 🤔Halsizlik 4 ten sonra çok oldu ee yoruldum o yüzden dir??? Daha ne kaldı 🧐 Psikolojim iyi sayilir çocuklarımla olmak iyi geldi bugün bana 🥰 Sadece şu var ki bir anda hevesleniyorum olacak diyorum sonrasında yok bee bu ağrı regli ağrısı kızım yıllardır çekiyorsun anlamiyormusun ki? Diyorum 🤷 Hee şu var ki çocugumun terazi olacağını düşünüp gülümsüyorum..😃 Sonrada olmazsa eğer yaz tatilinde yine yaparım herhalde diyip planlar yapıyorken buluyorum kendimi 🙈 Aranızda psikolojik formasyon alan varmı? 🤪🥳🤸👯💃🤦

Aynen.. Çok güzel anlatmışsın canım hepimiz aynı psikolojideyiz sanırım ha oldu ha olacak. Olmazsa bla bla.. Olursa bla bla.. beyin bu beyin kaldırmıyor anacııım. göğüsler desen dediğin gibi sanki bir şeyler anlatıyor konuşacak yakında 🤭😂

Ay eğer hamiş olursan Allahın izniyle amin 🤲🏻 öyle kalacak daha da tombikto
Sonra bebiş doğunca inşallah amin yine 🤲🏻 onları şekilden şekle sokacak ve en son fıs evet bu kadar dan dan söylüyorum kocaman bir fıs,, 🤣🙈

Ahh keşke keşkee... razıyız hepsine. razı olmayı bırak keşke diyorum işte..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X