- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #218.601
iyisin ama şimdi demi kuzumDoktorun yorumu da böyle. Nörolojik değil korkma ya klima çarpmış ya da cereyanda kalmışsın demişti
Acele etme ya daha çok vakit var. Ellerinde papatya malzemeleri hazır, senin sipariş vermeni bekliyorlaryaa netten bakıorum ama çoğu şeker hamuruyla... ben şeker hamuru aşırı aşırı olsun isetmiorum...
şeker hamuru az olacak şekilde ayarlayabilirlermi daha görüşmedim
Yaa çok sevindim. İnşallah böyle bir sebeptendir de hemencecik geçer giderDoktorun yorumu da böyle. Nörolojik değil korkma ya klima çarpmış ya da cereyanda kalmışsın demişti
seviyor sevmiyor yapacamAcele etme ya daha çok vakit var. Ellerinde papatya malzemeleri hazır, senin sipariş vermeni bekliyorlar
Yaa çok sevindim. İnşallah böyle bir sebeptendir de hemencecik geçer gider
Bu çiddi bir konu. Anlamıyor musun?seviyor sevmiyor yapacam
Bugün iyiyim balım bi ilerleme yok çok şüküriyisin ama şimdi demi kuzum
İnşallahYaa çok sevindim. İnşallah böyle bir sebeptendir de hemencecik geçer gider
altı üstü 1 yaş doüum günüsünün neyi ciddiBu çiddi bir konu. Anlamıyor musun?
çok şükür cnmBugün iyiyim balım bi ilerleme yok çok şükür
İnşallah
Buse Varol'a de bakayım bunu. Al cevabınıaltı üstü 1 yaş doüum günüsünün neyi ciddi
Tööbe de kız. Sen buna bakmaçok şükür cnm
valla hamilelikte olumsuz bişi olunca insan bian önce doğurası gelio
he ya... bi sağır sultan duymadı..Buse Varol'a de bakayım bunu. Al cevabını
Tööbe de kız. Sen buna bakmaMatmazella Vaktinde sağlıkla doğsun inşallah. Benimki erken geldi. Tavsiye etmem
Yine ben mi suçlu oldum şimdi halla hallaaahe ya... bi sağır sultan duymadı..
hatta o doğum günüsü yüzünden boşancaklardı
kv ile arası hala açıkmış
vah vah
erken doğsun demedm beeeeeeeeeeeee
zaman hızlı geçsin anlamında dedmMatmazella beni anlar sen sus
sürekli ateş yakmaya çalışıonYine ben mi suçlu oldum şimdi halla hallaaa
Sen yaparken iyiydi. Nasılmıııışsürekli ateş yakmaya çalışıon
altı üstü 1 yaş doüum günüsünün neyi ciddi
çok şükür cnm
valla hamilelikte olumsuz bişi olunca insan bian önce doğurası gelio
Buse Varol'a de bakayım bunu. Al cevabını
Tööbe de kız. Sen buna bakmaMatmazella Vaktinde sağlıkla doğsun inşallah. Benimki erken geldi. Tavsiye etmem
Hahahhaha çok tatlısınızhe ya... bi sağır sultan duymadı..
hatta o doğum günüsü yüzünden boşancaklardı
kv ile arası hala açıkmış
vah vah
erken doğsun demedm beeeeeeeeeeeee
zaman hızlı geçsin anlamında dedmMatmazella beni anlar sen sus
Valla bende severim boyle seyleri bu kiz niye boyle anlamadimSen bizi nasıl anlamıyon hala yav? Nasıl anlamazsın hemşire reyiz!!!11!!1!1!1
Doğrusu Amariga olacak
Bu da böyle biri işte. Memnuniyetsiz. Adam ağzıyla kuş tutsa "N'aptın seeen? O kuşun da bir canı var!!!" diyecek. Benimki böyle bir ince düşünce sergilese havalara uçarım. Meh
Bize giyip foto yolla!!bayramı kv'ler ile geçirmek:.. düşüncesi bile beni ürkütüyorama size bol bol eğlenceli günler dilerim
lenoş ne yapsın büyüyor doğum günü yaklaştı ama ben öyle büyük şeyleri bu yaşta sevmiyorum gereksiz geliyor
mutlu yıllar yazsının önünde papatyalı pastasını kestircem1 yaş büyümüş olcak
olduda bitti maşallah büyüyünce ayakları üzerinde duran kız olur inşallah
yaa lenoşa giydirdi kendi giyindi pek bi şeker oldular aslında ama gururumu yere eğdirmedim
gönderelim mi size
Cins bacım cinsValla bende severim boyle seyleri bu kiz niye boyle anlamadim
Bize giyip foto yolla!!
kme ne zaman yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmSen yaparken iyiydi. Nasılmıııış
Halbuki ben 2020 yılında hamile kalmak istiyom di mi ya
Kiz mahmud mu cidden
Soyadimi da yazsaydin bari ya "erkekanasizenginogullaripaşa" ayyyy yanlışlıkla yazdım laaaagnnGeçmediği yetmiyor bir de maymun çiçeği korkusunu çıkardılar başımıza
Kendi kaybeder boş ver. Senin oğluna kız mı yok?Bal0ncuk Ay yanlışlıkla seni mi etiketledim? Elim çarpmış
Ay hiçbiriniz bilmiyor muydunuz ya? Sori dayli oğlunu ifşalamış gibi oldumdayler dayler
Ya kıyamam, geçecek gidecek bak doktor da korkma demis hemBugün biraz daha ilerledi. Ama doktor demişti ilerleyebilir korkma diye. Gözümü hiç kapayamıyorum ağzım biraz daha kaydı gibi sanki
Valla ben bilmiyodum sakalasiyonuz sandim
İyiyiz cnm sen nasılsn
Valla ben yürüyüo herkesle oynayp zıpalayana kdar en azndan seneye kdar yapmıacam.. Pasta üfler olur biter
Onca kalabalıkta çekemem
Sende iyi yürek varmş vall
Parem geçmiş olsn kuzum
Daha iyimi enişte
dayler dayler
Benm kızıma oğlanmı yokkk leeee
Dalgami geciyonuz anlamıyorum suan ajafzjsvs
Şey gibi, çakma markaEşim maviden bana kızıma ve kendine şu tshirtlerden almş..
Biri lütfen bana şaka desn
Bu balusa hic yaranamiyo adam yaa, nebcim de namkor, pehhhhhhSen bizi nasıl anlamıyon hala yav? Nasıl anlamazsın hemşire reyiz!!!11!!1!1!1
Doğrusu Amariga olacak
Bu da böyle biri işte. Memnuniyetsiz. Adam ağzıyla kuş tutsa "N'aptın seeen? O kuşun da bir canı var!!!" diyecek. Benimki böyle bir ince düşünce sergilese havalara uçarım. Meh
Geçecek inşallahYa kıyamam, geçecek gidecek bak doktor da korkma demis hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?